35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis zakonczylam zaopatrywanie dziecka na jesien i zime. Kombinezon przeciwdeszczowy + ocieplane kaloszki i 2 zimowe kombinezony + butki z goretexem. Tu glownie pada deszcz, wiec wszystko musi byc nieprzemakalne, zeby mozna bylo wyjsc na dwor.
Ale teraz juz moze padac!
iwcia77, caffe, Heretyczka, dorbie, megan8, Bozia3, moremi, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w rodzinie i wśród znajomych nie ma Adama i tym się kierowalam. Mój będzie Adam Mieszkoanna maria wrote:Dorbie wlasnie zauwazylam na suwaku ze Twoj syn bedzie Adam ,to juz przesada
same Adasie :-)wlacznie z moim mlodszym bratem 
anna maria, Dziobak, megan8, efcia, Bozia3, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz to już butki i kaloszki kupujesz,co?Dziobak wrote:Dzis zakonczylam zaopatrywanie dziecka na jesien i zime. Kombinezon przeciwdeszczowy + ocieplane kaloszki i 2 zimowe kombinezony + butki z goretexem. Tu glownie pada deszcz, wiec wszystko musi byc nieprzemakalne, zeby mozna bylo wyjsc na dwor.
Oj będzie się Adaś w kałużach taplał
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj sobie ogladalm buty dla Heleny ,ale musze poczekac az zacznie chodzic ,wiec narazie skarpety
Dziobak wrote:Dzis zakonczylam zaopatrywanie dziecka na jesien i zime. Kombinezon przeciwdeszczowy + ocieplane kaloszki i 2 zimowe kombinezony + butki z goretexem. Tu glownie pada deszcz, wiec wszystko musi byc nieprzemakalne, zeby mozna bylo wyjsc na dwor.
megan8, Dziobak, Heretyczka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadal nie mam seriala ,a mialm takie plany na wieczor

"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 sierpnia 2015, 18:22
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To trzeba miec w glowie
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 sierpnia 2015, 18:23
macduska, efcia, dorbie, gosia7122, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsychiatra sie kłania..macduska wrote:Jakaś Dżejzi na kwietniówkach wstawila zdjęcie usg innej dziewczyny. Z bliźniąt. I twierdzi, że w 5 tc łozysko jej się odkleja! I że widziała ruchy dzieci.

Jutro dam znać co u mnie po badaniach
Dobrej nocy,nocnej zmiany
anna maria, macduska, efcia, dorbie, gosia7122, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość