35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawo Elf - maz wie ze dziedzic na świecie? Czy sie pogodziliscie przed rozpakowaniem?
Sto lat dla Marysi!
Straszny na urlopie....
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 sierpnia 2015, 17:24
megan8, moremi, anna maria, paszczakin, iwcia77, Mega, kapturnica, krycha.stara, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kanapka z polskim chlebem, z polskim pasztetem z polskim ogorkiem. Czuje sie jak w Brukseli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 23:14
Simba, iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Straszny zapierdol na urlopie....
Dodam, że do nierzadnicy nędzy, nie wykapalam się w Bałtyku, bo nie miałam kiedy pojechać nad morze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 23:21
iwcia77, Sabina, Mega, krycha.stara, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A co z tego robić?
Sernik z makrela?
Nie bluznij.. Ja mogę żyć na twarogu wyłącznie, a ten to jest majstersztyk.
I nie, nie chce wiedzieć, że nie jest wędzony, tylko moczony w chemii.. Na polskiej bulce z masłem, na to pomidor.. MmmmmmmmmHeretyczka, iwcia77, Sabina, Mega, macduska, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
Nie bluznij.. Ja mogę żyć na twarogu wyłącznie, a ten to jest majstersztyk.
I nie, nie chce wiedzieć, że nie jest wędzony, tylko moczony w chemii.. Na polskiej bulce z masłem, na to pomidor.. MmmmmmmmmSolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry uff rano
Mam wiadomość do Asiuli
Pogoda zapowiada sie naprawde ładna,widok na góry pierwsza klasa. Myśle,że podobnie w Zzakopanem.
Dobrego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 06:40
Sabina, Mega, dorbie, kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam
Zaglądam na porodówkę a ja tam ma dwa terminy porodu, 02.01 i 31.01. Dziobak czy Ty przewidujesz szybszą akcję u mnie czy mam rodzić dwa razyMega, dorbie, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, krycha.stara, Arwena, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHej!
Źle spałam, raz, że dyżur i dzwonili, dwa, że niewygodnie, bolą mnie stawy krzyzowo- biodrowe a nie będzie lpiej. A tu mam cieniutki materac na twardej leżance. I oczywiście stres, w nocy to wygląda jeszcze gorzej niż w rzeczywistości, jak się nie może spać, to jeszcze gorzej to wszystko wyglada.
Może dziś się coś wyjaśni. -
Dorbie bedzie dobrze, nie zamartwiaj sie na zapas
daj znać, jak już coś będziesz wiedzieć
Ja tez kiepsko spałam, mimo ze we własnym łożku, późno poszłam spać, a przed 4 rano moj małżonek poczuł ochote na seks i mnie obudził
zasnęłam koło 6 rano, lekko i z durnymi snami
Miłego babkidorbie, Aasiula, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, gosia7122, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!
Pikne słoneczko za oknem ale na szczęście nie jarzy jakw saunie to sie fajnei wstaje.
90% ciązy pykło na belly jezusicku delirken zaczynam powoli łapac.Jeszcze wczoraj mnie chUop zestresował bo mi mówi ,że dorwał na koniec miesiąca zajebistą fuchę , gdzie może dorobic sporo do wyprawki i tylko od Maksa zalezy czy mu sie uda.No to tzra mocno nogi ściskac .No i kolejny raz sni mi sie ,że akcja porodowa zaczyna sie w nocy i mój syn w pada w panikęania.g, dorbie, Mega, Aasiula, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, Bozia3, Arwena, iwcia77, gosia7122, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej!
Źle spałam, raz, że dyżur i dzwonili, dwa, że niewygodnie, bolą mnie stawy krzyzowo- biodrowe a nie będzie lpiej. A tu mam cieniutki materac na twardej leżance. I oczywiście stres, w nocy to wygląda jeszcze gorzej niż w rzeczywistości, jak się nie może spać, to jeszcze gorzej to wszystko wyglada.
Może dziś się coś wyjaśni.dorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dorbie to tak zawsze ejst ,że w nocy człowiek jak rozmyśla to wszystko wydaje sie dużo straszniejsze i gorsze. Jest dobrze z malym i tego sie trzymajmy
Ania ale Tobie ten suwak zapierdziela juz końcówka 17tygodnia. Szok!!dorbie, ania.g, Mega, Aasiula, moremi, krycha.stara, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ania ale Tobie ten suwak zapierdziela juz końcówka 17tygodnia. Szok!!
kapturnica, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4