X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no!
    to niech sie spisuje tam bo mi poskarżysz! ;)

Stara się, stara!

Heretyczka lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Gdzie Simba przepadła?
    Pakowała się. Dzisiaj przecież do Polski mieli wyruszyć :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My o szczepionce i Terlikowscy też :-D
    http://m.newsweek.pl/terlikowski-szczepienia-hpv,artykuly,368620,1.html

kapturnica, Dziobak, peppapig, Reni, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój starszy złapał zapalenie oskrzeli i w wieku 7 miesięcy był w szpitalu - tam nabawił się rota..nigdy więcej takich akcji,,,!! Kajtek zaszczepiony na cały komplet szczepień i rota też... i prze sekundę nie żal mi wydanych pieniędzy i tej decyzji... Skoro stać mnie na wakacje i włóczenie się po knajpach - to na szczepionkach dla dzieci oszczędzać nie będę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:22

macduska, iwcia77, peppapig, kapturnica, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pakowała się. Dzisiaj przecież do Polski mieli wyruszyć :-)

A nie 17tego?

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Dla mnie to juz nie jest swiatopogląd chrzescijanina to zalatuje fanatyzmem.

Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ładny dziś dzień, nie duszno, jest czym oddychać :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciao wiedzmy

Waciakowi 100 lat i jak wyzej laski mu zyczyly -dziewczyny w pakiecie :)

a mi sie sentyment wlaczyl...jestem beznadziejnie sentymentalna i nostalgiczna :( wlaczylam piosenki z akademii pana kleksa i tanczylam z Ivem na rekach ..dojechlismy do Pozegnania z Bajka ..Ivek odjechal a ja sie zryczlam ..mam takie piekne wspomnienia z dziecinstwa i nie wiem jak to jest , bo pomimo patologii w domu nie moge powiedziec zebym byla nieszczesliwa w tamtym czasie :)

Ivo przy " dzik jest dziki" smieje sie w glos a jak mu deklamuje " lokomotywe" to az piszczy z radosci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:36

Margolcia88, megan8, dorbie, peppapig, macduska, kapturnica, ania.g, Heretyczka, moremi, Dziobak, caffe, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dzień dobry. Ładny dziś dzień, nie duszno, jest czym oddychać :)
    O żesz gdzie ty jesteś? U mnie nie ma czym oddychać,masakra jakaś. Właże co chwile pod prysznic...
    Wacia sto lat Waciakowi życze no i córki a jakże:D
    Ania dzieki za odpowuedź
    Roztapiam sie...

iwcia77, Margolcia88, macduska, kapturnica, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja właśnie dostałam romantycznego smsa od m i sobie uświadomiłam, że za tydzień o tej porze będę już siedziała u fryzjerki :-D Nooo, odliczanie czas zacząć. A tyle jeszcze rzeczy do zrobienia. Eh. Święto, nie święto, czas wstawać. Dzisiaj mój ma święto i w "nagrodę " pracuje. Stoi w kompanii honorowej.[/QUOTE]

Kometa ,może jaka delegacja z ovu by wpadła??? ;D"

iwcia77, ania.g, Heretyczka, Bozia3, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia <3
    U mnie córka tak mówiła wierszyk:
    Dzik jest dziki dzik jest dzik...
    Do tej pory ją tym testem denerwujemy :D
    Moje dzieciństwo było szybkie,krótkie..a byle jaką chwile szcześcia,którą pamietam wspominam ze łzami w oczach..temu moje dzieci kocham,tule,szanuje,słucham,poświecam im czas...robie wszystko czego brakowało mi.

iwcia77, kapturnica, Margolcia88, Heretyczka, moremi, Bozia3, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ciao wiedzmy

Waciakowi 100 lat i jak wyzej laski mu zyczyly -dziewczyny w pakiecie :)

a mi sie sentyment wlaczyl...jestem beznadziejnie sentymentalna i nostalgiczna :( wlaczylam piosenki z akademii pana kleksa i tanczylam z Ivem na rekach ..dojechlismy do Pozegnania z Bajka ..Ivek odjechal a ja sie zryczlam ..mam takie piekne wspomnienia z dziecinstwa i nie wiem jak to jest , bo pomimo patologii w domu nie moge powiedziec zebym byla nieszczesliwa w tamtym czasie :)

Ivo przy " dzik jest dziki" smieje sie w glos a jak mu deklamuje " lokomotywe" to az piszczy z radosci :)
    Iwcia, silna babka jesteś!
    Poza tym wtedy nie liczyło się tak co kto miał, ale jaki był dla kolegów. Podwórko i szkoła nadawały rytm. Teraz są zbyt duże różnice. A poza tym teraz sobie zdajesz z tego sprawę jak było i jakie moglyby byc tego skutki.
    <3

iwcia77, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak..czasy sie tak zmieniaja ..ja kiedys zamykalam oczy i marzylam, czytalam bajki i fantazjowalam, ogladalam proste bajki , teatrzyki dla dzieci , skakalam w gume... a teraz jak widze dzieci bawiace sie tabletem i grajacym w game boya to jakos smutno...to jest dla mnie jakas bieda mentalna :(

peppapig, megan8, moremi, gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..aczkolwiek ostatnio padlam ofiara pewnej gry kinetycznej :) podobala mi sie :)

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia moje dzieci też powariowały na punkcie techniki,jeden komputer drugi telewizor. Od tego nie uciekniemy,ale :) chodzimy na wycieczki do lasu,wszyscy razem gramy w gume ( gdzie by mój tata zagrał ze mną!?)
    Gramy w statki,państwa miasta, ostatnii chłopaki kupili łuk:D taki profesjonalny to robiliśmy zawody.
    Ważne by była więź i zaufanie. I wcale nie wstydze sie przytulać mojego dużego syna hehe
    No wszystko ma gdzieś swoje miejsce ;)
    Mnie tylko ovufriend owładneło :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:05

iwcia77, kapturnica, moremi, Margolcia88, Bozia3, megan8, macduska, gosia7122, ania.g, ComeToMeBaby, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze swoje pięć groszy ;)
    Temu chciałam jeszcze jedno dziecko,bo tak szybko mi dzieciństwo moich przeleciało. Tak zateskniłam jeszcze raz za tym wszystkim, małym kochanym ludzikiem, eh..dobra bo mi upał działa

moremi, Margolcia88, Bozia3, megan8, dorbie, gosia7122, SolarPolar, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A nie 17tego?
    Piętnasty, siedemnasty... Jeden fallus.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Waciaka wszystkiego najlepszego :)

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - która to stara aktorka ma te bliźniaki i płacze o kasę?Pisałyście, ale wtedy czytałam z doskoku i uleciało mi..pamięta któraś?

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - która to stara aktorka ma te bliźniaki i płacze o kasę?Pisałyście, ale wtedy czytałam z doskoku i uleciało mi..pamięta któraś?
    Barbara Sienkiewicz

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 10830 10831 10832 10833 10834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ