35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W 6tyg ciazy sie im *** dzieci ruszaja. ***
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 sierpnia 2015, 18:24
anna maria, efcia, macduska, gosia7122, Aasiula, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jakaś Dżejzi na kwietniówkach wstawila zdjęcie usg innej dziewczyny. Z bliźniąt. I twierdzi, że w 5 tc łozysko jej się odkleja! I że widziała ruchy dzieci.
czyżby Ikusia dalej sie bawi w trola - byla kiedys taka juz nie pamietam tych głupot co wypisywala o swojej ciąży, ale też podkradała zdjecia z USG
nie wiem po co to i jaki maja w tym cel
kapturnica, macduska, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:czyżby Ikusia dalej sie bawi w trola - byla kiedys taka juz nie pamietam tych głupot co wypisywala o swojej ciąży, ale też podkradała zdjecia z USG
nie wiem po co to i jaki maja w tym celNo i fantazjowala zajebiscie
efcia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Pamieetam ja ehhehehe Miala chlopaka co co chwile ja przestawal kochac
No i fantazjowala zajebiscie
jeszcze jedna była taka co nękała inesse, pamietacie? ale ona naprawde byla w ciazy tylko miała rozdwojenie jaźnikapturnica, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Butki i kaloszki????
Moremi z ołówkiem tylko patrzeć!Buty to ja kupuje moim synom dużym, a butki będę najmłodszemu jak zacznie chodzić i koniec. Sweter kupię staremu a sweterek najmłodszemu synkowi, ale nie fasolce, groszkowi czy bobaskowi.
Kaloszki są małe, kalosze duże!Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:No nie przesadzajmy
Buty to ja kupuje moim synom dużym, a butki będę najmłodszemu jak zacznie chodzić i koniec. Sweter kupię staremu a sweterek najmłodszemu synkowi, ale nie fasolce, groszkowi czy bobaskowi.
Kaloszki są małe, kalosze duże!dorbie, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie pochwale ,ze pierwszy raz w tej ciąży mam skurcze
Kurde a już myslalam ,ze moja macica calkiem leniwa
peppapig, macduska, Heretyczka, dorbie, Aasiula, megan8, moremi, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, krycha.stara, gosia7122 lubią tę wiadomość