35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Kapta ale dorodna ta brzucha Twoja
Ja czekam ciągle jak na skazanie...
Wiem jedno w tym szpitalu nie chcą dawać ZnieCZUlenia!! Koleżanka sasiadka poszła rodzić,no koza młoda ale nie dali. Jeszcze jedna też dsrła sie dosłownie że chce znieczulenie i ni hu.. kur..a ja poorosze cesarke,naprawde mam cykora,nie wiem.
Nie lepiej tak z nienacka se rodzić. Się pytam,żesz...krycha.stara, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:Kapta , Max bedzie dorodny cos czuje ze ci myszka moze ucierpiec..chyba ze chcesz cc?
Niestety moge się spodziewac ,że kawałek dziecia będzie bo wg prognoz koło 3700 może spokojnie mieć.Ale co ja na to poradze?? W każdym razie ja chcę nacięcie krocza przy porodzie napewno.Nie zamierzam sie bawić w jakies masaże krocza czy pseudo pomoce położnyc w jego ochronieZ jednym przeżyłam to i z drugim dam rade.
Najwyżej plastyke pochwy trza będzie strzelić potemkrycha.stara, Heretyczka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No własnie.Tego sie obawiam ,że niby znieczulenie jest a go nie ma Z drugiej strony Peppka po CC ból tez będzie...
Ale co bedzie to będzie,niech sie dzieje. Obiecuje nie stękać
Zamelduje jak tylko jaką decyzje podejmą, wstyd że mam takiego cykora...krycha.stara, kapturnica, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, Arwena, Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Nie wiem co sie kurna ze mną dzieje,strasznie sie boje,z nerwa mnie łeb boli,dziesiąte poty mam na sobie..
Ale co bedzie to będzie,niech sie dzieje. Obiecuje nie stękać
Zamelduje jak tylko jaką decyzje podejmą, wstyd że mam takiego cykora...
Myśle ,ze to normalne, Ja tak ostatnio też mam, wiec to chyba taka huśtwaka hormonów nam sie udziela.
Są dni ,że biore wszystko na klate i sa takie kiedy sram żarem na samą myśl o tym jak było przy porodzie młodego.
Damy rade !!!krycha.stara, peppapig, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajtek jedzie już do mnie?
Fota nowaBozia3 wrote:Reni - czy Ty aby mnie wzywałaś nie nadaremnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:44
moremi, iwcia77, Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie no ja nie moge ja mam dzis jakies gówniane szczęście.
Ktoś kurwa szambo wylewa albo gnojówke, tak mi wali smród przez okno ,ze musiałam zamknąc .
Rano smród osranego faceta w przychodni.Autentycznie!! Facet przylazł i przeszedł koło mnie.Poczułam gówno.Se mysle może w co wdepnął.Usiadł po drugiej stronie czekając na wizyte u okulisty.Wstał a na ławce po nim została plama po szicie.Normalnie sie osrał!!
Jak tu żyć ??kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Chce powiedziec ze mnie po cc nic nie bolalo ,nawet jak chcialm kichnac to sie za brzuch chwytalam z mysla ze bedzie bolalo ,a tu nic .Jak mialm cyste operacyjne wycieta ciecie na 12cm,to myslalm ze z bolu zdechne ,dobre 2 tyg mnie pizgalo .
kapturnica, ania.g, iwcia77, Aasiula, megan8, efcia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
wiolka77 wrote:kobietki ja z innej beczki bom nowa i nie wiem gdzie uderzyć...czy któraś z Was siedzi w temacie obliczania cykli dni płodnych w kalendarzu księżycowym? pewnie wyszłam na średniowieczną ciemnotę, ale tonący brzytwy się chwyta
znalazłam stronę i plik do obliczania, ale mam za nową wersję windowsa i nie poczytam wyników...może któraś coś poradzi ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htmkrycha.stara, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, efcia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość