35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry. Yesenia no bez jaj. Wrzucilas dwa posty w ciagu 15 mint i po kolejnych 15 strzelasz focha?
Mój Pierworodny miał rota w wieku niecalych trzech lat. Zmiotło go dosłownie w ciagu godziny.
Młody mial wtedy parę tygodni, byłam z nimi sama w domu, do męża nie moglam się dodzwonić. Masakra.
I jeszcze rozum nam potem odebrało bo zamiast wezwać pogotowie to go wieźliśmy sami 40 km do szpitala. Tracil prztomnośc z odwodnienia. Brrr...
Ja bym szczepiła teraz.
Mój mąz ma dzisiaj urodziny.
kapturnica, gretka, moremi, Heretyczka, ania.g, Bozia3, peppapig, megan8, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:tak wez nie wiem moze nie jestem w temacie ale ciaza w tym wieku tylko na hormonach kto w to uwierzy- miesiaczkowac przez conajmniej45 lat????
U mnie na wsi urodziła kobieta w wieku 56 lat. To było bardzo dawno temu więc na mur beton naturalnie poczęte. Dziecko zdrowe się urodziło.moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Witam z wakacji. Zapieprz straszny, męczące toto. Wszyscy chcą zobaczyć Adasia, non stop gdzieś jezdzimy, z rodzina kwasy niestety, trochę już się nie mogę doczekać wyjazdu.
Nie doczytałam, są nowe ciaze?
Temat szczepień widzę wrócił. U nas rota była dofinansowana, 11 jurkow za każde placilismy. Tez nie miałam większych wahań, bo dziecko koleżanki prawie zeszło w szpitalu przy tym.
Kopanie w ciazy tez miałam fajne, Adaś nie wybijal matce żeber. Fajnie tez było lekki dzgnac ta aktualnie wystające cześć (ja nigdy nie wiedziałam, czy to ręką, czy noga), bo zdawało się, że to takie pierwsze zabawy..kapturnica, dorbie, moremi, Dziobak, ania.g, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ta babka miała niby przywracany cykl. No i zastanawiający jest ojciec - pewnie dawca jakiś.
Wacia, ode mnie też życzenia dziewczynki dla Waciakamacduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Makdu, wszystkiego naj dla ru..... zn dla męża
sto lat!
Hera! Nawet nie wiesz jaki mój mąż jest dumny z tego określenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:14
Heretyczka, dorbie, moremi, Bozia3, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Aniu, a jak z Twoim lożyskiem w stosunku do blizny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:23
dorbie, Heretyczka, macduska, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Bry co tam kobity? U mnie upał, leżymy czekamy aż wartości spadną do norm i wyjdę. Jeśli bedzie sie utrzymywać zostaje.
Co do szczepień,jestwn za,może nie przekonana w 100% ale moi mieli rota bosz z salmonellą,nigdy wiecej!
Córka ma 13 i zastanawiam sie też nad tą babską szczepionką. Wiecie może cenowo jak wychodzi i ile powtorzeń?peppapig lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny