35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Ok, gdzie dają takie fajne kombinezony?
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi Morek przepowiedziała,że w 38 sie rozpakujemy.
Tylko nie uśmiecha mi sie przenieść do szpitala na m.i.e.s.i.ą.c!?
Super taki kombizonikmożna gdzieś zamówić,tak na przyszłość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 18:18
efcia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
My właśnie w drodze powrotnej do rodziców. Adaś, jak rasowy mis zakopianski, zniósł oglądanie w 3 domach
pffffff..
A w ogóle zapomniałam się pochwalić. Mojej dziecko odkryli wczoraj, że ma nogi, a dziś przewróciło się z brzucha na plecy. To chyba na speedzie marchewkowym
Geniusz, co nie Elf?macduska, ania.g, efcia, peppapig, Heretyczka, anna maria, Mega, Dziobak, gosia7122, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Bozia3, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Mi Morek przepowiedziała,że w 38 sie rozpakujemy.
Tylko nie uśmiecha mi sie przenieść do szpitala na m.i.e.s.i.ą.c!?
Super taki kombizonikmożna gdzieś zamówić,tak na przyszłość.
O mamo, Peppa, to byś se wypoczela.. Jak tak człowiek wie, że wszystko pod kontrolą, to można
A jak Twoi radzą sobie bez Ciebie w domu?moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:O mamo, Peppa, to byś se wypoczela.. Jak tak człowiek wie, że wszystko pod kontrolą, to można
A jak Twoi radzą sobie bez Ciebie w domu?
Dziecioki moje duże ale fakt same. W lodówce pierogi,zapas pizzy a babcia od czasu do czasu jakieś kotlety podrzuci. Mąż wraca koło 17,nauczeni sprzątać i prać. Niech se radzompaszczakin, anna maria, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brawo Adas silny chlopakpaszczakin wrote:My właśnie w drodze powrotnej do rodziców. Adaś, jak rasowy mis zakopianski, zniósł oglądanie w 3 domach
pffffff..
A w ogóle zapomniałam się pochwalić. Mojej dziecko odkryli wczoraj, że ma nogi, a dziś przewróciło się z brzucha na plecy. To chyba na speedzie marchewkowym
Geniusz, co nie Elf? -
ania.g wrote:Ok, gdzie dają takie fajne kombinezony?
megan8, Aasiula, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Tez chce wiedzieć.. Ale to na deszcze i ciepło, czy może być na deszcz i zimno? Bo u nas zima to deszcz i zimno..
ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
buahahahahaaha nie mogę, widziałyście przed chwilą TVP2?
gość z radia zet dzwonił do jakiejś kobity i ją wkręcał na antenie.
sprawdzał czy jest roznosicielką wirusa in vitro. powiedział że chce jej zrobić usg brzuszne bo ma specjalną aparaturę w telefonie. ona ma się rozpiąć i swoim telefonem pojeździć po jamie brzusznej to on jej powie co widzi. i kobita to zrobiła. koleś mówi, że niestety jest roznosicielką in vitra. i on jej czopki zapisze i ma je zastosować i jeszcze ząbek czosnku włożyć w pępek. a ona pyta czy to niebezpieczne jest. koleś mówi:
- jak jest pani w domu to nie, a jest tam ktoś z panią?
- tylko mąż.
- a mąż jest nosicielem in vitra?
- nie wiem.
- a to ja do niego zadzwonię i też mu zrobię badanie usg.
- yhym...dobrze, dobrze...
- a potem niech się pani posłucha w radio zet...
nie mogę się otrząsnąć.... naprawdęmoremi, Mega, peppapig, dorbie, iwcia77, Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny