35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam Dziewczynom zawirusowac wykresy, póki wiruski świeże!
Czesc. Klasa na wakacjach, ale ja dam Ci ankiete do wypelnienia
1. Cycki w tym publiczne karmienie piersia
Well, spoko. Niecierpie jak cycki traktuje sie tylko jako seksualne.
2. Ulubiona postac z Kubusia Puchatka
Nie mam, ale chyba Puchatek, Krzysia tez lubiłam
3. Stosunek do kupy niemowlecej
spoko ? Zaden elokwentny zart sie nie nasunal.
4. Kilka slow o sobie
A dajcie dzis spokój, mam doła...znow sie nie mozemy porozumiec z moim. Był jeden jasny dzień..a może to ja chciałam sie łudzić...((( Najgorsze ze ja to akceptuje ze jestesmy rozni, ale on to strasznie przezywa i chce abym byla soba, a gdy jestem to jest zalamany. Czasem myśle, ze nie mamy szans. Kazdy drobiazg go doluje.
5. Za co nas lubisz
Za to ze walczycie o swoje Rodziny, jestescie odwazne.nie wiem czemu tu nie zagladalam, chyba podswiadomie myslalam ze mi sie nie uda, bo jestem za stara, i troche wstyd mi bylo,ze tak poźno sie staram. Nie wygladam ani nie czuje sie na swoje lata, wiecie pokolenie grunge, i jakoś takos nie mialam odwagi tu zajrzeć. MoBo mnie opierdzielila i do pionu przywołała, to jestem. Tadam! (Usmiech Osła ze Shreka)
Zdałam? Przyjmiecie mnie ?czy kocówa?
krycha.stara, ania.g, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Pola -
nick nieaktualnypolasia wrote:Chciałam Dziewczynom zawirusowac wykresy, póki wiruski świeże!
Czesc. Klasa na wakacjach, ale ja dam Ci ankiete do wypelnienia
1. Cycki w tym publiczne karmienie piersia
Well, spoko. Niecierpie jak cycki traktuje sie tylko jako seksualne.
2. Ulubiona postac z Kubusia Puchatka
Nie mam, ale chyba Puchatek, Krzysia tez lubiłam
3. Stosunek do kupy niemowlecej
spoko ? Zaden elokwentny zart sie nie nasunal.
4. Kilka slow o sobie
A dajcie dzis spokój, mam doła...znow sie nie mozemy porozumiec z moim. Był jeden jasny dzień..a może to ja chciałam sie łudzić...((( Najgorsze ze ja to akceptuje ze jestesmy rozni, ale on to strasznie przezywa i chce abym byla soba, a gdy jestem to jest zalamany. Czasem myśle, ze nie mamy szans. Kazdy drobiazg go doluje.
5. Za co nas lubisz
Za to ze walczycie o swoje Rodziny, jestescie odwazne.nie wiem czemu tu nie zagladalam, chyba podswiadomie myslalam ze mi sie nie uda, bo jestem za stara, i troche wstyd mi bylo,ze tak poźno sie staram. Nie wygladam ani nie czuje sie na swoje lata, wiecie pokolenie grunge, i jakoś takos nie mialam odwagi tu zajrzeć. MoBo mnie opierdzielila i do pionu przywołała, to jestem. Tadam! (Usmiech Osła ze Shreka)
Zdałam? Przyjmiecie mnie ?czy kocówa?
Simba lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Oczywiscie my sie w tym specjalizujemy ,Horoskop majow ,takze wrozbita Tomasz nie jest nam obcy
anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
wiolka77 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Ja po usg. Mały rośnie ok, układ kostny ok, nerki, żołądek, serce, przeplywy ok. Łożysko ma nisko odchodzace naczynia i to niepokoilo moja gin, ale ta wersja u mnie jest ok, jest na ścianie przedniej a na tylnej nisko jest dodatkowy płat.
I coś doktor zaniepokoilo, coś pomiędzy brzuszkiem i kl.piers coś skostniałe albo żebro się tak ułożyło i ooglądała, i oglądała i powiedziała, że nie ma pomysłu. Potem robiła mi dopochwowe i z powrotem przezbrzuszne i powiedziała, że teraz wygląda normalnie.Ale skany pokaże Pani docent i opis przekaże mojej gin.koleżance, ew jeszcze będę musiała podejść do niej do szpitala.
Kurde, co to jest ? Zwapnienie w wątrobie? Będę się wkrecac. Stres u mnie mega.ania.g, Dziobak, anna maria, peppapig, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, moremi, macduska, caffe, Arwena, Mega, megan8, efcia, Sabina, Simba, Bozia3, krycha.stara, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dorbie, nie wkręcaj się na zapas. Jestem za wersją że wszystko jest ok a jedynie tak się ułożyło
Kiedy masz to jeszcze sprawdzać?kapturnica, anna maria, peppapig, dorbie, iwcia77, Aasiula, moremi, efcia, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Hej!
Ja po usg. Mały rośnie ok, układ kostny ok, nerki, żołądek, serce, przeplywy ok. Łożysko ma nisko odchodzace naczynia i to niepokoilo moja gin, ale ta wersja u mnie jest ok, jest na ścianie przedniej a na tylnej nisko jest dodatkowy płat.
I coś doktor zaniepokoilo, coś pomiędzy brzuszkiem i kl.piers coś skostniałe albo żebro się tak ułożyło i ooglądała, i oglądała i powiedziała, że nie ma pomysłu. Potem robiła mi dopochwowe i z powrotem przezbrzuszne i powiedziała, że teraz wygląda normalnie.Ale skany pokaże Pani docent i opis przekaże mojej gin.koleżance, ew jeszcze będę musiała podejść do niej do szpitala.
Kurde, co to jest ? Zwapnienie w wątrobie? Będę się wkrecac. Stres u mnie mega.ania.g, peppapig, efcia, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ktora mi te upaly przyslala? Ocipialyscie? Jest wlasnie 27 stopni!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:34
ania.g, Dziobak, moremi, Mega, megan8, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
skad ja to wiedzialam ze tak bedzie
jakie to wszystko delikatne na zartach sie nie zna
wiolka77 wrote:na majach się nie znam, Tomasza też nie kojarzę, ale rozumiem, co to ironia...nie przeszkadzam zatem i powodzenia
kapturnica, iwcia77, moremi, Mega, efcia, Sabina, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:skad ja to wiedzialam ze tak bedzie
jakie to wszystko delikatne na zartach sie nie zna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:36
Heretyczka, paszczakin, anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O boziu boziu kto tak krzywdzi własne dzieci ??Kociebor mnie rozpłaszczył na łóżku
dorbie, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:AM może sie nie potnie kobieta z tego powodu?? Jak ktoś delikutasny to i tak by tu nie przezył
pomyślałam tylko, że macie mnie za wariatkę
spoko nie będę się cięła popatrzę o czym gadacie , chociaż jak paczam to już się niektórym udało...bo mnie od ośmiu lat nic
a syn ośmioletni jak dąb...może się wstrzelę z jakimś tematem..
ściski w pyskiHeretyczka, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, ania.g, Aasiula, gosia7122, anna maria, moremi, macduska, caffe, Arwena, Mega, megan8, efcia, Sabina, Bozia3, krycha.stara, gretka lubią tę wiadomość
wiolka77 -
nick nieaktualnyDziś ma pokazać te skany Pani docent i mam cichą nadzieję, że może jutro powie co i jak mojej koleżance gince. Ona mnie pocieszyla, że jej nie straszy znikające pojedyncze zjawisko. Bo przy ponownym przyłożeniu głowicy nic nie widziała niepokojacego.
iwcia77, ania.g, Aasiula, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
dziewczyny- nadrabiam
dzisiaj zagoniony dzień.
dostałam swoje wyniki tarczycowe. wszystko pięknie tylko anty-TG wyrąbane w kosmosczy to na Hashimoto czy tego tam całego Gravesa?...
Ktoś coś? Mam się bać? Ja rozumiem trochę, ale żeby aż tak?
TSH 1,565 ulU/ml (normy 0,55- 4,78)
FT3 4,42 pmol/l (3,8-6)
FT4 13,52 pmol/l (7,86 - 14,41)
p/c anty-TG 105,10 IU/ml (0-4) !!!!!
p/c anty- TPO 0,50 IU/ml (0-9)Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mnie rozpłaszczył Klet. Aż zaczęłam szukać w necie, bo to pierwszy raz na oczy widzę. Tak jakby ktoś nie wymawiał literki r mówiąc kret...
Mój mąż dołożył do tego Pikobójnasz pies jest Piko. Też może być takie imię, prawda?
Ale głupota
iwcia77, moremi, Sabina, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość