35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Morek ty w ciazy i musisz porzadku i regulaminu w bloku pilnowac..no swiat sie konczy..a maz nie mogl zejsc?
Mąż zszedł. Taaaa... Po trzech piwach z kumplem. Litrowych piwach.megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry wieczór!
Uwielbiam ten moment. Wojtek jest wykąpany, mój M go karmi i usypia, a ja mam chwilkę dla siebie.
Młody zasuwa na czworakach, aż ciężko za nim nadążyć (ma ADHD jak nic), elegancko staje i porusza się przy meblach, próbuje też wstawać beż żadnych podpórek i czasami jest się w stanie utrzymać na dwóch nogach.
Poza tym wstyd z nim gdziekolwiek iść, bo jak tylko zobaczy jedzenie to zachowuje się jakby nie jadł trzy dni. Wzystkiego musi spróbować. Dziś na obiad zamiast jego dania zjadł gołąbka i był zachwycony.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie.Aasiula, megan8, gosia7122, anna maria, Heretyczka, ania.g, moremi, Mega, peppapig, dorbie, Dziobak, paszczakin, Bozia3, gretka, macduska, iwcia77, krycha.stara, Arwena lubią tę wiadomość
-
Hela tez je wszystko i ciagle jest glodna ,przytym jak widzi jedzenie mowi mniam
,ostatnio u lekarza w poczekalni ;czarna Mama ; wyjela cycka zeby dac swojemu malemu mleko ,Helka patrzy otwiera buzie i mowi mniam,boze jedyny mysle sobie jeszcze czarnej piersi nie probowala
(zreszta bialej tez nie
)
ania.g, kapturnica, Mega, caffe, Dziobak, moremi, iwcia77, krycha.stara, Arwena lubią tę wiadomość
-
Któraś prasuje?
Ja już w domu, prasuje 4 zielona chmielową ale rozmiar jak dla niemowlaka, wiec mi szybko idzie
O moim wyjezdzie urlopowym duuuuzo by opowiadać.... Cóż byłam z koleżanka i jej 20 miesięczna córka, mała cudna, wprost do zacałowaniaale mamusia.... Tak nieruchawej i słabo zorganizowanej kobiety nie znałam nigdy wcześniej. Byliśmy razem rok temu i było dokładnie to samo, teraz myślałam, ze sie troche zorganizowała, ale sie pomyliłam. Uwielbia ze mną jeździć, bo i ugotuję, i uszykuję śniadanie, kolacje, dzieckiem sie zajmę, a ona albo czyta jakieś badziewne gazety, albo wspaniałe stulecie oglada, koszmar. Za rok na 100% z nią nie jadę, ja tez potrzebuje odpoczynku w końcu...
A za 3 tygodnie moj małżonek leci do USA i mam już stresa...
A jutro mamy 13 rocznice ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 21:39
megan8, Dziobak, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, Bozia3, macduska, iwcia77, ania.g, peppapig, Reni, krycha.stara, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Któraś prasuje?
Ja już w domu, prasuje 4 zielona chmielową ale rozmiar jak dla niemowlaka, wiec mi szybko idzie
O moim wyjezdzie urlopowym duuuuzo by opowiadać.... Cóż byłam z koleżanka i jej 20 miesięczna córka, mała cudna, wprost do zacałowaniaale mamusia.... Tak nieruchawej i słabo zorganizowanej kobiety nie znałam nigdy wcześniej. Byliśmy razem rok temu i było dokładnie to samo, teraz myślałam, ze sie troche zorganizowała, ale sie pomyliłam. Uwielbia ze mną jeździć, bo i ugotuję, i uszykuję śniadanie, kolacje, dzieckiem sie zajmę, a ona albo czyta jakieś badziewne gazety, albo wspaniałe stulecie oglada, koszmar. Za rok na 100% z nią nie jadę, ja tez potrzebuje odpoczynku w końcu...
A za 3 tygodnie moj małżonek leci do USA i mam już stresa...
A jutro mamy 13 rocznice ślubuMega lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a dlaczego nie z małżem tylko z nia?
Tak sytuacjaHeretyczka, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Nie pisałam, bo nie lubię siac paniki. Toto wczoraj mało się ruszał, a dzisiaj nawet po obiedzie nie chciał dupy wypiąć. Zaniepokoiło mnie to na tyle, że pojechaliśmy na sor. Zero kolejek, od razu mnie pod ktg podłączyli i w tym momencie Toto zaczął się ruszać dość intensywnie. Po pół godznie zwiał spod ktg i aż położna się zdenerwowała, bo nie mogła znależć serducha. Uciekał skutecznie, ale później łaskawie sam się podsunął pod ktg. Wszystko ok, więc idę spać.
Ps. Drugi sąsiad, zza ściany, to znowu wielki romantyk. Na schodach rozstawił świece zapachowe na powrót żony, a gdy się zastanawialiśmy czy ich nie zgasić, to wyjrzał z mieszkania z palcem na ustach "to ja"Bozia3, macduska, Heretyczka, iwcia77, peppapig, ania.g, dorbie, kapturnica, Mega, Aasiula, Margolcia88, anna maria, SolarPolar, ComeToMeBaby, krycha.stara, caffe, gosia7122, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Hela tez je wszystko i ciagle jest glodna ,przytym jak widzi jedzenie mowi mniam
,ostatnio u lekarza w poczekalni ;czarna Mama ; wyjela cycka zeby dac swojemu malemu mleko ,Helka patrzy otwiera buzie i mowi mniam,boze jedyny mysle sobie jeszcze czarnej piersi nie probowala
(zreszta bialej tez nie
)
Mega, anna maria, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry!!
Morek niestety te dzieciory tak potrafia nas straszyc.U mnie też sie juz pare razy juz zdarzyło ,ze młody albo sie nie ruszał albo robił to bardzo mało. Panika sie w głowie załączała od razu.U mnie najlepszym sposobem na to jest głos Dawida .I to jak przyklei swoje ucho do brzucha za moment jakis oddźwiek jest..Ale nie znosze takich sytuacji
W nocy mnie burze straszyły , na szczęscie szkód nie wyrzadziły.Za to znacznie chłodniej sie zrobiło .
Iwcia przekaze mu dzięki.
Miłego babeczkiania.g, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość