35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Morek, z gołym brzuchem trza było iść do sąsiada!
choć od pewnego stopnia upojenia, to chyba nie robi różnicy...
a ja myślałam że mój sąsiad to dziadyga, bo mu przeszkadza wózek przy moich drzwiach, koło których on nawet nie przechodzi...efcia, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRei, ciesze sie że piesek zdrów
taki zbieg okoliczności, mój bratanek ur w 8mies tez Wojtek i tez sie łozysko odklejało, wyciagneli go w ostatniej chwili podobno, golili ja w biegu na sale oper. i cieli kiedy jeszcze znieczulenie porządnie nie działało ale sie udało dzis Wojtus jerst zdrowym 8latkiem
niech sie ma dobrze nasz nowy ludek!Reni, iwcia77, anna maria, peppapig, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni dobrze że psina zdrowa
Elfie jesteś niesamowita
Mnie kurna PIONTOM butle czegoś dołożyli ,uffffffff
Krew pobiorą jutro,także leżymy,płukamy się,czytamy, no i miedzy czasie sikamy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 15:45
ania.g, gosia7122, iwcia77, Aasiula, Dziobak, Reni, efcia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja w ani jednej ciązy nie miałam żadnych skurczów - jakieś przepowiadające i inne historie w ogóle mnie nie dotyczą. Nawet moje porody nie zaczynały się skurczami - dopiero po oksytocynie, więc nie ma żadnej reguły..
efcia, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pierwsze wyjscie w gory i w polowie drogi ulewa z burza i piorunami
No myslalam że sie zesram ze strachu
wszystko mialam mokre nawet moje jajo hłe hłe hłeoooo przepraszam dwa jaja
Pozdrawiam z mokrego Zakopca
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 sierpnia 2015, 18:57
macduska, gosia7122, iwcia77, Dziobak, Heretyczka, ania.g, peppapig, efcia, Mega, ComeToMeBaby, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
U nas po burzy ale rąbanina była niezła.Na szczeście troche odświeżyło powietrze i przynajmniej słońce już nie prazy.Niech juz te upały idą w!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 sierpnia 2015, 18:57
Aasiula, ania.g, gosia7122, efcia, peppapig, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzis u nas tez pada, wiec poszlismy testowac nowy kombinezon przeciwdeszczowy. I powiem wam, ze kocham ten kraj za te ubraniowe wynalazki! Deszcz pada, Adas zaliczyl kazda mozliwa kaluze, byl na hustawce, lazil po ogrodzie i wysokiej trawie, bawil sie w piaskownicy. Po rozebraniu z kombinezona suche dziecko, a kombinezon pod prysznic, splukany z blota i za chwile suchy. Najs?
iwcia77, Heretyczka, Aasiula, ania.g, gosia7122, peppapig, efcia, Mega, ComeToMeBaby, megan8, moremi, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzis u nas tez pada, wiec poszlismy testowac nowy kombinezon przeciwdeszczowy. I powiem wam, ze kocham ten kraj za te ubraniowe wynalazki! Deszcz pada, Adas zaliczyl kazda mozliwa kaluze, byl na hustawce, lazil po ogrodzie i wysokiej trawie, bawil sie w piaskownicy. Po rozebraniu z kombinezona suche dziecko, a kombinezon pod prysznic, splukany z blota i za chwile suchy. Najs?
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzis u nas tez pada, wiec poszlismy testowac nowy kombinezon przeciwdeszczowy. I powiem wam, ze kocham ten kraj za te ubraniowe wynalazki! Deszcz pada, Adas zaliczyl kazda mozliwa kaluze, byl na hustawce, lazil po ogrodzie i wysokiej trawie, bawil sie w piaskownicy. Po rozebraniu z kombinezona suche dziecko, a kombinezon pod prysznic, splukany z blota i za chwile suchy. Najs?
efcia, Dziobak, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4