35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A ja sie pochwale ,ze pierwszy raz w tej ciąży mam skurcze
Kurde a już myslalam ,ze moja macica calkiem leniwa
moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja w ani jednej ciązy nie miałam żadnych skurczów - jakieś przepowiadające i inne historie w ogóle mnie nie dotyczą. Nawet moje porody nie zaczynały się skurczami - dopiero po oksytocynie, więc nie ma żadnej reguły..
Edit: ale na szczęście szyjka długa 5cmWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 22:36
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja w ani jednej ciązy nie miałam żadnych skurczów - jakieś przepowiadające i inne historie w ogóle mnie nie dotyczą. Nawet moje porody nie zaczynały się skurczami - dopiero po oksytocynie, więc nie ma żadnej reguły..
Wiec mam nadzieje ,ze skoro cos sie pojawiac zaczyna to moze uda mi sie uniknac cholernych kroplowek i rodzic na wlasnej czynnosci skurczowej .Bozia3, dorbie, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A u mnie jak zwykle skurcze juz sa. tak 10x na dobe stawia mi sie brzuch. I teraz to nie ma już fenoterolu, wiec Lutka ciąg dalszy,magnez i No-Spa
Edit: ale na szczęście szyjka długa 5cmdorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
Chcialam zameldowac że zastrzyk zrobiony
Sama sobie machnelam
Sex zaliczony , jutro tez ma być i w poniedzialek tez
Pozniej lutka I czekamymegan8, paszczakin, kapturnica, dorbie, macduska, moremi, efcia, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Chcialam zameldowac że zastrzyk zrobiony
Sama sobie machnelam
Pozniej lutka I czekamy
kciuki pod kontrolą"
Aasiula, dorbie, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Chcialam zameldowac że zastrzyk zrobiony
Sama sobie machnelam
Pozniej lutka I czekamyAasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Tez tak mysle. To sa naprawde kaloszki. Kalosze to moj chlop ubiera do koszenia trawy...
A skąd wiesz jaki rozmiar na zimę?
O właśnie! Co noszą zima na nogach niechodzace jeszcze dzieciory? Kozaki czy jakieś spiworowo-ortalionowe onuce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 23:04
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moje stare dziecko skończyło dziś 4 miesiące! Z tej okazji dostało gryzaka-smaka z marchewka w środku. Silikonowy znalazlam, bardzo fajny. Ale była radość! Nawet zdarzało mu się nim od czasu do czasu trafić do buzi. Wszelkie wyzwania związane z paszą są realizowane z zapałem. Ale żeby tak dłużej niż 3 minuty na brzuchu poleżeć, poćwiczyć, to już nie
Musi być ze to moje dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 23:05
macduska, dorbie, Heretyczka, efcia, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
dla zainteresowanych od poniedziałku w Lidlu ciuszki, buty dla maluszków, pościel do łóżeczka itp
a najlepsze to odlew brzucha dla ciężarnychczy któraś zainteresowana ?
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=783moremi, dorbie, megan8, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:dla zainteresowanych od poniedziałku w Lidlu ciuszki, buty dla maluszków, pościel do łóżeczka itp
a najlepsze to odlew brzucha dla ciężarnychczy któraś zainteresowana ?
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=783
Na pewno powieszę dziecku nad łózeczkiemefcia, kapturnica, Heretyczka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość