35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze jak jest chłodniej od razu czlowiek sie lepiej czuje.Nawet dałam rade młodemu zrobic ruskie pierogi Obiecane od ponad miesiąca -D . Niech żyje normalna pogoda a nie afrykański upał
krycha.stara, Natka_79, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ale to jest laska co dzis u siebie w przychodni diabeto otrzymala takie info.Wiec juz zem zglupiala totalnie.Czekam co dalej napisza
Im niższe cukry, tym lepiejania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A moje info jest od diabetolog, która jest na pewno na bieżąco, jest młoda i ambitna.
Im niższe cukry, tym lepiej -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Oj Dorbie no ja mam takie samo info i tak w końcu prowadze cukrzyce...dlatego mnie zdziwiło ,że laska dzis dodała taki post
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ale jak juz pytac zaczelam, to pytam dalej, tym razem reszte klasy:
1. Gdzie Bisca i kiedy wraca?
2. Czy Hera jest w ciazy?
3. Co sie do cholery dzieje z Marta?
4. Czy Kometa dostala ta @?
5. Co z Olą_35?
6. Co z Magdą*?krycha.stara, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to niech rzuci studia! w dupach się poprzewracało
Dziobak wrote:Marta zyje, ma duzo pracy, zaczyna studia podyplomowe, Juliuszek jej nie rozpieszcza. Znaczy wszystko ok!
krycha.stara, moremi, iwcia77, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Kryształ nie każda/y siedzi na forum przez całą dobę.
Niektórzy mają jeszcze życie poza forum. Wiesz?
krycha.stara wrote:Gdzie nowa? Zrezygnowala? Czy ja w kiblu dopadlyscie? Przyznac sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:59
krycha.stara, Sabina, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny