X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Powiem Ci że jakoś tak szybko mi ten dzień za dniem mija. Nabierze jeszcze bardziej tempa jak się zacznie szkoła. Starsza już sama będzie jeździła ale zostaje jeszcze młodsza. A w ogóle to już widzę te miny w szkole jak mnie z brzuchem zobaczą. Dopiero co w ciąży była i znowu :D
    No szkoła za pasem cholera.I znów sie zacznie.
    Ja sie martwie zimą czy jak mojego nie będzie dam rade wszystko ogarnąć. Trudno najwyżej czasem młody pójdzie z buta sam do szkoły.

krycha.stara, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)
    Pepa dzieki za info :)
    Džisiaj Dolina Pieciu Stawow :)
    Milego dnia :)

kapturnica, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No szkoła za pasem cholera.I znów sie zacznie.
    Ja sie martwie zimą czy jak mojego nie będzie dam rade wszystko ogarnąć. Trudno najwyżej czasem młody pójdzie z buta sam do szkoły.
    Też się martwiłam, ale jakoś to poszło z Marcelem. Nauczyłam się go w takim tempie ubierać i pakować do fotelika że szok. Teraz będzie podwójne wyzwanie no bo weź ogarnij dwa maluchy...

kapturnica, moremi, peppapig, krycha.stara, Bozia3, dorbie, iwcia77, gosia7122, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Też się martwiłam, ale jakoś to poszło z Marcelem. Nauczyłam się go w takim tempie ubierać i pakować do fotelika że szok. Teraz będzie podwójne wyzwanie no bo weź ogarnij dwa maluchy...
    No bedziesz miała wyzwanie kurcze jak tak sie zastanowi to z jednym to pikuś..

krycha.stara, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No bedziesz miała wyzwanie kurcze jak tak sie zastanowi to z jednym to pikuś..
    Jakoś to będzie, nie ja pierwsza i ostatnia która będzie miała dwa maluchy :) Dobrze że mąż będzie przez pierwszy miesiąc bo najpierw jak poprzednim razem weźmie 2 tyg zwolnienia opieki na mnie a potem 2 tyg. ojcowski( czy jak mu tam) Będę miała chociaż czas na złapanie oddechu.

kapturnica, moremi, Sabina, krycha.stara, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jakoś to będzie, nie ja pierwsza i ostatnia która będzie miała dwa maluchy :) Dobrze że mąż będzie przez pierwszy miesiąc bo najpierw jak poprzednim razem weźmie 2 tyg zwolnienia opieki na mnie a potem 2 tyg. ojcowski( czy jak mu tam) Będę miała chociaż czas na złapanie oddechu.
    U nas jest plan 6,8tygodni zeby siedział w domu. Także tez się ciesze ,ze młody zdązy podrosnąć a ja sie ogarne :)

ania.g, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)

Fajnie widzieć Wasze brzuchy z rana :-)

Simba, a jadłaś ser koryciński? Nieeee? ;-)

ania.g, Aasiula, dorbie, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)

Fajnie widzieć Wasze brzuchy z rana :-)

Simba, a jadłaś ser koryciński? Nieeee? ;-)
    Twój też :)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry a propos sera to ja bardzo lubie oscypek,ale taki nie cyganiony. Nie taki ze stolika od baby byle jaki ( ani sklepowy z folii) tylko z bacówki od gazdy. Korboce takie nitki serowe wedzone super są ale podrabiają na potęge. Zjadłabym se..mmm
    Ciesze sie że mam swojego chłopa na miejscu. Nie bedzie go teraz do wieczora ale zawsze po pracy coś pomoże. Tzymajcie sie dxiewczyny, Dorbie <3
    Ja co nie doczytałam to sorki,mój badziewny srajfonik...pasowałoby go zmienić ;)

ania.g, moremi, Aasiula, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo wiedźmy
    kto dzisiaj rodzi? kto zachodzi? kto się bada? kto się spowiada?

peppapig, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę po dziennik i jakąś parówkę

wszystkie mają być na swoich miejscach!tardi.gif

ania.g, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zajecia z czego beda psze pani??

krycha.stara, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra idę po dziennik i jakąś parówkę

wszystkie mają być na swoich miejscach!tardi.gif
    Spóźniłam się? Była juz lista sprawdzana?

Wczoraj była u nas nasza architekt. Trochę inaczej wyobrażałam sobie tą sypialnię, ale pomysł jest ciekawy. Da się ogarnąć mniejszym kosztem niż zakładaliśmy.

Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    elo wiedźmy
    kto dzisiaj rodzi? kto zachodzi? kto się bada? kto się spowiada?
    Ja.
    Byłam rano u endo. Wybadał, wymacał (po szyi, dodam na wszelki wypadek), przeprowadził wywiad, pomachał palcem przed oczami, a na koniec stwierdził, żem zdrowa. Podwyższone przeciwciała mogą świadczyć o zapaleniu autoimmunologicznym, które w przyszłości może się przerodzić w niedoczynność. Mam przyjść za rok. I badania krwi też mi wpisał na za rok.
    Co do zachodzenia w ciążę to powiedział, że tsh bardzo ładne (1,5), a zachodzeniem w ciążę to trzeba się zająć w klinice, bo ani on, ani gin, ani tysiące badań, które sobie zrobię bo znajdę w necie mi raczej nie pomogą. Hehehe, chyba trafiłam na tego z właściwej frakcji. Czyżby fan in vitro?

moremi, krycha.stara, Arwena, Aasiula, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może z modelingu ;-)
    kapturnica wrote:
    A zajecia z czego beda psze pani??

moremi, kapturnica, krycha.stara, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No czesc. Ale mam zakalca, az mi oczy mozg uciskaja. Albo odwrotnie. Kawa? Proch? Sznur? :-P
    Ponoć widelec jest pomocny przy wydłubywaniu ;-)

ComeToMeBaby, krycha.stara, Reni, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może z modelingu ;-)
    Z panią profesor światowej sławy Anną Żelazny? Jeeeeeej! :-D

kapturnica, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No czesc. Ale mam zakalca, az mi oczy mozg uciskaja. Albo odwrotnie. Kawa? Proch? Sznur? :-P
    Ja to se myślę, że ty ciśnienie musisz se spuścić :-P jakoś.

krycha.stara lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja moge uczestniczycw zajeciach.Farsz na gołąbki sie studzi.Liściory sparzone czekaja . Od kiedy nie ma cholernych upałów sił mi przybyło. Kurcze i tak sie zastanawiam ostatnio cukry mi sie unormowały i może pozwole sobie na jakieś prawdziwe domowe ciacho .OOO albo jagodzianki!!!! O yes!! Tylko kurna kto mi do miasta skoczy po borówy ???

ania.g, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, no i super :-) jak to się pani taki architekt przydaje.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 10860 10861 10862 10863 10864 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ