X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Strony mi uciekają, co sie dzieje?

Bry...

Rano mąż pobiegł do pracy, a potem otrzymałam baaardzo fajnego smsa od niego ;)
    Miłego dnia laski, mnie dzisiaj czeka dzien wydawania kasy - zakupy do szkoły, masakra :( najgorsze jest to, ze nie mam wykazu ćwiczeń, bo maja podać na początku roku, nawet na stronie szkoły nie ma, jeszcze tak nie było :(
    Ja już po częściowym bólu bo dla młodszej wszystko jest. A dla starszej to dopiero jak zacznie szkołę. Dzwoniłam do jej technikum i mi powiedzieli że dopiero na pierwszych zajęciach wykładowca ustala jakie książki a poza tym to wszystko jest w szkole i póki nie kupimy to młodzież korzysta z tych szkolnych.

Mega lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę patrzyłam do tych kwietniówek ale nie mam cierpliwości tego czytać. W każdym razie ta laska o której mówicie to chyba dżejzi.

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ale mi od rana hałasują na osiedlu - wiercą coś młotem udarowym - ulicę poprawiają, tam coś ścinają, przerzucają, łomoczą, tu wiercą, stukają, a wszystko tak słychać, bo mam wszystkie okna otwarte na oścież, aż mi firanka powiewa, i robię to, co lubię najbardziej - piorę, wieszam, suszę :)
    Odpowiedniego pod względem pogody popołudnia życzę ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje też nie działa. Tempka wysoko, dzisiaj nie dostanę. Jutro jak dostanę to chyba w nagrodę, będzie 5 ty dzień podczas wesela. Jak znam swoje szczęście to nie dostanę ani dziś ani jutro i będę w czasie wesela calowac po omacku tamponami w kiblu.już mam nerwa.

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:49

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Moje kurwa też nie działa. Tempka wysoko, dzisiaj nie dostanę. Jutro jak dostanę to chyba w nagrodę, będzie 5 ty dzień podczas wesela. Jak znam swoje szczęście to nie dostanę ani dziś ani jutro i będę w czasie wesela calowac po omacku tamponami w kiblu.już mam nerwa.
    A testa robila?

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Moje kurwa też nie działa. Tempka wysoko, dzisiaj nie dostanę. Jutro jak dostanę to chyba w nagrodę, będzie 5 ty dzień podczas wesela. Jak znam swoje szczęście to nie dostanę ani dziś ani jutro i będę w czasie wesela calowac po omacku tamponami w kiblu.już mam nerwa.
    Ty testa sobie zapodaj :)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Cześć Asiula jak tam sie czujesz w gorach z kręgosłupem?
    Wiesz , że nawet dobrze :)

moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie , te ktore mialy stymulacje
    Kurde jajniki tak mnie napierdzielaja że oszaleje a lewy to koszmar :/
    To normalne ??
    Brzuch az mam napecznialy .

dorbie, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dorbie, mam nadzieję,że lubisz niebieski, dostaniesz fefnaście niebieskich bodziaków...
    i pamiętaj, że mam dla Ciebie obłędny chabrowy płaszcz na jesień!
    przypomnij mi koniecznie!
    Elfik! Nie gadaj! chabrowy to musi byc obłędny :-) Niebieski uwielbiam To się przypomnę, bo inaczej będę chodzić rozpięta w zimne dni. Nie mam zamiaru kupowac kurtki na ciążę na zimę ;-)

Trzymaj się na końcówce :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:38

moremi, ania.g, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    To normalne ??

Aasiula, mnie bolały jajniki. Nie aż tak strasznie zeby brać przeciwbólowe ale bolałt.
    Brzuch też potrafił napęcznieć.

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    To normalne ??
    Fajnie, działa ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek ja tak miewałam przy stymualcji.Napierdzielanie jajcorów o lekki obrzek brzucha.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczeta !!!!!! Dzwonili ze szpitala przed chwila :))))))) mam wyniki nimfy !!!! Nie ma zadnych dowodow na to , by nasze dziecko mialo trisomie .... Aha I juz na 100 procent , tu pomylki nie ma ... Spodziewamy sie chlopca , a wiec syn .... Moja Tesciowa podobno juz myslala nad baby shower dla mnie/nas , to teraz pewnie juz bedzie w glownie ukladac , co I jak :))))
    P.s. W tamtym tyg. Mialam rowniez wyniki paapa 1:8400 , 1:10000 , a wiec nimfy wychodzi na to , ze byly formalnoscia .... Na genetycznym usg rowniez powiedziano nam , ze syn , ale nie biegnij I nie maluj pokoju na niebiesko , a wiec nimfy potwierdzily - chlopak ...
    Wniosek !!! Eeeeee zrobilabym nimfy raz jeszcze ..... ( u mnie jest to rowniez badanie doodatkowe , ktorego ubezpieczenie z reguly nie pokrywa , ale ale ale , ja juz 36 lat wiec okazalo sie , ze ja place tylko co-pay heh )
    Pozdrawiam

Szczesliwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:53

iwcia77, SolarPolar, ania.g, Aasiula, dorbie, gosia7122, Reni, caffe, anna maria, Mega, efcia, Arwena, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam , w koncu pogoda sie schrzanila i mozna normalnie oddychac :)

Ivo spi a ja zgrywam bylo sobie zycie, czlowiek , ziemia - uwielbialam te serie- moze ivo sie tez spodoba :)..na razie ogladamy peppe , madry maluch :)

ania.g, Aasiula, Mala79, Mega, efcia, Evans lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Dziewczeta !!!!!! Dzwonili ze szpitala przed chwila :))))))) mam wyniki nimfy !!!! Nie ma zadnych dowodow na to , by nasze dziecko mialo trisomie .... Aha I juz na 100 procent , tu pomylki nie ma ... Spodziewamy sie chlopca , a wiec syn .... Moja Tesciowa podobno juz myslala nad baby shower dla mnie/nas , to teraz pewnie juz bedzie w glownie ukladac , co I jak :))))
    P.s. W tamtym tyg. Mialam rowniez wyniki paapa 1:8400 , 1:10000 , a wiec nimfy wychodzi na to , ze byly formalnoscia .... Na genetycznym usg rowniez powiedziano nam , ze syn , ale nie biegnij I nie maluj pokoju na niebiesko , a wiec nimfy potwierdzily - chlopak ...
    Wniosek !!! Eeeeee zrobilabym nimfy raz jeszcze ..... ( u mnie jest to rowniez badanie doodatkowe , ktorego ubezpieczenie z reguly nie pokrywa , ale ale ale , ja juz 36 lat wiec okazalo sie , ze ja place tylko co-pay heh )
    Pozdrawiam

Szczesliwa :)
    no to gratuluje zdrowego syna :)

Evans lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans, gratuluję zdrowego syna.

Evans lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans gratulacje :)

Evans lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Fajnie, działa ;-)
    Oj , dziala i to jak, dawno tak nie bolalo :/
    Ale jak tak ma być to zniose wszystko byle efekt był :)

iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuu!! ale jestesmy pismienne dzisiaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie jakoś pustawo tutaj

‹‹ 10845 10846 10847 10848 10849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ