35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:Kapta nawet na tym małym zdjęciu juz widac że jest podobny do ciebie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 14:38
dorbie, Heretyczka, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/barbara-sienkiewicz-o-swoim-poznym-macierzynstwie,176120.html
chciała to urodziła
jak mówi - ma siłę ,jest pełna energii ,da radę
tylko nie wiem kto jest ojcem ?? Olgierd Ł ?? Hmmmm
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo obejrzeniu tego wywiadu mam dziwne uczucia. Ona jest jakby w transie, jakaś dziwna. Mówią,że dziwne i niesprawiedliwe, ze ona nie dostaje zasilku macierzynskiego. Logiczne, bo korzysta z zasilku z emerytury. A do tej pory osoby nie placace składek np studenci, bezrobotni tez nie dostawali zasilku.
I owiane tajemnicą dlaczego teraz zdecydowala sie na dzieci.megan8, kapturnica, moremi, Bozia3, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Dokładne taka jakas z lekka.
Poza tym skoro jak twierdzi ,że to naturalna ciaaza to niech ojca dzieci skarzy o alimenty a nie uprawia pierdolamenty ,że nie ma zasiłku.
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 sierpnia 2015, 18:20
dorbie, ania.g, moremi, megan8, ComeToMeBaby, peppapig, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dokładne taka jakas przyjebana z lekka.
Poza tym skoro jak twierdzi ,że to naturalna ciaaza to niech ojca dzieci skarzy o alimenty a nie uprawia pierdolamenty ,że nie ma zasiłku.moremi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kapta i kasa!
Nie będzie mnie stać,mimo że dostanę ceny po kosztach bo z mojej przychodni. Ale na pewno będę szczepić 5skladnikowa, a ona jest platna i pneumokoki sa drogie. A Rota kosztuja ok 650zl w sumie,bo albo 2x320 albo 3x230, zalezy ktora szczepionka, jakos tak cenowo.
ja nie szczepiłam na rota ,koszty mie przerosły w luytym wszyszcy mieliśmy a mała przeszła najlżej.
dorbie lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no no
ale widzę, że ONE na forumach piszą często TŻ. Co to kurdę jest TŻ??
albo piszą czasem tak, że za cholerę nie wiadomo o co im chodzi.
Brynadciąga burza, moze bedzie troche lżej oddychać
a jutro niestety koniec laby, wracamy do domu
moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ja bym to rozszyfrowała jako towarzysz życiowy
Brynadciąga burza, moze bedzie troche lżej oddychać
a jutro niestety koniec laby, wracamy do domu
I pewnie resztę też jakimiś skrótami piszą.Mega, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Bry. Yesenia no bez jaj. Wrzucilas dwa posty w ciagu 15 mint i po kolejnych 15 strzelasz focha?
Mój Pierworodny miał rota w wieku niecalych trzech lat. Zmiotło go dosłownie w ciagu godziny.
Młody mial wtedy parę tygodni, byłam z nimi sama w domu, do męża nie moglam się dodzwonić. Masakra.
I jeszcze rozum nam potem odebrało bo zamiast wezwać pogotowie to go wieźliśmy sami 40 km do szpitala. Tracil prztomnośc z odwodnienia. Brrr...
Ja bym szczepiła teraz.
Mój mąz ma dzisiaj urodziny.macduska lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:To nie można napisać już chłop, konkubent, mąż, facet?
I pewnie resztę też jakimiś skrótami piszą.ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Po obejrzeniu tego wywiadu mam dziwne uczucia. Ona jest jakby w transie, jakaś dziwna. Mówią,że dziwne i niesprawiedliwe, ze ona nie dostaje zasilku macierzynskiego. Logiczne, bo korzysta z zasilku z emerytury. A do tej pory osoby nie placace składek np studenci, bezrobotni tez nie dostawali zasilku.
I owiane tajemnicą dlaczego teraz zdecydowala sie na dzieci.ania.g, moremi, peppapig, dorbie, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dziobak - powiedz mi dobra kobieto - ile Ty pijesz tego tranu dziennie. Obecnie jestem pod wpływem rad Gabriela - tego od schudnięcia 100 kg On zaleca bardzo dużo spożywać omega 3 A więc muszę zakupić olej lniany, siemię lniane w ziarnach do mielenia i zaleca suplementy - tabletki z omega 3 - 10 gr dziennie. Żadne tabletki tyle nie mają w pl - szukam w necie, ale trudno jest. Pomyślałam o tym tranie norweskim - czy Ty się orientujesz jakie jest w nim stężenie tych omega i i jak dużo Wy tego pijecie dziennie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:Kometa ,może jaka delegacja z ovu by wpadła???
"
Nie zakładam, że miałoby was zabraknąć
P.s.Nadrabiam. Sto lat dla Waciaka! (piszę na telefonie i zamiast Waciaka chciało mi wstawić Wyciąga...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 18:20
macduska, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość