35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dobra zmieniłam awatara coby nie było ,ze zawsze only in black.
A tu macie jak wyglada bęben jak leżakuje.
kapturnica, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kapta ale dorodna ta brzucha Twoja
Ja czekam ciągle jak na skazanie...
Wiem jedno w tym szpitalu nie chcą dawać ZnieCZUlenia!! Koleżanka sasiadka poszła rodzić,no koza młoda ale nie dali. Jeszcze jedna też dsrła sie dosłownie że chce znieczulenie i ni hu.. kur..a ja poorosze cesarke,naprawde mam cykora,nie wiem.
Nie lepiej tak z nienacka se rodzić. Się pytam,żesz...
a koleżankę wysłali do psychologa? -
nick nieaktualnyWitam baby, kurna wyniki bardzo podobne do ostatnich, kreseczka wyżej ale nie ma ani spadku ani skoku wielkiego.
Leżymy musze zacząć ćwiczyć kwiat lotosu....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:23
iwcia77, ania.g, Reni, Dziobak, Aasiula, anna maria, moremi, caffe, macduska, Arwena, Mega, efcia, Sabina, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Witam baby, kurna wyniki bardzo podobne do ostatnich, kreseczka wyżej ale nie ma ani spadku ani skoku.
Leżymy musze zacząć ćwiczyć kwiat lotosu....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........,,
ćwicz lotosa ćwicz
trzymam kciuki! -
coś tam kiedyś laski liczyły
chyba nawet Bozia
i opcje są dwie
albo się sprawdza albo nie
wiolka rada - daj sobie spokój, weź sie za seks
wiolka77 wrote:kobietki ja z innej beczki bom nowa i nie wiem gdzie uderzyć...czy któraś z Was siedzi w temacie obliczania cykli dni płodnych w kalendarzu księżycowym? pewnie wyszłam na średniowieczną ciemnotę, ale tonący brzytwy się chwytaznalazłam stronę i plik do obliczania, ale mam za nową wersję windowsa i nie poczytam wyników...może któraś coś poradzi ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htmkapturnica, wiolka77, moremi, Mega, Simba, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nic nie przyszpiliła
swego czasu laski dyplomy robiły z księżycakrycha.stara wrote:Oj, Pogodynka, ale zes przyszpilila! I to bez szpileczki w kropeczki, no no ! Szacun!moremi, Mega, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
polasia
Kryształ wyrwała się przed szereg
tak na prawdę to
1. jakie masz cycki (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi) i co myślisz o publicznym karmieniu piersią (czy jesteś terrorystką laktacyjną)
2.Kubuś Puchatek - jego psychika.
3. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
4.czy często prasujesz (czyt. pijesz)
nie nie nie Hera to o połykaniu zostało wykasowane, więc daj spokój
polasia wrote:Chciałam Dziewczynom zawirusowac wykresy, póki wiruski świeże!
Czesc. Klasa na wakacjach, ale ja dam Ci ankiete do wypelnienia
1. Cycki w tym publiczne karmienie piersia
Well, spoko. Niecierpie jak cycki traktuje sie tylko jako seksualne.
2. Ulubiona postac z Kubusia Puchatka
Nie mam, ale chyba Puchatek, Krzysia tez lubiłam
3. Stosunek do kupy niemowlecej
spoko ? Zaden elokwentny zart sie nie nasunal.
4. Kilka slow o sobie
A dajcie dzis spokój, mam doła...znow sie nie mozemy porozumiec z moim. Był jeden jasny dzień..a może to ja chciałam sie łudzić...((( Najgorsze ze ja to akceptuje ze jestesmy rozni, ale on to strasznie przezywa i chce abym byla soba, a gdy jestem to jest zalamany. Czasem myśle, ze nie mamy szans. Kazdy drobiazg go doluje.
5. Za co nas lubisz
Za to ze walczycie o swoje Rodziny, jestescie odwazne.nie wiem czemu tu nie zagladalam, chyba podswiadomie myslalam ze mi sie nie uda, bo jestem za stara, i troche wstyd mi bylo,ze tak poźno sie staram. Nie wygladam ani nie czuje sie na swoje lata, wiecie pokolenie grunge, i jakoś takos nie mialam odwagi tu zajrzeć. MoBo mnie opierdzielila i do pionu przywołała, to jestem. Tadam! (Usmiech Osła ze Shreka)
Zdałam? Przyjmiecie mnie ?czy kocówa?
Mega, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
wo matko i corko!
100 lat dla Marysi z okazji pierwszego roku
Elf- majn got - szybko sie uwinelas! bedzie Ivo czy Iwo? gratuluje z calego serca
Dorbie- mam nadzieje , ze wszystko sie wyjasni na wasza korzysc , kciukam
Peppa- to czekanie jest bardzo emocjonujace
Kapta- cudny niebieski balonik!ania.g, kapturnica, gosia7122, gosia7122, anna maria, Mega, efcia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
no tak przychodzę i puchy na forum
a idźcie z taka robotą (se Bozia wykasuje)
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 sierpnia 2015, 17:23
iwcia77, ania.g, kapturnica, moremi, Mega, efcia, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Marcel przekombinował i zrobił takiego fikołka że zamarłam. Wyglądało to jak akrobacja z pudełkiem na zabawki ale nic mu się nie stało tylko się wystraszył a ja jeszcze bardziej.
kapturnica, Sabina, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:coś tam kiedyś laski liczyły
chyba nawet Bozia
i opcje są dwie
albo się sprawdza albo nie
wiolka rada - daj sobie spokój, weź sie za seks
ja już jak desperat chyba się na ulicy za darmo oddam...mąż zdrowy ja wyniki dobre, a oprócz pozamacicznej w 2008 nic... i jeszcze mój gin, który mi wypisuje karteczkę z telefonem do profesora z Poznania zaznaczając, że jaj już za wiele czasu nie mam...mać
w tym miesiącu jadę na wszystkim, dzisiaj niestety zaczynam od nowa @ potem odpuszczam...głowę i chałupę z rzeczy po Kubie już wyczyściłam...
zobaczymy...efcia, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
wiolka77 -
anna maria wrote:Oczywiscie my sie w tym specjalizujemy ,Horoskop majow ,takze wrozbita Tomasz nie jest nam obcy
kapturnica, anna maria, Mega, efcia, Sabina, Simba, dorbie lubią tę wiadomość