X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • polasia Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Dziewczynom zawirusowac wykresy, póki wiruski świeże!

Czesc. Klasa na wakacjach, ale ja dam Ci ankiete do wypelnienia

1. Cycki w tym publiczne karmienie piersia
    Well, spoko. Niecierpie jak cycki traktuje sie tylko jako seksualne.

2. Ulubiona postac z Kubusia Puchatka
    Nie mam, ale chyba Puchatek, Krzysia tez lubiłam

3. Stosunek do kupy niemowlecej
    spoko ? Zaden elokwentny zart sie nie nasunal.

4. Kilka slow o sobie

A dajcie dzis spokój, mam doła...znow sie nie mozemy porozumiec z moim. Był jeden jasny dzień..a może to ja chciałam sie łudzić...:(((( Najgorsze ze ja to akceptuje ze jestesmy rozni, ale on to strasznie przezywa i chce abym byla soba, a gdy jestem to jest zalamany. Czasem myśle, ze nie mamy szans. Kazdy drobiazg go doluje.

5. Za co nas lubisz

Za to ze walczycie o swoje Rodziny, jestescie odwazne.nie wiem czemu tu nie zagladalam, chyba podswiadomie myslalam ze mi sie nie uda, bo jestem za stara, i troche wstyd mi bylo,ze tak poźno sie staram. Nie wygladam ani nie czuje sie na swoje lata, wiecie pokolenie grunge, i jakoś takos nie mialam odwagi tu zajrzeć. MoBo mnie opierdzielila i do pionu przywołała, to jestem. Tadam! (Usmiech Osła ze Shreka)

Zdałam? Przyjmiecie mnie ? ;) czy kocówa?

krycha.stara, ania.g, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość

Pola
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Racuchy robie i taka odpowiedz mnie naszla :-)
    hmmm ale bym takiego wcięła.Niam! A tu jeszcze trzeba troche poczekac..

krycha.stara, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polasia wrote:
    Chciałam Dziewczynom zawirusowac wykresy, póki wiruski świeże!

Czesc. Klasa na wakacjach, ale ja dam Ci ankiete do wypelnienia

1. Cycki w tym publiczne karmienie piersia
    Well, spoko. Niecierpie jak cycki traktuje sie tylko jako seksualne.

2. Ulubiona postac z Kubusia Puchatka
    Nie mam, ale chyba Puchatek, Krzysia tez lubiłam

3. Stosunek do kupy niemowlecej
    spoko ? Zaden elokwentny zart sie nie nasunal.

4. Kilka slow o sobie

A dajcie dzis spokój, mam doła...znow sie nie mozemy porozumiec z moim. Był jeden jasny dzień..a może to ja chciałam sie łudzić...:(((( Najgorsze ze ja to akceptuje ze jestesmy rozni, ale on to strasznie przezywa i chce abym byla soba, a gdy jestem to jest zalamany. Czasem myśle, ze nie mamy szans. Kazdy drobiazg go doluje.

5. Za co nas lubisz

Za to ze walczycie o swoje Rodziny, jestescie odwazne.nie wiem czemu tu nie zagladalam, chyba podswiadomie myslalam ze mi sie nie uda, bo jestem za stara, i troche wstyd mi bylo,ze tak poźno sie staram. Nie wygladam ani nie czuje sie na swoje lata, wiecie pokolenie grunge, i jakoś takos nie mialam odwagi tu zajrzeć. MoBo mnie opierdzielila i do pionu przywołała, to jestem. Tadam! (Usmiech Osła ze Shreka)

Zdałam? Przyjmiecie mnie ? ;) czy kocówa?
    wazelina

Simba lubi tę wiadomość

• wiolka77 Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Oczywiscie my sie w tym specjalizujemy ,Horoskop majow ,takze wrozbita Tomasz nie jest nam obcy ;-)
    na majach się nie znam, Tomasza też nie kojarzę, ale rozumiem, co to ironia...nie przeszkadzam zatem i powodzenia
    ;)

anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

wiolka77
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i polasia nie napisała czy połyka

megan8 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora mi te upaly przyslala? Ocipialyscie? Jest wlasnie 27 stopni!

Heretyczka, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja po usg. Mały rośnie ok, układ kostny ok, nerki, żołądek, serce, przeplywy ok. Łożysko ma nisko odchodzace naczynia i to niepokoilo moja gin, ale ta wersja u mnie jest ok, jest na ścianie przedniej a na tylnej nisko jest dodatkowy płat.
    I coś doktor zaniepokoilo, coś pomiędzy brzuszkiem i kl.piers coś skostniałe albo żebro się tak ułożyło i ooglądała, i oglądała i powiedziała, że nie ma pomysłu. Potem robiła mi dopochwowe i z powrotem przezbrzuszne i powiedziała, że teraz wygląda normalnie.Ale skany pokaże Pani docent i opis przekaże mojej gin.koleżance, ew jeszcze będę musiała podejść do niej do szpitala.
    Kurde, co to jest ? Zwapnienie w wątrobie? Będę się wkrecac. Stres u mnie mega.

ania.g, Dziobak, anna maria, peppapig, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, moremi, macduska, caffe, Arwena, Mega, megan8, efcia, Sabina, Simba, Bozia3, krycha.stara, SolarPolar lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, nie wkręcaj się na zapas. Jestem za wersją że wszystko jest ok a jedynie tak się ułożyło <3
    Kiedy masz to jeszcze sprawdzać?

kapturnica, anna maria, peppapig, dorbie, iwcia77, Aasiula, moremi, efcia, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    Ja po usg. Mały rośnie ok, układ kostny ok, nerki, żołądek, serce, przeplywy ok. Łożysko ma nisko odchodzace naczynia i to niepokoilo moja gin, ale ta wersja u mnie jest ok, jest na ścianie przedniej a na tylnej nisko jest dodatkowy płat.
    I coś doktor zaniepokoilo, coś pomiędzy brzuszkiem i kl.piers coś skostniałe albo żebro się tak ułożyło i ooglądała, i oglądała i powiedziała, że nie ma pomysłu. Potem robiła mi dopochwowe i z powrotem przezbrzuszne i powiedziała, że teraz wygląda normalnie.Ale skany pokaże Pani docent i opis przekaże mojej gin.koleżance, ew jeszcze będę musiała podejść do niej do szpitala.
    Kurde, co to jest ? Zwapnienie w wątrobie? Będę się wkrecac. Stres u mnie mega.
    Cieżko sie nie denerwowac w takim wypadku.Ale postaraj sie myslec pozytywnie. Wszystko jest dobrze..Zobaczysz.

ania.g, peppapig, efcia, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ktora mi te upaly przyslala? Ocipialyscie? Jest wlasnie 27 stopni!
    Chcialas upał to sie poć!!My juz mamy go po kokarde =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:34

ania.g, Dziobak, moremi, Mega, megan8, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skad ja to wiedzialam ze tak bedzie :-) jakie to wszystko delikatne na zartach sie nie zna :-(
    wiolka77 wrote:
    na majach się nie znam, Tomasza też nie kojarzę, ale rozumiem, co to ironia...nie przeszkadzam zatem i powodzenia
    ;)

kapturnica, iwcia77, moremi, Mega, efcia, Sabina, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    skad ja to wiedzialam ze tak bedzie :-) jakie to wszystko delikatne na zartach sie nie zna :-(
    AM może sie nie potnie kobieta z tego powodu?? Jak ktoś delikutasny to i tak by tu nie przezył =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:36

Heretyczka, paszczakin, anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    O boziu boziu kto tak krzywdzi własne dzieci ??Kociebor mnie rozpłaszczył na łóżku
    mnie rozpłaszczył Klet. Aż zaczęłam szukać w necie, bo to pierwszy raz na oczy widzę. Tak jakby ktoś nie wymawiał literki r mówiąc kret...

dorbie, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • wiolka77 Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    AM może sie nie potnie kobieta z tego powodu?? Jak ktoś delikutasny to i tak by tu nie przezył =D
    ej no, nie obraziłam się :) pomyślałam tylko, że macie mnie za wariatkę :D spoko nie będę się cięła popatrzę o czym gadacie , chociaż jak paczam to już się niektórym udało...bo mnie od ośmiu lat nic :/ a syn ośmioletni jak dąb...może się wstrzelę z jakimś tematem..
    ściski w pyski :)

Heretyczka, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, ania.g, Aasiula, gosia7122, anna maria, moremi, macduska, caffe, Arwena, Mega, megan8, efcia, Sabina, Bozia3, krycha.stara, gretka lubią tę wiadomość

wiolka77
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś ma pokazać te skany Pani docent i mam cichą nadzieję, że może jutro powie co i jak mojej koleżance gince. Ona mnie pocieszyla, że jej nie straszy znikające pojedyncze zjawisko. Bo przy ponownym przyłożeniu głowicy nic nie widziała niepokojacego.

iwcia77, ania.g, Aasiula, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- nadrabiam
    dzisiaj zagoniony dzień.

dostałam swoje wyniki tarczycowe. wszystko pięknie tylko anty-TG wyrąbane w kosmos :( czy to na Hashimoto czy tego tam całego Gravesa?...
    Ktoś coś? Mam się bać? Ja rozumiem trochę, ale żeby aż tak?

TSH 1,565 ulU/ml (normy 0,55- 4,78)
    FT3 4,42 pmol/l (3,8-6)
    FT4 13,52 pmol/l (7,86 - 14,41)
    p/c anty-TG 105,10 IU/ml (0-4) !!!!!
    p/c anty- TPO 0,50 IU/ml (0-9)

Simba lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polasia wrote:
    Cześć i czołem Laseczki! Mam 39, i jakoś dotąd tu nie dotarłam, no aż do dziś :)
    ooooo, czekaj czekaj, doczytam czy przetrwałaś powitanie :)

Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    4. Czy Kometa dostala ta @?
    nie do członka pana.
    czekam.

iwcia77, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mnie rozpłaszczył Klet. Aż zaczęłam szukać w necie, bo to pierwszy raz na oczy widzę. Tak jakby ktoś nie wymawiał literki r mówiąc kret...
    Ale Was zaskoczylam :-)
    Mój mąż dołożył do tego Pikobój :-) nasz pies jest Piko. Też może być takie imię, prawda? :-) Ale głupota

iwcia77, moremi, Sabina, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Polasia nie ma ochoty tu dołączyć. Juz wyczaiłam - chodzi i się chwali, bo zaszła w ciążę. Odpowiedzi na pytania nie będzie. Trudno.
    eh... :P
    dama jednego posta?

krycha.stara lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 10856 10857 10858 10859 10860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ