35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Strony mi uciekają, co sie dzieje?
Bry...
Rano mąż pobiegł do pracy, a potem otrzymałam baaardzo fajnego smsa od niego
Miłego dnia laski, mnie dzisiaj czeka dzien wydawania kasy - zakupy do szkoły, masakranajgorsze jest to, ze nie mam wykazu ćwiczeń, bo maja podać na początku roku, nawet na stronie szkoły nie ma, jeszcze tak nie było
Mega lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ale mi od rana hałasują na osiedlu - wiercą coś młotem udarowym - ulicę poprawiają, tam coś ścinają, przerzucają, łomoczą, tu wiercą, stukają, a wszystko tak słychać, bo mam wszystkie okna otwarte na oścież, aż mi firanka powiewa, i robię to, co lubię najbardziej - piorę, wieszam, suszę
Odpowiedniego pod względem pogody popołudnia życzęiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Moje też nie działa. Tempka wysoko, dzisiaj nie dostanę. Jutro jak dostanę to chyba w nagrodę, będzie 5 ty dzień podczas wesela. Jak znam swoje szczęście to nie dostanę ani dziś ani jutro i będę w czasie wesela calowac po omacku tamponami w kiblu.już mam nerwa.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:49
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Moje kurwa też nie działa. Tempka wysoko, dzisiaj nie dostanę. Jutro jak dostanę to chyba w nagrodę, będzie 5 ty dzień podczas wesela. Jak znam swoje szczęście to nie dostanę ani dziś ani jutro i będę w czasie wesela calowac po omacku tamponami w kiblu.już mam nerwa.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Moje kurwa też nie działa. Tempka wysoko, dzisiaj nie dostanę. Jutro jak dostanę to chyba w nagrodę, będzie 5 ty dzień podczas wesela. Jak znam swoje szczęście to nie dostanę ani dziś ani jutro i będę w czasie wesela calowac po omacku tamponami w kiblu.już mam nerwa.
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dorbie, mam nadzieję,że lubisz niebieski, dostaniesz fefnaście niebieskich bodziaków...
i pamiętaj, że mam dla Ciebie obłędny chabrowy płaszcz na jesień!
przypomnij mi koniecznie!Niebieski uwielbiam To się przypomnę, bo inaczej będę chodzić rozpięta w zimne dni. Nie mam zamiaru kupowac kurtki na ciążę na zimę
Trzymaj się na końcówceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:38
moremi, ania.g, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Mam pytanie , te ktore mialy stymulacje
Kurde jajniki tak mnie napierdzielaja że oszaleje a lewy to koszmar
To normalne ??
Brzuch az mam napecznialy .
Aasiula, mnie bolały jajniki. Nie aż tak strasznie zeby brać przeciwbólowe ale bolałt.
Brzuch też potrafił napęcznieć.
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczeta !!!!!! Dzwonili ze szpitala przed chwila
)))))) mam wyniki nimfy !!!! Nie ma zadnych dowodow na to , by nasze dziecko mialo trisomie .... Aha I juz na 100 procent , tu pomylki nie ma ... Spodziewamy sie chlopca , a wiec syn .... Moja Tesciowa podobno juz myslala nad baby shower dla mnie/nas , to teraz pewnie juz bedzie w glownie ukladac , co I jak
)))
P.s. W tamtym tyg. Mialam rowniez wyniki paapa 1:8400 , 1:10000 , a wiec nimfy wychodzi na to , ze byly formalnoscia .... Na genetycznym usg rowniez powiedziano nam , ze syn , ale nie biegnij I nie maluj pokoju na niebiesko , a wiec nimfy potwierdzily - chlopak ...
Wniosek !!! Eeeeee zrobilabym nimfy raz jeszcze ..... ( u mnie jest to rowniez badanie doodatkowe , ktorego ubezpieczenie z reguly nie pokrywa , ale ale ale , ja juz 36 lat wiec okazalo sie , ze ja place tylko co-pay heh )
Pozdrawiam
SzczesliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:53
iwcia77, SolarPolar, ania.g, Aasiula, dorbie, gosia7122, Reni, caffe, anna maria, Mega, efcia, Arwena, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
witam , w koncu pogoda sie schrzanila i mozna normalnie oddychac
Ivo spi a ja zgrywam bylo sobie zycie, czlowiek , ziemia - uwielbialam te serie- moze ivo sie tez spodoba..na razie ogladamy peppe , madry maluch
ania.g, Aasiula, Mala79, Mega, efcia, Evans lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Dziewczeta !!!!!! Dzwonili ze szpitala przed chwila
)))))) mam wyniki nimfy !!!! Nie ma zadnych dowodow na to , by nasze dziecko mialo trisomie .... Aha I juz na 100 procent , tu pomylki nie ma ... Spodziewamy sie chlopca , a wiec syn .... Moja Tesciowa podobno juz myslala nad baby shower dla mnie/nas , to teraz pewnie juz bedzie w glownie ukladac , co I jak
)))
P.s. W tamtym tyg. Mialam rowniez wyniki paapa 1:8400 , 1:10000 , a wiec nimfy wychodzi na to , ze byly formalnoscia .... Na genetycznym usg rowniez powiedziano nam , ze syn , ale nie biegnij I nie maluj pokoju na niebiesko , a wiec nimfy potwierdzily - chlopak ...
Wniosek !!! Eeeeee zrobilabym nimfy raz jeszcze ..... ( u mnie jest to rowniez badanie doodatkowe , ktorego ubezpieczenie z reguly nie pokrywa , ale ale ale , ja juz 36 lat wiec okazalo sie , ze ja place tylko co-pay heh )
Pozdrawiam
SzczesliwaEvans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny