35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A skąd wiesz jaki rozmiar na zimę?
O właśnie! Co noszą zima na nogach niechodzace jeszcze dzieciory? Kozaki czy jakieś spiworowo-ortalionowe onuce?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Chcialam zameldowac że zastrzyk zrobiony
Sama sobie machnelam
Sex zaliczony , jutro tez ma być i w poniedzialek tez
Pozniej lutka I czekamy
zazdraszczam, bo ja już rozpoczęłam sezon zagladania w gacie
trzymam kciuki za owocny sex
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 23:21
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Z tym odlewem brzucha to chyba kogoś pogięło. Oglądałam program - później to jakoś malują i stawiają jako rzeźbę. Ale po jaką cholerę?
Asiula, to trzymamy kciuki
A jak mąż? Jak tam jego bieg?
Mój mąż poszedl dzisiaj na piwo, a ja zabrałam się za sprzątanie. Chyba chora jestem. I przypomniałomi się, że nie zrobił mi zastrzyku. To się bardzo mocno wk... zdenerwowalam i zrobiłam sobie sama. Musiałam tylko poleżeć, bo bym zemdlała.dorbie, efcia, megan8, kapturnica, macduska, Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Dziobak, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:zazdraszczam, bo ja już rozpoczęłam sezon zagladania w gacie
trzymam kciuki za owocny sexefcia, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:A skąd wiesz jaki rozmiar na zimę?
O właśnie! Co noszą zima na nogach niechodzace jeszcze dzieciory? Kozaki czy jakieś spiworowo-ortalionowe onuce?i to wystarczy w zupełności. Można zakładać jakieś kozaczki mini - ale to tylko po to, żeby się polansować...
efcia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:moja siostra jutro ma termin, od 3 dni calymi dniami sprząta, czyli instynkt wicia gniazda sie załaczył
A jeszcze koleżanka odda mi łóżeczko po swoich dzieciach, żebym mogła u rodziców umeblować pokój
efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kawce?
W grudniu na rejsie dostałam zaproszenie od kapitana na "kawkę". Ponieważ dysponował ekspresem, to zgłosiłam się skor świt o ósmej po tą obiecaną kawkę. Zapytał czy jestem pewna. Głupie pytanie. Dostałam kawę z wkładką %. Tym się różni kawa od kawki. A ja głupia jeszcze mleko do niej dolałam -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:...chyba wszystkie ogladaja Joe Black
A teraz zasnąć nie mogę, często przed @ tak mam, że albo gorąco, albo pozycji nie mogę znaleźć w łóżku, albo poduszka uwiera. Spać się nie chce, więc przyszlam nadrobićmoremi, Bozia3, iwcia77, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja ogladam Bodyguarda na tvn.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z tym odlewem brzucha to chyba kogoś pogięło. Oglądałam program - później to jakoś malują i stawiają jako rzeźbę. Ale po jaką cholerę?
I przypomniałomi się, że nie zrobił mi zastrzyku. To się bardzo mocno wk... zdenerwowalam i zrobiłam sobie sama. Musiałam tylko poleżeć, bo bym zemdlała.moremi lubi tę wiadomość