35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Tak, jasne , teraz sie za zeszytami chowac bendom, rzadna do tablicy chetna nie jest. Wyciagam zelazko, bo nie zdzierze!
krycha.stara, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Polasia nie ma ochoty tu dołączyć. Juz wyczaiłam - chodzi i się chwali, bo zaszła w ciążę. Odpowiedzi na pytania nie będzie. Trudno.
krycha.stara, anna maria, efcia, dorbie, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie no ja nie moge ja mam dzis jakies gówniane szczęście.
Ktoś kurwa szambo wylewa albo gnojówke, tak mi wali smród przez okno ,ze musiałam zamknąc .
Rano smród osranego faceta w przychodni.Autentycznie!! Facet przylazł i przeszedł koło mnie.Poczułam gówno.Se mysle może w co wdepnął.Usiadł po drugiej stronie czekając na wizyte u okulisty.Wstał a na ławce po nim została plama po szicie.Normalnie sie osrał!!
Jak tu żyć ??krycha.stara, anna maria, efcia, Reni, moremi, macduska, iwcia77, Aasiula, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Polasia nie ma ochoty tu dołączyć. Juz wyczaiłam - chodzi i się chwali, bo zaszła w ciążę. Odpowiedzi na pytania nie będzie. Trudno.
krycha.stara, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jezusie, przeca to obok bendom jest, wiec musi byc przez rz. Taka figura stylistyczna, celowo i z premedytacjOM.
A kupa dziekuje, w normie, dzis juz trzeciakrycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
kobietki ja z innej beczki bom nowa i nie wiem gdzie uderzyć...czy któraś z Was siedzi w temacie obliczania cykli dni płodnych w kalendarzu księżycowym? pewnie wyszłam na średniowieczną ciemnotę, ale tonący brzytwy się chwyta
znalazłam stronę i plik do obliczania, ale mam za nową wersję windowsa i nie poczytam wyników...może któraś coś poradzi ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htmwiolka77 -
krycha.stara wrote:Czeeeeeeeeeeeeeeekaj chwile!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo mam pytanie: czy skrocone godziny w Norwegii oznaczaja zapiernicz do 15:00? To ile tam sie robi normalnie?! Do nocy?!krycha.stara, efcia, dorbie, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Czesc. Klasa na wakacjach, ale ja dam Ci ankiete do wypelnienia
1. Cycki w tym publiczne karmienie piersia
2. Ulubiona postac z Kubusia Puchatka
3. Stosunek do kupy niemowlecej
4. Kilka slow o sobie
5. Za co nas lubiszkrycha.stara, Reni, iwcia77, Aasiula, megan8, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ale jak juz pytac zaczelam, to pytam dalej, tym razem reszte klasy:
1. Gdzie Bisca i kiedy wraca?
2. Czy Hera jest w ciazy?
3. Co sie do cholery dzieje z Marta?
4. Czy Kometa dostala ta @?nawet dwa posty
krycha.stara, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Polajkowalam Ciebie, bo ciesza sie moje oczy, ze Cie widza
miło
a teraz spadam z G do netto zobaczyć po wiela ogórki gruntoweWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 16:58
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra zmieniłam awatara coby nie było ,ze zawsze only in black.
A tu macie jak wyglada bęben jak leżakuje.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f9c1f01bab0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23b02449b923.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:12
krycha.stara, Bozia3, peppapig, Dziobak, Heretyczka, Reni, ania.g, gosia7122, anna maria, Niuta, moremi, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, beates, paszczakin, caffe, Mega, megan8, efcia, Simba, mama78, SolarPolar, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czej Czej stoję na przystanku i też klockiem wali!
Niezły ma zasięg!
kapturnica wrote:Nie no ja nie moge ja mam dzis jakies gówniane szczęście.
Ktoś kurwa szambo wylewa albo gnojówke, tak mi wali smród przez okno ,ze musiałam zamknąc .
Jak tu żyć ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:23
kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta ale dorodna ta brzucha Twoja
Ja czekam ciągle jak na skazanie...
Wiem jedno w tym szpitalu nie chcą dawać ZnieCZUlenia!! Koleżanka sasiadka poszła rodzić,no koza młoda ale nie dali. Jeszcze jedna też dsrła sie dosłownie że chce znieczulenie i ni hu.. kur..a ja poorosze cesarke,naprawde mam cykora,nie wiem.
Nie lepiej tak z nienacka se rodzić. Się pytam,żesz...kapturnica, krycha.stara, ania.g, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, Arwena, Mega, efcia lubią tę wiadomość