35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej! Ja po wizycie wczoraj. Młody rośnie, wazy juz 250g
Łożysko mam na str tylnej i schodzi nisko ok 2cm nad ujsciem wewn i oplata je od przodu, boku i z tyłu, ale nie jest przodujace.
18.08 idę jeszcze na usg połówkowe, to dokładnie się dowiem.
Dziobak, moremi, gretka, kkisia, Reni, iwcia77, ania.g, Margolcia88, Mega, Simba, kapturnica, macduska, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Nocnej zmiany nie ma? ..
Byłam u lekarza,moja na wakacjach odpisała po 3 godzinach.Obie podobna opinia by powtorzyć te badanie za 2 dni i jesli bedzie to samo to szpital.. sory że nie pisałam nie wxiełam telefonu,potem zasnęłam...
Z Kajtkie ok czuje że bryka.
No to zbieramy sie do szpitala, będą na bieżąco monitorować a w razie co rodzimy. Łaa! Próbuje nie panikować. Zachować spokój. Musi być dobrze, dam znać jak już bede w szpitalu.
-
Dziobak wrote:Bry!
Moje dziecie konczy dzis rok!
Bede robic tort truskawkowy, wczoraj upieklam biszkopt, dzis fruzeline. Trzymajcie kciuki, zeby wyszlo!
Milego dnia wszystkim!
Kiedy to zleciało? Przecież jeszcze niedawno na piłce skakałaś w sali porodowej?
Chyba czas na Helenkę.kkisia, Dziobak, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Peppa, jakie rodzimy? Ja w szpitalu leżałam z dziewczynami z cholestazą i miały cesarkę w 38 tygodniu. Niech Kajtek siedzi jeszcze.
kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ej sorki, ale to Ty nie wiesz, że lodówkę czeba regurarnie zabierać na spacery???
przecież lodówka ma swoje uczucia, emocje
stwierdzam, że znęcasz się nad lodówką (stąd zarysowania czy pęknięcia). To przemoc.
Trzeba to zgłosić, żeby Ci ją odebrali!
paszczakin wrote:Strasznie mnie to, ku..wa, usatysfakcjonowalo, bo przecież przejażdżki z lodówka to sama frajda!moremi, kkisia, Dziobak, iwcia77, paszczakin, Mega, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
podążaj tą drogą Paszczu
a i dzbrypaszczakin wrote:Zatem dobranoc moje drogie. Jutro może, ja wiem, wezmę pralkę na spacer. Albo zmywarkę do teatru.. A potem wszyscy pojedziemy na klopsy z konia do Ikea. Trzeba mieć jakieś rozrywki w życiu..moremi, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
ja mam wachlarz
i widzę, że jak z nim jadę, to mi się ludzie podłączająna krzywy ryj
SolarPolar wrote:Wiec i ja sie witam. Znalazlam sposob na upal w komunikacji! Mam ze soba dwa wklady do lodowki (w pracy tez mam lodowke wiec na powrot beda zmrozone) i taki zimny , zelowy oklad na czolo - ten w kieszeni przedniej lub w dloni a tamte dwa w torobce trzymane na sciance przylegajacej do ciala ( torebke nosze na listonosza). Powiem wam ze calkiem przyjemnie. Do tego zimna butelka wody. I upal mi nie straszny! Pozdrawiam, obecna, dziekuje za uwage.moremi, kkisia, gretka, Margolcia88, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Peppa
trzymam kciuki za dobre wyniki
p.s. czy mogłabyś odziać brzuch w jakiś róż, jakeś peppa?
peppapig wrote:Zachować spokój. Musi być dobrze, dam znać jak już bede w szpitalu.Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
bry
Iwcia dzielna- szacun
ja wlasnie po fizjo- i mialam pyzac Dziobaka - zakladam ze sie zna- jak sie nazywa ta forma fizjo- ze sie uciska dosyc mocno w okreslone pkty?
ja wlasnie wrocilam przewalcowana- ja mam problemy wlasnie z nerwem kulszowym i kobizka w sumie wbija paluchy przy kosci biodrowej (ok tam blisko- ale ze maciska zoladek i ktores zebra, i na wew. kolana- i przy tym czuje bol n. kulszowego- podobno to dobry znak, dzis boli ale ma byc lepiej.
W kazdym razie 1 raz sie z tym spotykam, cos bym poczytala, paniduzo nie rozwija tematu, a ja nie naciskam bo ona gddzies z polnocnych Niemiec, a i slownictwo z tego obszaru nie bardzo.
Mam nadzieje ze faktycznie sie poprawi, w kazdym razie ta fizjo znacznie rozni sie od poprzednich.iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
dzie Kryształ?
mam propozycję na te weekendowe upały
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fbec6282dbe.pngcaffe, iwcia77, kkisia, krycha.stara, Mega, Simba, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
No nr z lodowka przedni- ja myslalam ze to cywilizacja, a tu prosze ...
mnie zadziwia jak to u mnie funkcjonuje- fakt faktem zamrazarke musialam dostarczyc- ale nawet nikt nie pytal co nie tak- wystaczylo ze powiedzialam ze nie dziala i dostalam nowa
a najlepsze bylo z moim lapkiem- spadl i cos nie bardzo sie chial sklada po jakims czasie a i wentylator cos zaczal szwankowac- wiec to bylo podstawa do reklamacji ze sie grzeje- ale biedaki jak przypuszczam jak rozkrecili tak nie mogli zlozyc i moglam sobie wybrac nowy....
akurat respektowanie gwarancji nie moge narzekac- na 4 produkty reklamowane - 4 noweReni, iwcia77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:bry
Iwcia dzielna- szacun
ja wlasnie po fizjo- i mialam pyzac Dziobaka - zakladam ze sie zna- jak sie nazywa ta forma fizjo- ze sie uciska dosyc mocno w okreslone pkty?
ja wlasnie wrocilam przewalcowana- ja mam problemy wlasnie z nerwem kulszowym i kobizka w sumie wbija paluchy przy kosci biodrowej (ok tam blisko- ale ze maciska zoladek i ktores zebra, i na wew. kolana- i przy tym czuje bol n. kulszowego- podobno to dobry znak, dzis boli ale ma byc lepiej.
W kazdym razie 1 raz sie z tym spotykam, cos bym poczytala, paniduzo nie rozwija tematu, a ja nie naciskam bo ona gddzies z polnocnych Niemiec, a i slownictwo z tego obszaru nie bardzo.
Ale najwazniejsze, zeby pomagalo!gretka, moremi lubią tę wiadomość