35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Reni, ściskam za piesława
Iwcia, jak bym się trzymała wytycznych na pudełku od mleka to Marcel byłby ciągle głodny. Jadł dużo więcej a dokładnie tyle co potrzebował. Te opisy na pudełku są orientacyjne, każde dziecko ma inne potrzeby.
Moremi, sąsiad debil. Szkoda że taki Ci się trafił.
U nas była burza od 3 w nocy i skończyła się dopiero ok 7. Jest chłodnieji nie ma tym razem żadnych strat
efcia, iwcia77, Elfik, Reni, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aniu, piękny brzuch. Wszystkie jakoś tak zgrabnie w tych ciazach wygladacie.
Reni, trzymam za pieslawa z całego serca. Kontrola zaplanowana, czy coś się dzieje?efcia, ania.g, macduska, iwcia77, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A skąd wiesz jaki rozmiar na zimę?
O właśnie! Co noszą zima na nogach niechodzace jeszcze dzieciory? Kozaki czy jakieś spiworowo-ortalionowe onuce?
Maluchy w wozkach i tak przewaznie siedza w spiworkach, wiec buciory im niepotrzebne, chyba ze te kombinezonowe wlasnie.efcia, ania.g, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bry
Reni trzymam za piesława - bedzie dobrze - musi
ania piekny brzuszek
dzisiaj rano moja siostra dostala krwotoku, mimo ze szpital mieli po drugiej stronie ulicy to zadzwonili po pogotowie
zabrali ja i w mgnieniu oka wyladowala na porodówce, podejrzenie odklejajacego łożyska - decyzja cesarka, po 10 minutach Wojtuś był już na świecie, dostał 10 punktów
kapturnica, Dziobak, ania.g, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, Elfik, Heretyczka, Arwena, anna maria, Aasiula, gosia7122, gretka, Mega, megan8, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bry
dzisiaj rano moja siostra dostala krwotoku, mimo ze szpital mieli po drugiej stronie ulicy to zadzwonili po pogotowie
zabrali ja i w mgnieniu oka wyladowala na porodówce, podejrzenie odklejajacego łożyska - decyzja cesarka, po 10 minutach Wojtuś był już na świecie, dostał 10 punktówefcia lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Ewcia, gratulacje! Teraz wiesz, zapatrz się i zaraź
Tylko co on taki poobijany? Przemoc w szpitalu?
wiesz dzieci od razu takie śliczne nie są
mój tata jak mnie pierwszy raz zobaczył to powiedział ze wyglądam jak szczurek
brzucha już sie namacałam, teraz sie napatrze wiec ciąża murowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 11:45
ania.g, krycha.stara, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Efcia, chciałam polubic kilka razy Wojtusia, ale nie wyszło..
za mały staż na of?
Elf nadajesz ze szpitalnego łóżka czy z domu jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 12:02
Elfik, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
W środku nocy obudził nas komar sadysta. Cholernik bzyczał, gruzł i bzyczał na zmianę. Szlag nas trafiał.
Się okazało, ze nie ma prądu więc zatłuc gada było cięzko.
Usnęliśmy dopiero jak słońce wzeszło i Waciak drania utłukł poduszką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 12:01
Elfik, krycha.stara, iwcia77, ania.g, efcia, kapturnica, Dziobak, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dobry. Chcialam tylko zobaczyc na suwaku, ile mi cukierkow zostalo. I @ mi sie zaciela. Kometa, zaklinam z Toba!
I Paszcza jest. To sorry, ze mnie nie bylo, jak bylas -
macduska wrote:Bry.
W środku nocy obudził nas komar sadysta. Cholernik bzyczał, gruzł i bzyczał na zmianę. Szlag nas trafiał.
Się okazało, ze nie ma prądu więc zatłuc gada było cięzko.
Usnęliśmy dopiero jak słońce wzeszło i Waciak drania utłukł poduszką.krycha.stara, Elfik, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość