35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Ee forum nie padnie...tylko taki kryzys,przesilenie
To teraz kciuki za Elfika potem pewnie ja sie rozpakuje. Jutro bedzie 35 tydzień..bliżej,coraz bliżej..
ufff -
kapturnica wrote:Haj laski.
W późna noc wczoraj dostałam esa ,że Elfa bedą zaraz ciąć .Mam nadzieje ,ze wszystko z nia dobrze i z małym. Na razie nie bede do niej pisac bo sądze ,że po cc nie ma głowy do niczego innego jak zamartwianie sie o malca.
Kurde a ja spac w nocy nie mogłam przez to.Bardzo sie o nia martwie.W końcu moja forumowa paraMega lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja dziś idę na połówkowe. Ciut się boję, ciekawe jak moje łożysko, ja zawsze mam jakies dziwne rzeczy. Poprzednio miałam jakiś uchyłek w owodni, teraz mojej gince na usg wychodziło jakbym miała jakies dwupłatowe łożysko co okala ujście wewn tak na 3/4 przód, bok i tył. No i ciekawe jak mały, może jakieś fajniejsze zdjęcie buźki będę miała
Mega lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:O kurde Elfie jesteśmy z Tobą
Na świecie pewnie Elfiontko ....
Nooo mi ordynator też dzisiaj rano z tekstem,że musimy podjąć decyzje!? Czyli co, że rodze? Boszee jaki ze mnie tchórz..brrr Dam znać,wszystko zależy od wyniku z cito. AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMega lubi tę wiadomość
-
no- nadrobiłam. ale się dzieje! dzień pełen emocji.
Kapta- wróciłaś już z tej wizyty? Tak grzecznościowo zapytam jak tam na wizycie, ale główna treść pytania dotyczy Elfa- czy już coś wiesz?moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobra, oddalam się z foruma, będę zaglądać w wolnej chwili, żeby śledzić wieści porodowo- szpitalne i całą resztę.
kurdę, mam tyle zajęć, że aż nie wiem za co się złapać najpierw...
i zła jestem.
i w ogóle.
grrrryyyy...
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Laski jestem mam info od Elfi wczoraj w nocy pod narkoza miala zrobione CC.
Maluch przyszedl na swiat wczoraj tj 17sierpnia Ma 45cm , wazy 1990gram.L;ezy se w inkubatorze .Na poczatek dostał 7pkt w skali Apgar ale ogolnie zdrowy i je ze smoka
Kurteczka nie moge uwierzyc ,ze Elf sie rozdziawila juz!!
Peppka teraz Ciebie rozpakuja a potem ja.
Wzruchłam sie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 10:45
ComeToMeBaby, Reni, Sabina, dorbie, moremi, Dziobak, macduska, peppapig, ania.g, Arwena, Aasiula, krycha.stara, efcia, caffe, Niuta, Bozia3, SolarPolar, iwcia77, anna maria, paszczakin, gosia7122, beates, Mega, kkisia, megan8, Simba, gretka, mama78, Magdala lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Laski jestem mam info od Elfi wczoraj w nocy pod narkoza miala zrobione CC.
Maluch przyszedl na swiat wczoraj tj 17wrzesnia Ma 45cm , wazy 1990gram.L;ezy se w inkubatorze .Na poczatek dostał 7pkt w skali Apgar ale ogolnie zdrowy i je ze smoka
Kurteczka nie moge uwierzyc ,ze Elf sie rozdziawila juz!!
Peppka teraz Ciebie rozpakuja a potem ja.
Wzruchłam sie!!
Maluszek taki, 1990g.
Jej... no rozczuliłam się.
Peppa- jaka decyzja? Jedziecie z doktorkiem na porodówkę?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94ca10b6021a.jpg
człowiek na chwilę się odwróci, to albo zachodzą w ciążę albo rodzą
a tak poważnie Elfi gratulejszyn
moremi, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tych emołszyn sie mi
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:55
Sabina, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny