X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha, jak zaklinanie??

krycha.stara lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=K7jU6jCjSg4 =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Morek ty w ciazy i musisz porzadku i regulaminu w bloku pilnowac..no swiat sie konczy..a maz nie mogl zejsc?
    Sąsiad z góry.
    Mąż zszedł. Taaaa... Po trzech piwach z kumplem. Litrowych piwach.

megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Uwielbiam ten moment. Wojtek jest wykąpany, mój M go karmi i usypia, a ja mam chwilkę dla siebie.
    Młody zasuwa na czworakach, aż ciężko za nim nadążyć (ma ADHD jak nic ;-) ), elegancko staje i porusza się przy meblach, próbuje też wstawać beż żadnych podpórek i czasami jest się w stanie utrzymać na dwóch nogach.
    Poza tym wstyd z nim gdziekolwiek iść, bo jak tylko zobaczy jedzenie to zachowuje się jakby nie jadł trzy dni. Wzystkiego musi spróbować. Dziś na obiad zamiast jego dania zjadł gołąbka i był zachwycony.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie.

Aasiula, megan8, gosia7122, anna maria, Heretyczka, ania.g, moremi, Mega, peppapig, dorbie, Dziobak, paszczakin, Bozia3, gretka, macduska, iwcia77, krycha.stara, Arwena lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia co to za Pingu??

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela tez je wszystko i ciagle jest glodna ,przytym jak widzi jedzenie mowi mniam :-),ostatnio u lekarza w poczekalni ;czarna Mama ; wyjela cycka zeby dac swojemu malemu mleko ,Helka patrzy otwiera buzie i mowi mniam,boze jedyny mysle sobie jeszcze czarnej piersi nie probowala ;-)(zreszta bialej tez nie :-) )

ania.g, kapturnica, Mega, caffe, Dziobak, moremi, iwcia77, krycha.stara, Arwena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co weza Zaklina ;-)
    ComeToMeBaby wrote:
    Krycha, jak zaklinanie??

iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    a co weza Zaklina ;-)
    @
    :P

anna maria, Mega, malgos741, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś prasuje?

Ja już w domu, prasuje 4 zielona chmielową ale rozmiar jak dla niemowlaka, wiec mi szybko idzie ;)
    O moim wyjezdzie urlopowym duuuuzo by opowiadać.... Cóż byłam z koleżanka i jej 20 miesięczna córka, mała cudna, wprost do zacałowania ;) ale mamusia.... Tak nieruchawej i słabo zorganizowanej kobiety nie znałam nigdy wcześniej. Byliśmy razem rok temu i było dokładnie to samo, teraz myślałam, ze sie troche zorganizowała, ale sie pomyliłam. Uwielbia ze mną jeździć, bo i ugotuję, i uszykuję śniadanie, kolacje, dzieckiem sie zajmę, a ona albo czyta jakieś badziewne gazety, albo wspaniałe stulecie oglada, koszmar. Za rok na 100% z nią nie jadę, ja tez potrzebuje odpoczynku w końcu...
    A za 3 tygodnie moj małżonek leci do USA i mam już stresa...
    A jutro mamy 13 rocznice ślubu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 21:39

megan8, Dziobak, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, Bozia3, macduska, iwcia77, ania.g, peppapig, Reni, krycha.stara, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Któraś prasuje?

Ja już w domu, prasuje 4 zielona chmielową ale rozmiar jak dla niemowlaka, wiec mi szybko idzie ;)
    O moim wyjezdzie urlopowym duuuuzo by opowiadać.... Cóż byłam z koleżanka i jej 20 miesięczna córka, mała cudna, wprost do zacałowania ;) ale mamusia.... Tak nieruchawej i słabo zorganizowanej kobiety nie znałam nigdy wcześniej. Byliśmy razem rok temu i było dokładnie to samo, teraz myślałam, ze sie troche zorganizowała, ale sie pomyliłam. Uwielbia ze mną jeździć, bo i ugotuję, i uszykuję śniadanie, kolacje, dzieckiem sie zajmę, a ona albo czyta jakieś badziewne gazety, albo wspaniałe stulecie oglada, koszmar. Za rok na 100% z nią nie jadę, ja tez potrzebuje odpoczynku w końcu...
    A za 3 tygodnie moj małżonek leci do USA i mam już stresa...
    A jutro mamy 13 rocznice ślubu :)
    a dlaczego nie z małżem tylko z nia?

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a dlaczego nie z małżem tylko z nia?
    Mąż był z nami pierwszy tydzień, potem wrócił do pracy, przyjechał w piątek i wróciliśmy dzisiaj razem, a jej mąż przyjeżdżał tylko na weekendy..
    Tak sytuacja ;)

Heretyczka, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pisałam, bo nie lubię siac paniki. Toto wczoraj mało się ruszał, a dzisiaj nawet po obiedzie nie chciał dupy wypiąć. Zaniepokoiło mnie to na tyle, że pojechaliśmy na sor. Zero kolejek, od razu mnie pod ktg podłączyli i w tym momencie Toto zaczął się ruszać dość intensywnie. Po pół godznie zwiał spod ktg i aż położna się zdenerwowała, bo nie mogła znależć serducha. Uciekał skutecznie, ale później łaskawie sam się podsunął pod ktg. Wszystko ok, więc idę spać.

Ps. Drugi sąsiad, zza ściany, to znowu wielki romantyk. Na schodach rozstawił świece zapachowe na powrót żony, a gdy się zastanawialiśmy czy ich nie zgasić, to wyjrzał z mieszkania z palcem na ustach "to ja" ;-)

Bozia3, macduska, Heretyczka, iwcia77, peppapig, ania.g, dorbie, kapturnica, Mega, Aasiula, Margolcia88, anna maria, SolarPolar, ComeToMeBaby, krycha.stara, caffe, gosia7122, efcia, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwcia co to za Pingu??
    jedna z moich ulubionych baj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 01:53

peppapig, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Hela tez je wszystko i ciagle jest glodna ,przytym jak widzi jedzenie mowi mniam :-),ostatnio u lekarza w poczekalni ;czarna Mama ; wyjela cycka zeby dac swojemu malemu mleko ,Helka patrzy otwiera buzie i mowi mniam,boze jedyny mysle sobie jeszcze czarnej piersi nie probowala ;-)(zreszta bialej tez nie :-) )
    chciala sprobowac kakao ;D

Mega, anna maria, krycha.stara lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 01:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega- <3 zycze wam pieknego pulchnego syna ;D i prosze was bardzo : skoncentrujcie sie na robocie ;D <3

peppapig, ania.g, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta- niech zobaczy weeb.tv

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,dobrego dnia

Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek dobrze że z Toto wszystko ok
    <3 mały kombinator zachciało mu sie rodziców straszyć ;)

Mega, dorbie, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Morek, niezły urwis z Twojego Tota. Dobrze że wszytko ok.
    Mega, życzę Wam kolejnej szczęśliwej 13 <3

Mega, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!!
    Morek niestety te dzieciory tak potrafia nas straszyc.U mnie też sie juz pare razy juz zdarzyło ,ze młody albo sie nie ruszał albo robił to bardzo mało. Panika sie w głowie załączała od razu.U mnie najlepszym sposobem na to jest głos Dawida .I to jak przyklei swoje ucho do brzucha za moment jakis oddźwiek jest..Ale nie znosze takich sytuacji :-/
    W nocy mnie burze straszyły , na szczęscie szkód nie wyrzadziły.Za to znacznie chłodniej sie zrobiło .
    Iwcia przekaze mu dzięki.
    Miłego babeczki :)

ania.g, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10842 10843 10844 10845 10846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ