35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie, dziecko rozwija się bardzo dobrze
i o matko jedyna waży już 110 gram. Reszta parametrów po raz kolejny o 4 dni do przodu i po raz kolejny z usg data porodu wychodzi na 28.01. Dopytałam i wiem na pewno że będę rodzić w Bielańskim. Cc, przewidywane w skończonym 38 tyg. więc nie wiem czy numer z "20" wyjdzie po raz czwarty ale może jakoś dociągnę
Aha i już wiem kto tam mieszkakrycha.stara, gretka, caffe, kkisia, Mega, Margolcia88, Simba, Dziobak, Arwena, ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
chyba owu mi się zbliża
już czas zacząć przymilać się do męża
co nie?
https://www.facebook.com/jessie.dyer.54/videos/10204111763213621/?fref=nfkrycha.stara, caffe, kkisia, Mega, Margolcia88, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Jestem po wizycie, dziecko rozwija się bardzo dobrze
i o matko jedyna waży już 110 gram. Reszta parametrów po raz kolejny o 4 dni do przodu i po raz kolejny z usg data porodu wychodzi na 28.01. Dopytałam i wiem na pewno że będę rodzić w Bielańskim. Cc, przewidywane w skończonym 38 tyg. więc nie wiem czy numer z "20" wyjdzie po raz czwarty ale może jakoś dociągnę
Aha i już wiem kto tam mieszka
a mnie wlasnie wzielo na wspominki- bo zaczelam Was czytac jak Ania byla tuz przed rozsypka, zaczelam sie cofac do momentu porodu Adasia Dziobakowego -Najlepszego !!!!
a potem zaczelam juz od 1 strony.....kkisia, caffe, krycha.stara, ania.g, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
No wlasnie mialam pisac, ze ja chyba z poltora miesiaca leki bralam.
Bonzurpaszczakin wrote:Ej no, przecie nawet jak się ma cholestaze, to są na to leki. Simba sporo czasu z tym lazila.. Tak czy inaczej trzymam kciuki Peppa!Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ania no nie bądź taka, zaczęłaś to dawaj, przełamałas forumowa męskie fatum???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 10:59
Simba, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ania, godej kogo tam skrywasz
To jak córka będzie miała na imię?Mega, Simba, kkisia, gretka, caffe, krycha.stara, Sabina, Heretyczka, Dziobak, macduska, Arwena, SolarPolar, ComeToMeBaby, Margolcia88, iwcia77, gosia7122, malgos741, moremi, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No to gratulacje Ania
No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Adasia Dziobakowego
Spadam na kawkęa potem troche poprazyc tyłek na słońcu
caffe, ania.g, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja Ci dam fatum!
Tez cos!Simba, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ania gratulacje!
To Marcel rodzynek zostanieChyba ze to nie jest Twoje ostatnie slowo
Juz juz, bez nerw - zarcik taki
krycha.stara, Simba, Dziobak, Mega, Arwena, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4