35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Powiem Ci że jakoś tak szybko mi ten dzień za dniem mija. Nabierze jeszcze bardziej tempa jak się zacznie szkoła. Starsza już sama będzie jeździła ale zostaje jeszcze młodsza. A w ogóle to już widzę te miny w szkole jak mnie z brzuchem zobaczą. Dopiero co w ciąży była i znowu
Ja sie martwie zimą czy jak mojego nie będzie dam rade wszystko ogarnąć. Trudno najwyżej czasem młody pójdzie z buta sam do szkoły.
krycha.stara, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No szkoła za pasem cholera.I znów sie zacznie.
Ja sie martwie zimą czy jak mojego nie będzie dam rade wszystko ogarnąć. Trudno najwyżej czasem młody pójdzie z buta sam do szkoły.kapturnica, moremi, peppapig, krycha.stara, Bozia3, dorbie, iwcia77, gosia7122, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Też się martwiłam, ale jakoś to poszło z Marcelem. Nauczyłam się go w takim tempie ubierać i pakować do fotelika że szok. Teraz będzie podwójne wyzwanie no bo weź ogarnij dwa maluchy...
krycha.stara, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bedziesz miała wyzwanie kurcze jak tak sie zastanowi to z jednym to pikuś..
Dobrze że mąż będzie przez pierwszy miesiąc bo najpierw jak poprzednim razem weźmie 2 tyg zwolnienia opieki na mnie a potem 2 tyg. ojcowski( czy jak mu tam) Będę miała chociaż czas na złapanie oddechu.
kapturnica, moremi, Sabina, krycha.stara, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Jakoś to będzie, nie ja pierwsza i ostatnia która będzie miała dwa maluchy
Dobrze że mąż będzie przez pierwszy miesiąc bo najpierw jak poprzednim razem weźmie 2 tyg zwolnienia opieki na mnie a potem 2 tyg. ojcowski( czy jak mu tam) Będę miała chociaż czas na złapanie oddechu.
ania.g, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry a propos sera to ja bardzo lubie oscypek,ale taki nie cyganiony. Nie taki ze stolika od baby byle jaki ( ani sklepowy z folii) tylko z bacówki od gazdy. Korboce takie nitki serowe wedzone super są ale podrabiają na potęge. Zjadłabym se..mmm
Ciesze sie że mam swojego chłopa na miejscu. Nie bedzie go teraz do wieczora ale zawsze po pracy coś pomoże. Tzymajcie sie dxiewczyny, Dorbie
Ja co nie doczytałam to sorki,mój badziewny srajfonik...pasowałoby go zmienićania.g, moremi, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra idę po dziennik i jakąś parówkę
wszystkie mają być na swoich miejscach!
Wczoraj była u nas nasza architekt. Trochę inaczej wyobrażałam sobie tą sypialnię, ale pomysł jest ciekawy. Da się ogarnąć mniejszym kosztem niż zakładaliśmy.Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:elo wiedźmy
kto dzisiaj rodzi? kto zachodzi? kto się bada? kto się spowiada?
Byłam rano u endo. Wybadał, wymacał (po szyi, dodam na wszelki wypadek), przeprowadził wywiad, pomachał palcem przed oczami, a na koniec stwierdził, żem zdrowa. Podwyższone przeciwciała mogą świadczyć o zapaleniu autoimmunologicznym, które w przyszłości może się przerodzić w niedoczynność. Mam przyjść za rok. I badania krwi też mi wpisał na za rok.
Co do zachodzenia w ciążę to powiedział, że tsh bardzo ładne (1,5), a zachodzeniem w ciążę to trzeba się zająć w klinice, bo ani on, ani gin, ani tysiące badań, które sobie zrobię bo znajdę w necie mi raczej nie pomogą. Hehehe, chyba trafiłam na tego z właściwej frakcji. Czyżby fan in vitro?moremi, krycha.stara, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No czesc. Ale mam zakalca, az mi oczy mozg uciskaja. Albo odwrotnie. Kawa? Proch? Sznur?
ComeToMeBaby, krycha.stara, Reni, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No ja moge uczestniczycw zajeciach.Farsz na gołąbki sie studzi.Liściory sparzone czekaja . Od kiedy nie ma cholernych upałów sił mi przybyło. Kurcze i tak sie zastanawiam ostatnio cukry mi sie unormowały i może pozwole sobie na jakieś prawdziwe domowe ciacho .OOO albo jagodzianki!!!! O yes!! Tylko kurna kto mi do miasta skoczy po borówy ???
ania.g, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość