35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Cytuje laske z wątka słodkie mamy na fb...
(...)Kochane wiedziałyście o nowych normach?
Na czczo do 99 można mieć, a 1h po posiłku do 140?
W poradni tak nowe kobiety w ciąży mają. A my na starych zasadach. (...)
Wie ktoś coś o tym??
1 h po posiłku do 120
Tamte są stare -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Albo Adamy albo Iva??
A to juz ladnych imion nie ma?? Brajan, Sajmon, Kewin, Dzordz?krycha.stara, kapturnica, Dziobak, Sabina, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No dobra. Jedne rodza, inne swietuja roczek (tak Morek, to zdrobnienie. Ale co, qrwa, dziecko ma swietowac rok? To jak Nowy Rok, bez sensu!), najlepszego solenizantce. To kto w ciaze zachodzi? Asiula?
krycha.stara, dorbie, moremi, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
bosh....wczoraj się z chłopem o mało nie pobiłam, aż musiało się skończyć zakładem o 100 zł....ale na to wygląda, że obydwoje mieliśmy rację ... jaja pańskie..
a poszło nam o Finlandię - on się upierał, że kolorowa - czerwona finlandia jest z żurawiny - ja twierdziłam, że ta kolorowa jest z czerwonych jagód, czerwonych porzeczek, a żurawinowa - podobnie jak limonkowa, kokosowa jest wódką przeźroczystą białą. Biała nazywa się Cranberry, a ta czerwona Redberry. Byliśmy jednak tak zaprasowani, że nie chciało nam się tego sprawdzać w necie.
Dziś sprawdziłam - i tak: biała Cranberry jest żurawinowa, czerwona o nazwie Redberry ( a takiego wyrazu nie ma w ang) - też jest żurawinowa....istnieje wyrażenie Red Beryy - czerwone jagody. Co za idiotyczna firma, żeby tak mieszać konsumentom w głowie.....ile mnie to kosztowało nerwów to masakra...i jeszcze stówka nie rozstrzygnięta....
krycha.stara, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Borze, Bozia, co Ty pijasz?!
natomiast z FInek lubię limonkową - ale zmrożoną..krycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Gwidon, Gerwazy, Władysław, Józef, Ryszard, Kociebor, Klet
Cudowne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:55
krycha.stara, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:O, Kaptur jest. Ty nam tu cukrem nie slodz, tylko gadaj, kiedy rodzisz. Musze jakis popcorn zakupic, piwo schlodzic. Sama rozumiesz
krycha.stara, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Acha, to miejscowke na widowni trza zajac 10tego, bo na bank sie chlopina spozni
Edit: Ej, mnie to nijak nie pasi! Bede juz po urlopie wtedy! Nie da sie szybciej jakos? Po znajomosci? No weeeez!krycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Powiem Wam, ze ten urlop i te antyki totalnie mnie rozleniwily w sensie staraniowym. Tzn. seksy som, ale dla przyjemnosci tylko. I fajnie mi tak. I jak pomysle, ze bedzie trzeba to kiedys zakonczyc i wrocic do fabryki dzieciowej, to mnie tak jakos mdli i w dolku sciska...
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Cześć
Takie newsy ze musze wychylić sie ze swojego kartona
Elf, gratuluje syna. Niech zdrowo rudnie! A tobie szybkiego powrotu do formy
Peppa, mam nadzieje ze wyniki jakoś sie jeszcze ogarną
Wszystkiego najlepszego dla małej Solebuzantki
To tylekapturnica, krycha.stara, dorbie, ania.g, moremi, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość