35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My o szczepionce i Terlikowscy też
http://m.newsweek.pl/terlikowski-szczepienia-hpv,artykuly,368620,1.htmlkapturnica, Dziobak, peppapig, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mój starszy złapał zapalenie oskrzeli i w wieku 7 miesięcy był w szpitalu - tam nabawił się rota..nigdy więcej takich akcji,,,!! Kajtek zaszczepiony na cały komplet szczepień i rota też... i prze sekundę nie żal mi wydanych pieniędzy i tej decyzji... Skoro stać mnie na wakacje i włóczenie się po knajpach - to na szczepionkach dla dzieci oszczędzać nie będę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:22
macduska, iwcia77, peppapig, kapturnica, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:My o szczepionce i Terlikowscy też
http://m.newsweek.pl/terlikowski-szczepienia-hpv,artykuly,368620,1.html
Dla mnie to juz nie jest swiatopogląd chrzescijanina to zalatuje fanatyzmem.
Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciao wiedzmy
Waciakowi 100 lat i jak wyzej laski mu zyczyly -dziewczyny w pakiecie
a mi sie sentyment wlaczyl...jestem beznadziejnie sentymentalna i nostalgicznawlaczylam piosenki z akademii pana kleksa i tanczylam z Ivem na rekach ..dojechlismy do Pozegnania z Bajka ..Ivek odjechal a ja sie zryczlam ..mam takie piekne wspomnienia z dziecinstwa i nie wiem jak to jest , bo pomimo patologii w domu nie moge powiedziec zebym byla nieszczesliwa w tamtym czasie
Ivo przy " dzik jest dziki" smieje sie w glos a jak mu deklamuje " lokomotywe" to az piszczy z radosciWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:36
Margolcia88, megan8, dorbie, peppapig, macduska, kapturnica, ania.g, Heretyczka, moremi, Dziobak, caffe, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dzień dobry. Ładny dziś dzień, nie duszno, jest czym oddychać
Wacia sto lat Waciakowi życze no i córki a jakże:D
Ania dzieki za odpowuedź
Roztapiam sie...iwcia77, Margolcia88, macduska, kapturnica, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie dostałam romantycznego smsa od m i sobie uświadomiłam, że za tydzień o tej porze będę już siedziała u fryzjerkiNooo, odliczanie czas zacząć. A tyle jeszcze rzeczy do zrobienia. Eh. Święto, nie święto, czas wstawać. Dzisiaj mój ma święto i w "nagrodę " pracuje. Stoi w kompanii honorowej.[/QUOTE]
Kometa ,może jaka delegacja z ovu by wpadła???"
iwcia77, ania.g, Heretyczka, Bozia3, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia
U mnie córka tak mówiła wierszyk:
Dzik jest dziki dzik jest dzik...
Do tej pory ją tym testem denerwujemy
Moje dzieciństwo było szybkie,krótkie..a byle jaką chwile szcześcia,którą pamietam wspominam ze łzami w oczach..temu moje dzieci kocham,tule,szanuje,słucham,poświecam im czas...robie wszystko czego brakowało mi.iwcia77, kapturnica, Margolcia88, Heretyczka, moremi, Bozia3, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ciao wiedzmy
Waciakowi 100 lat i jak wyzej laski mu zyczyly -dziewczyny w pakiecie
a mi sie sentyment wlaczyl...jestem beznadziejnie sentymentalna i nostalgicznawlaczylam piosenki z akademii pana kleksa i tanczylam z Ivem na rekach ..dojechlismy do Pozegnania z Bajka ..Ivek odjechal a ja sie zryczlam ..mam takie piekne wspomnienia z dziecinstwa i nie wiem jak to jest , bo pomimo patologii w domu nie moge powiedziec zebym byla nieszczesliwa w tamtym czasie
Ivo przy " dzik jest dziki" smieje sie w glos a jak mu deklamuje " lokomotywe" to az piszczy z radosci
Poza tym wtedy nie liczyło się tak co kto miał, ale jaki był dla kolegów. Podwórko i szkoła nadawały rytm. Teraz są zbyt duże różnice. A poza tym teraz sobie zdajesz z tego sprawę jak było i jakie moglyby byc tego skutki.
iwcia77, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
tak..czasy sie tak zmieniaja ..ja kiedys zamykalam oczy i marzylam, czytalam bajki i fantazjowalam, ogladalam proste bajki , teatrzyki dla dzieci , skakalam w gume... a teraz jak widze dzieci bawiace sie tabletem i grajacym w game boya to jakos smutno...to jest dla mnie jakas bieda mentalna
peppapig, megan8, moremi, gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia moje dzieci też powariowały na punkcie techniki,jeden komputer drugi telewizor. Od tego nie uciekniemy,ale
chodzimy na wycieczki do lasu,wszyscy razem gramy w gume ( gdzie by mój tata zagrał ze mną!?)
Gramy w statki,państwa miasta, ostatnii chłopaki kupili łuk:D taki profesjonalny to robiliśmy zawody.
Ważne by była więź i zaufanie. I wcale nie wstydze sie przytulać mojego dużego syna hehe
No wszystko ma gdzieś swoje miejsce
Mnie tylko ovufriend owładnełoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:05
iwcia77, kapturnica, moremi, Margolcia88, Bozia3, megan8, macduska, gosia7122, ania.g, ComeToMeBaby, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze swoje pięć groszy
Temu chciałam jeszcze jedno dziecko,bo tak szybko mi dzieciństwo moich przeleciało. Tak zateskniłam jeszcze raz za tym wszystkim, małym kochanym ludzikiem, eh..dobra bo mi upał działamoremi, Margolcia88, Bozia3, megan8, dorbie, gosia7122, SolarPolar, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny