35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Roczek roczkiem (niektórych zdrobnien nie unikam, bez przesady!), ale RZadna? Moze rzadka? Kupa na przykład?krycha.stara wrote:Tak, jasne , teraz sie za zeszytami chowac bendom, rzadna do tablicy chetna nie jest. Wyciagam zelazko, bo nie zdzierze!

nick nieaktualny, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Polasia nie ma ochoty tu dołączyć. Juz wyczaiłam - chodzi i się chwali, bo zaszła w ciążę. Odpowiedzi na pytania nie będzie. Trudno.
nick nieaktualny, anna maria, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie no ja nie moge ja mam dzis jakies gówniane szczęście.
Ktoś kurwa szambo wylewa albo gnojówke, tak mi wali smród przez okno ,ze musiałam zamknąc .
Rano smród osranego faceta w przychodni.Autentycznie!! Facet przylazł i przeszedł koło mnie.Poczułam gówno.Se mysle może w co wdepnął.Usiadł po drugiej stronie czekając na wizyte u okulisty.Wstał a na ławce po nim została plama po szicie.Normalnie sie osrał!!
Jak tu żyć ??
nick nieaktualny, anna maria, efcia, Reni, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość

-
AAA bo ona myslala ,ze sie pochwali a my jej bedziemy gratulowac i zazdroscic.Szkoda ,ze tego nie zrobiła. Zostałaby rozdrapanamoremi wrote:Polasia nie ma ochoty tu dołączyć. Juz wyczaiłam - chodzi i się chwali, bo zaszła w ciążę. Odpowiedzi na pytania nie będzie. Trudno.
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-
To i chetna powinno byc napisane cheNtnakrycha.stara wrote:Jezusie, przeca to obok bendom jest, wiec musi byc przez rz. Taka figura stylistyczna, celowo i z premedytacjOM.
A kupa dziekuje, w normie, dzis juz trzecia
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
kobietki ja z innej beczki bom nowa i nie wiem gdzie uderzyć...czy któraś z Was siedzi w temacie obliczania cykli dni płodnych w kalendarzu księżycowym? pewnie wyszłam na średniowieczną ciemnotę, ale tonący brzytwy się chwyta
znalazłam stronę i plik do obliczania, ale mam za nową wersję windowsa i nie poczytam wyników...może któraś coś poradzi ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htmwiolka77 -
Kuzwa, 40 godzin w tygodniu... Co prawda ticzer ma troche inaczej. Ale jutro i w czwartek koncze o 14. A piateczek wolny. Piatunio!krycha.stara wrote:Czeeeeeeeeeeeeeeekaj chwile!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo mam pytanie: czy skrocone godziny w Norwegii oznaczaja zapiernicz do 15:00? To ile tam sie robi normalnie?! Do nocy?!
nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi jeszcze czy połykakrycha.stara wrote:Czesc. Klasa na wakacjach, ale ja dam Ci ankiete do wypelnienia
1. Cycki w tym publiczne karmienie piersia
2. Ulubiona postac z Kubusia Puchatka
3. Stosunek do kupy niemowlecej
4. Kilka slow o sobie
5. Za co nas lubisz
nick nieaktualny, Reni, iwcia77, Aasiula, megan8, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynapiszę nieśmiało - ja jestem ,nawet posta nakreśliłamkrycha.stara wrote:Ale jak juz pytac zaczelam, to pytam dalej, tym razem reszte klasy:
1. Gdzie Bisca i kiedy wraca?
2. Czy Hera jest w ciazy?
3. Co sie do cholery dzieje z Marta?
4. Czy Kometa dostala ta @?
nawet dwa posty 
nick nieaktualny, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Polajkowalam Ciebie, bo ciesza sie moje oczy, ze Cie widza

miło
a teraz spadam z G do netto zobaczyć po wiela ogórki gruntowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 16:58
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra zmieniłam awatara coby nie było ,ze zawsze only in black.
A tu macie jak wyglada bęben jak leżakuje.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f9c1f01bab0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23b02449b923.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:12
nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, Reni, ania.g, gosia7122, anna maria, Niuta, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, beates, paszczakin, caffe, Mega, megan8, efcia, Simba, nick nieaktualny, SolarPolar, Magdala lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Czej Czej stoję na przystanku i też klockiem wali!
Niezły ma zasięg!
kapturnica wrote:Nie no ja nie moge ja mam dzis jakies gówniane szczęście.
Ktoś kurwa szambo wylewa albo gnojówke, tak mi wali smród przez okno ,ze musiałam zamknąc .
Jak tu żyć ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:23
kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta ale dorodna ta brzucha Twoja

Ja czekam ciągle jak na skazanie...
Wiem jedno w tym szpitalu nie chcą dawać ZnieCZUlenia!! Koleżanka sasiadka poszła rodzić,no koza młoda ale nie dali. Jeszcze jedna też dsrła sie dosłownie że chce znieczulenie i ni hu.. kur..a ja poorosze cesarke,naprawde mam cykora,nie wiem.
Nie lepiej tak z nienacka se rodzić. Się pytam,żesz...
kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość