35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEe forum nie padnie...tylko taki kryzys,przesilenie
To teraz kciuki za Elfika potem pewnie ja sie rozpakuje. Jutro bedzie 35 tydzień..bliżej,coraz bliżej..Aasiula, dorbie, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi, macduska, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorowa pora
Czy to jakas epidemia? u mnie @ tez jakas taka rozleniwiona, cos tam wczoraj pobolalo, cos tam dzisiaj polecialo i cisza
zeby nie bylo, testa wczoraj obsikalam i oczywiscie jedna krecha
moze 45 bedzie szczesliwszymoremi, megan8, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam szacowne grono
Co niektóre byc może nawet mnie jeszcze pamiętają
U mnie jeszcze tydzień szalonego życia (znaczy w przyszły wtorek wyjeżdżają ostatni goście) i będę mogła odfajkować, że żyję. Jak na razie jestem strasznie zmęczona i mam coraz mniej cierpliwości,no i wciąż czekam na urlop.
Pepcia
Widzę, że Elfi tez dziś zasuwa do szpitalawięc kciukam
Ponieważ nie byłam w stanie nadrobić, to nie mam pojęcia co z resztą szlachetnie urodzonych, niestety. Jednak w obliczu mojej sytuacji, liczę, że zostanie mi to wybaczoneefcia, Aasiula, kapturnica, moremi, macduska, Mega, iwcia77, ania.g, SolarPolar, ComeToMeBaby, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ee forum nie padnie...tylko taki kryzys,przesilenie
To teraz kciuki za Elfika potem pewnie ja sie rozpakuje. Jutro bedzie 35 tydzień..bliżej,coraz bliżej..
I na pytanie "który to tydzień?" odpowiadasz, że 36 zajrzyj na kalendarz belly i sprawdź po lewej stronieiwcia77, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!