35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie
we wrześniu, pod koniec mam zadzwonić do szpitala, żeby zapisać się na kolejną wizytę
może paźdz a może listopad kto wie jakie mają terminykapturnica wrote:A nie podchodzisz znowu we wrzesniu do procedury ??Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?
nasuwa się odpowiedz: tak albo nieComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o jak słitaśnie
pani w podpisie ma
Nelusiek i Marcelutek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44933206b986.jpg
Do domu mi sie chce!!
A goraco, ze prostytutki syn... Oczywiscie, wrocilo lato, bo ja w pracy siedze. Dzis nad jeziorko chyba podejdziemy, nogi pomoczyc.Reni, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?
nasuwa się odpowiedz: tak albo nieReni, iwcia77, moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:do przechodki nędzy dzie som wszyskie???!
melduję się
siedzę w ślubnych butach na nogach i siłą woli każę im się dopasować do stóp tak, żeby mnie potem nic nie ocierało ani nie bolało ani nie puchło. Chociaż m obiecał po weselu masaż stópek- nie zrezygnuję choćby mi nic nie byłoReni, iwcia77, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czytam dalej...
Laska mówi na swojego faceta Najmilszy
moja kuzynka na swojego faceta (starszy o dobre parę lat od niej, niezbyt urodziwy i niezbyt przy kości) mówi: Misiu
wie, ze dla mnie mówienie na swojego faceta per Misiu jest nie do przyjęcia, więc kiedy dzwoni i chce żebym pozdrowiła swojego m mówi: "i pozdrów swojego Misia... (tu następuje chwila na otrzeźwienie i kończy:), czy jak ty tam na niego mówiszmoremi, ania.g, Mega lubią tę wiadomość