35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś idę na połówkowe. Ciut się boję, ciekawe jak moje łożysko, ja zawsze mam jakies dziwne rzeczy. Poprzednio miałam jakiś uchyłek w owodni, teraz mojej gince na usg wychodziło jakbym miała jakies dwupłatowe łożysko co okala ujście wewn tak na 3/4 przód, bok i tył. No i ciekawe jak mały, może jakieś fajniejsze zdjęcie buźki będę miała
Sabina, ania.g, Aasiula, moremi, peppapig, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, gosia7122, Mega, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO kurde Elfie jesteśmy z Tobą
Na świecie pewnie Elfiontko ....
Nooo mi ordynator też dzisiaj rano z tekstem,że musimy podjąć decyzje!? Czyli co, że rodze? Boszee jaki ze mnie tchórz..brrr Dam znać,wszystko zależy od wyniku z cito. AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSabina, dorbie, SolarPolar, ania.g, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:O kurde Elfie jesteśmy z Tobą
Na świecie pewnie Elfiontko ....
Nooo mi ordynator też dzisiaj rano z tekstem,że musimy podjąć decyzje!? Czyli co, że rodze? Boszee jaki ze mnie tchórz..brrr Dam znać,wszystko zależy od wyniku z cito. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaamoremi, peppapig, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Elfik, trzyma kciuki za Piwko
Peppa, dawaj znać co i jak.
Ale się dzieje...
No i urodziny Marysi - wszystkiego najlepszego słoneczkopeppapig, iwcia77, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzbry
jak mnie ta stara baba, co se dzieciaki zrobiła, a teraz żebrze o kasę
i już się uruchomiłam! tak z poniedziałku człowieka wyprowadzają z równowagi!
Jak żyć!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 09:32 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:50
moremi, dorbie, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Przecież ona teraz dostanie angaż do głównej roli w jakimś serialu. I o to chodziło. Do tej pory nawet nie wiedziałam kim ona jest.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:54
dorbie, Reni, iwcia77, Mega, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:A testa robila?
aaaa już chu, wszystko mi jedno.
teraz to by się mogło tak przedłużyć, żebym dostała dopiero PO weselu. ale to już musiałabym pobić rekord...
jeszcze nerwowa jestem, bo wczoraj depilowałam ręce i mam dzisiaj zaczerwienienia, coś jakby małe krostki (?). ok, mam wrażliwą skórę, ale dzisiaj już nic nie powinno być widać. właśnie wypiłam wapno. nie wiem co mogę zrobić jeszcze
a dzisiaj rano poszłam oddać krew na zestaw tarczycowy, bo wczoraj jak poszłam to bankomaty w okolicy odmówiły posłuszeństwa i nie zdążyłam tego zrobić. w ogóle wczorajszy dzień mi się posypał. dzisiaj laborantka zaznaczyła moje badania na cito, powinnam mieć je w internecie wieczorem. rano o 8 mam wizytę u endo, na którą czekałam pół roku...
no i jeszcze dzisiaj z rana spadła na mnie taka zajebista wiadomość, że jednak nie mamy autokaru do przewiezienia gości spod urzędu na salę i w związku z tym mam jeszcze jedno zadanie do wykonania. na już.
i jeszcze @ mi się zbliża...
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moremi, krycha.stara, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elf po rozmowie z profesorem jedzie do szpitala.Podobno polezy ze 3dni i wyciagna malucha
jak to pogodzić- poród elfowy z własnym weselem? aaaa chu- będę podczytywać ukradkiema może, taki apel, Elf- pospiesz się
iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość