35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze jak jest chłodniej od razu czlowiek sie lepiej czuje.Nawet dałam rade młodemu zrobic ruskie pierogi Obiecane od ponad miesiąca -D . Niech żyje normalna pogoda a nie afrykański upał
nick nieaktualny, Natka_79, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

-
Cześć i czołem Laseczki! Mam 39, i jakoś dotąd tu nie dotarłam, no aż do dziś
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, efcia, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
Pola -
nick nieaktualnyA moje info jest od diabetolog, która jest na pewno na bieżąco, jest młoda i ambitna.kapturnica wrote:No ale to jest laska co dzis u siebie w przychodni diabeto otrzymala takie info.Wiec juz zem zglupiala totalnie.Czekam co dalej napisza
Im niższe cukry, tym lepiej
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Dorbie no ja mam takie samo info i tak w końcu prowadze cukrzyce...dlatego mnie zdziwiło ,że laska dzis dodała taki postdorbie wrote:A moje info jest od diabetolog, która jest na pewno na bieżąco, jest młoda i ambitna.
Im niższe cukry, tym lepiej

-
nick nieaktualnyA widzisz, masz diabetolog na czasie i tylko trzeba się cieszyć, a sa rózni lekarze. Pamiętasz jak było przy rozpoznawaniu cukrzycy, jakie miały różne dane?kapturnica wrote:Oj Dorbie no ja mam takie samo info i tak w końcu prowadze cukrzyce...dlatego mnie zdziwiło ,że laska dzis dodała taki post
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Marta zyje, ma duzo pracy, zaczyna studia podyplomowe, Juliuszek jej nie rozpieszcza. Znaczy wszystko ok!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, megan8, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze dodamkrycha.stara wrote:Ale jak juz pytac zaczelam, to pytam dalej, tym razem reszte klasy:
1. Gdzie Bisca i kiedy wraca?
2. Czy Hera jest w ciazy?
3. Co sie do cholery dzieje z Marta?
4. Czy Kometa dostala ta @?
5. Co z Olą_35?
6. Co z Magdą*?
nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to niech rzuci studia! w dupach się poprzewracało
Dziobak wrote:Marta zyje, ma duzo pracy, zaczyna studia podyplomowe, Juliuszek jej nie rozpieszcza. Znaczy wszystko ok!
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Kryształ nie każda/y siedzi na forum przez całą dobę.
Niektórzy mają jeszcze życie poza forum. Wiesz?
krycha.stara wrote:Gdzie nowa? Zrezygnowala? Czy ja w kiblu dopadlyscie? Przyznac sie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:59
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny