35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u ciebie to ja mam miejsce zajętepeppapig wrote:Ee forum nie padnie...tylko taki kryzys,przesilenie

To teraz kciuki za Elfika potem pewnie ja sie rozpakuje. Jutro bedzie 35 tydzień..bliżej,coraz bliżej..
ufff
-
o kurdę! o kurdę!kapturnica wrote:Haj laski.
W późna noc wczoraj dostałam esa ,że Elfa bedą zaraz ciąć .Mam nadzieje ,ze wszystko z nia dobrze i z małym. Na razie nie bede do niej pisac bo sądze ,że po cc nie ma głowy do niczego innego jak zamartwianie sie o malca.
Kurde a ja spac w nocy nie mogłam przez to.Bardzo sie o nia martwie.W końcu moja forumowa para
Mega lubi tę wiadomość
-
trzymam kciuki!dorbie wrote:A ja dziś idę na połówkowe. Ciut się boję, ciekawe jak moje łożysko, ja zawsze mam jakies dziwne rzeczy. Poprzednio miałam jakiś uchyłek w owodni, teraz mojej gince na usg wychodziło jakbym miała jakies dwupłatowe łożysko co okala ujście wewn tak na 3/4 przód, bok i tył. No i ciekawe jak mały, może jakieś fajniejsze zdjęcie buźki będę miała

Mega lubi tę wiadomość
-
dajesz Peppa! dajesz!peppapig wrote:O kurde Elfie jesteśmy z Tobą

Na świecie pewnie Elfiontko ....
Nooo mi ordynator też dzisiaj rano z tekstem,że musimy podjąć decyzje!? Czyli co, że rodze? Boszee jaki ze mnie tchórz..brrr Dam znać,wszystko zależy od wyniku z cito. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mega lubi tę wiadomość
-
no- nadrobiłam. ale się dzieje! dzień pełen emocji.
Kapta- wróciłaś już z tej wizyty? Tak grzecznościowo zapytam jak tam na wizycie, ale główna treść pytania dotyczy Elfa- czy już coś wiesz?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobra, oddalam się z foruma, będę zaglądać w wolnej chwili, żeby śledzić wieści porodowo- szpitalne i całą resztę.
kurdę, mam tyle zajęć, że aż nie wiem za co się złapać najpierw...
i zła jestem.
i w ogóle.
grrrryyyy...
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b7f4733d857.gif
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Laski jestem mam info od Elfi wczoraj w nocy pod narkoza miala zrobione CC.
Maluch przyszedl na swiat wczoraj tj 17sierpnia Ma 45cm , wazy 1990gram.L;ezy se w inkubatorze .Na poczatek dostał 7pkt w skali Apgar ale ogolnie zdrowy i je ze smoka
Kurteczka nie moge uwierzyc ,ze Elf sie rozdziawila juz!!
Peppka teraz Ciebie rozpakuja a potem ja.
Wzruchłam sie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 10:45
ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, caffe, Niuta, Bozia3, SolarPolar, iwcia77, anna maria, paszczakin, gosia7122, beates, Mega, nick nieaktualny, megan8, Simba, gretka, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość

-
super super! gratulacje dla Elfa i Elfiątka vel Piwkokapturnica wrote:Laski jestem mam info od Elfi wczoraj w nocy pod narkoza miala zrobione CC.
Maluch przyszedl na swiat wczoraj tj 17wrzesnia Ma 45cm , wazy 1990gram.L;ezy se w inkubatorze .Na poczatek dostał 7pkt w skali Apgar ale ogolnie zdrowy i je ze smoka
Kurteczka nie moge uwierzyc ,ze Elf sie rozdziawila juz!!
Peppka teraz Ciebie rozpakuja a potem ja.
Wzruchłam sie!!
Maluszek taki, 1990g.
Jej... no rozczuliłam się.
Peppa- jaka decyzja? Jedziecie z doktorkiem na porodówkę?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94ca10b6021a.jpg
człowiek na chwilę się odwróci, to albo zachodzą w ciążę albo rodzą
a tak poważnie Elfi gratulejszyn
moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tych emołszyn sie mi

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2015, 18:55
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
Dzizas mery, wchodze se w pracy na ovu, a tu Elfiatko na swiecie!! Gratulejszyn! I czekamy na relacje!
Uzupelniam porodowke. Nareszcie cos zaczyna sie dziac...
kapturnica, ania.g, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

łuhu!