35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Co do zachodzenia w ciążę to powiedział, że tsh bardzo ładne (1,5), a zachodzeniem w ciążę to trzeba się zająć w klinice, bo ani on, ani gin, ani tysiące badań, które sobie zrobię bo znajdę w necie mi raczej nie pomogą. Hehehe, chyba trafiłam na tego z właściwej frakcji. Czyżby fan in vitro?
krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Kapta, masz wieści jak się czuje Elf i Piwko ?
krycha.stara, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, Sabina, iwcia77, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tylko jak? Chlopa ni ma, @ jest, seks odpada. Moglabym sie wyzyc moze slownie chociaz. Tylko na kim? Kogo by tu zjechac z rana? Hmmm...
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tylko jak? Chlopa ni ma, @ jest, seks odpada. Moglabym sie wyzyc moze slownie chociaz. Tylko na kim? Kogo by tu zjechac z rana? Hmmm...
kapturnica, krycha.stara, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kometa, ja Ci mówię - zaklepcie sobie zawczasu termin w klinice. W weekendy też przyjmują. Dwa tygodnie po weselu bedziesz gdzieś w połowie cyklu, więc można ułożyć plan - kiedy i jakie badania, monitoring itp. A Twój może zdąży zrobić badania nasienia
-
kapturnica wrote:No szkoła za pasem cholera.I znów sie zacznie.
Ja sie martwie zimą czy jak mojego nie będzie dam rade wszystko ogarnąć. Trudno najwyżej czasem młody pójdzie z buta sam do szkoły.moremi, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mikser pomaga
krycha.stara wrote:Ale bedzie huk. Bola mnie oczy w glowe albo glowa w oczy i boje sie, ze moga peknac...Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kometa, ja Ci mówię - zaklepcie sobie zawczasu termin w klinice. W weekendy też przyjmują. Dwa tygodnie po weselu bedziesz gdzieś w połowie cyklu, więc można ułożyć plan - kiedy i jakie badania, monitoring itp. A Twój może zdąży zrobić badania nasienia
-
Bozia3 wrote:ja się tak zastanawiam - kiedy się jej skończą wyguglowane zdjęcia butów w sieci...i co wtedy?
Bozia3, ComeToMeBaby, krycha.stara, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nooo
Bozia3, macduska, krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Kapta, a jak daleko starszy ma do autobusu? Przecież to już duży chłop - i nie szkoda Ci będzie codziennie rano zrywać to maleństwo, ubierać w te mrozy i pakować do auto po to tylko, żeby starego chłopa podwieść do szkoły? No chyba, że ze 3 kilosy musialby zasuwać na butach...
A najbliższy jest w mieście heh .Natomiast do szkoły ma ponad 4km wiec zasuwanie z buta każdego dnia jest problemem zwł jesli trafi sie ulewa czy mróz.
Może cos sie ruszy z mks bo koło nas wreszcie wzieli sie za remont drogi i ma byc dwupasmówka zrobiona , więc dla mnie byłoby marzeniem by kupic młodemu miesieczny i miec go z głowy.krycha.stara, ania.g, moremi, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Kometa, Ciebie nie ma za co jechac. Chociaz... Wypierdalaj do kliniki w te pedy! Dzwon i sie umawiaj! Ale juz! Bo Cie menopauza zastanie, a Ty sie zastanawiac bedziesz! Chcesz dziecia?! To se kurna zamow!!!
krycha.stara, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!