35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?
nasuwa się odpowiedz: tak albo nie
Na dwoje babka wróżyła...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Kometa ale to nie chodzi o to jak go nazywa prywatnie
na forum dziwnie brzmi
nie możemy dogadać się z Najmilszym albo no własnie tak powiedział Najmilszy?
co to kuERwa ma być???ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ave wiedzmy
ja mam humor, ze lepiej nie wchodzic na foruma- normalnie rozpizdziel emocjonalno-hurmonalny daje mi sie we znaki, brak oderwania sie chociaz na 2 h od Ivo tez mnie doluje..., bo zrobil sie bardzo zajmujacy i nie jestem w stanie sie od niego oderwaca ja tego tez potrzebuje. moge byc nie wiadomo jaka zmeczona i spiaca - nadchodzi 23 a ja do 2 w nocy sie mecze i nie moge zasnac...dobrze , ze ivo lubi pospac do 10 to troszke brak snu nadrobie.
u tesciowej w szpiku kostnym wykryli jakiegos uleczalnego wirusa , ktory spowodowal TIA...teraz dostaje anybiotyki i w przyszlym tyg ju bedzie w domu
mleko mam ale rzadko, wczoraj na noc dalam 150 ml mleka sztucznego i dzicie mi spalo do 5, potem cycek i pospalismy do 11
- to byl sukces! dzis czuje sie wyspana i pelna energii
Reni, caffe, ComeToMeBaby, macduska, moremi, megan8, Dziobak, anna maria, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:do przechodki nędzy dzie som wszyskie???!
Nie pytajcie o nic.
Strasznie ciężko jest żyć z tym faktem.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Kometa ale to nie chodzi o to jak go nazywa prywatnie
na forum dziwnie brzmi
nie możemy dogadać się z Najmilszym albo no własnie tak powiedział Najmilszy?
co to kuERwa ma być???
ale widzę, że ONE na forumach piszą często TŻ. Co to kurdę jest TŻ??
albo piszą czasem tak, że za cholerę nie wiadomo o co im chodzi.Mega lubi tę wiadomość
-
no i weź tu się nie zapytaj
w takim razie Caffe cho sie przytul
caffe wrote:Dziecko mi się we wtorek wyprowadziło z domu. Siedzę i ryczę dzień w dzień. Jak widzę każdą jego rzecz, to potok łez.
Nie pytajcie o nic.
Strasznie ciężko jest żyć z tym faktem.caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Dziobak, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Iwcia- dalej zdrówka dla teściowej! Będzie dobrze, widzisz.
Relaksuj się relaksuj, bo z Ciebie nic nie zostanie jak będziesz taka zaabsorbowana. Alojza zagoń do roboty.
A to Ave wiedźmy mnie rozwaliło- masz Miszczaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Dziecko mi się we wtorek wyprowadziło z domu. Siedzę i ryczę dzień w dzień. Jak widzę każdą jego rzecz, to potok łez.
Nie pytajcie o nic.
Strasznie ciężko jest żyć z tym faktem.
ale u ciebie to chyba nie było tak? ok, nie pytam o nic. sama powiedz.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Nie pytajcie o nic.
Strasznie ciężko jest żyć z tym faktem. -
no, na ślub nam się szykuje temperatura 24 stopnie. O jezusicku, jakem ja szczęśliwa
wczoraj widzieliśmy się ze znajomymi, którzy w poprzedni weekend byli gdzieś w lubelskim na weselu, przy ok. 35 stopniach na weselu w remizie. Raz że skwar taki, że klima nie wyrabiała, a dwa że prąd wywalało parę razy (grajki, światło, wszystko).
mnie tam te 24 całkowicie zadowala...moremi, ania.g, peppapig, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja juz zaczynam plakac jak sobie o tym pomysle co czeka mnie za 20 lat i ivek se pojdzie z doma
Kapta, że będzie bolało
ty, że za 20 lat...
kto się martwi na zapas martwi się podwójnie.
o. takom mondrość powiedziałam.
czasem też się martwię na zapas i potwierdzam tom mondrość- martwię się podwójnie. staram się nie. przyjdzie czas, będzie rada. martwić się staram na bieżąco. to bardzo ułatwia życie.iwcia77, moremi, megan8, Mega lubią tę wiadomość