35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,że tak szpetnie skłamię.
Mam wolne a jakiś bachor mnie obudził, od godziny udaje karetkę na sygnale. Gdzie są rodzice ja się pytam!?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:54 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:48
dorbie, moremi, krycha.stara, Mega, paszczakin, iwcia77, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dzień dobry,że tak szpetnie skłamię.
Mam wolne a jakiś zjebany (Bozia wykasuje) bachor mnie obudził, od godziny udaje karetkę na sygnale. Gdzie są kurwa rodzice ja się pytam!?
co rodzice pomogą?zakneblujo? mój sie też drze od ranaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Nie jest chory. *** pod oknami. Tatuś łaskawie zwrócił mu uwagę. Poza tym to duży dzieciak 6-7 lat. Nastała cisza.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:19 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:54
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Renek to była ta Ikusia.A wiem stad ,ze laski zanim usuneła swoj pamietnik zlukały zdjecia.Jak ktos kojarzy te porabana laske to pamietał ,ze miała breżniewowe czorne brwi.I to była ta sama.
To było jej juz 3cie wcielenie i w kazdym zachodziła w ciąże
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:24 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:49
anna maria, Reni, moremi, Margolcia88, dorbie, Mega, Aasiula, iwcia77, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Czy to ta sama rozjebunda co niby w psychiatryku byla i bila sie po brzuchu ? ona Jakis nik miala Lenus (chyba)kapturnica wrote:Renek to była ta popierdolona Ikusia.A wiem stad ,ze laski zanim usuneła swoj pamietnik zlukały zdjecia.Jak ktos kojarzy te porabana laske to pamietał ,ze miała zajebiste breżniewowe czorne brwi.I to była ta sama.
To było jej juz 3cie wcielenie i w kazdym zachodziła w ciążeMega lubi tę wiadomość
-
Kurde tego nika nie -pamietam ja ja doskonale kojarze jak byla ikusia bo sledzilam jej pamietnikl.Laska takie teksty tam wpisywala ,ze glowa mala.Ale wszystko mzoliwe.Ona sie udzielala na grudniowy prezent pod choinke czy cos w ten desen an ogolnym no i n kwietniowkach 2016 do czasu jak wyszly jaja ze zdjeciem blizniakow jednej z dziewczyn z ivf
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:49
anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A skąd wiecie, że to nie jej fota???
Przecież te zdjęcia usg są takie same
Szczególnie na początku ciążya nie uciekla z podkulonym ogonem.
anna maria, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Tamta tez pisala pamietnik i opisywala przebieg ciazy podobnie(a nawet tak samo) do innych dziewczyn ,dziewczyny ja zglosily i z ovu ja ,ale ona to miala fantazje i beret zryty
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:49
kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość