35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:lepiej wez męża do łózka
Phi, to takie trywialne..I klopsow z tego nie będzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:44
Heretyczka, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Oj tam, ja lekkie prasowanie uskuteczniam
Warka radler tylko 2 % ma
Aaaa i postanowiłam na urlopie odłożyć termometr, a co! Tez mi sie coś od zycia nalezy
Dobranoc drogie panieHeretyczka, paszczakin, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Qrwa, mnie się coś po porodzie popierdoliło. Włosy mi się zaczęły kręcić. Nad szyją z tyłu mam 3 loczki
paszczakin, Heretyczka, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:A czy przy tych lekach mizna leciutko poprasowac
moremi, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kapturnica, Mega, caffe, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Paszcza, musiałam przeczytać mężowi przygodę z lodówką. I jak tu teraz zasnąć po takim napadzie śmiechu?
Adasiowi zdrowia życzę. Biedactwopaszczakin, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Qrwa, mnie się coś po porodzie popierdoliło. Włosy mi się zaczęły kręcić. Nad szyją z tyłu mam 3 loczki
to hurmony jak nic
paszczakin, Heretyczka, moremi, kapturnica, Mega, caffe, Reni, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Iwcia dobrze że wszystko jest ok i nie był to właściwy udar u mojej mamy jest jak na stan po wylewie dość dobrze.
Niestety nie będzie mogła z mała zostawać i od września do żłobka startujemy.trzymam kciuki za leczenie mamy
-
moremi wrote:Paszcza, musiałam przeczytać mężowi przygodę z lodówką. I jak tu teraz zasnąć po takim napadzie śmiechu?
Adasiowi zdrowia życzę. BiedactwoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:59
moremi, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Nie, z zapasów wielce przwielebnego dziekana!
nie degustój zbyt wiele bo ostatnio plebania zaniedbana pod nieobecność czcigodnej siostry Czesławy która jest na Misji
A.
macduska, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Mega, caffe, Reni, kkisia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:no dobże siostro Dusisławo
nie degustój zbyt wiele bo ostatnio plebania zaniedbana pod nieobecność czcigodnej siostry Czesławy która jest na Misji
A.
Jótro niezwłoczne pszystompie do gróntownyh porzontkóf.Heretyczka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, kkisia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNocnej zmiany nie ma? ..
Byłam u lekarza,moja na wakacjach odpisała po 3 godzinach.Obie podobna opinia by powtorzyć te badanie za 2 dni i jesli bedzie to samo to szpital.. sory że nie pisałam nie wxiełam telefonu,potem zasnęłam...
Z Kajtkie ok czuje że bryka.
No to zbieramy sie do szpitala, będą na bieżąco monitorować a w razie co rodzimy. Łaa! Próbuje nie panikować. Zachować spokój. Musi być dobrze, dam znać jak już bede w szpitalu.
ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, malgos741, Margolcia88, Mega, moremi, caffe, kkisia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
O żesz ty Peppa!
Dobrze, że to skonsultowałaś, niech się Tobą ładnie zajmą.
Spokojnie, nie panikuj. Przynajmniej będziesz miała w razie czego z głowy. No, z czego innego właściwie
Daj potem znać, bo zgodnie z tradycją zajmuję miejsce w drugim rzędzie na widowni i czekam na reportaż onlinePowodzenia!
iwcia77, Margolcia88, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość