35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia jakie przygody. Czytalam Twoj post z coraz wiekzym zainteresowaniem myslac co jeszcze sie wydarzy. Na suszarce do grzbow padlam. Kto to jest odchudzony Gabriel??
Asiula pieeeknie. A jak cycki? Cycki I sikanie nad ranem w moim przypadku to sa TE dwa objawy.
Zalozylam sobie na dzis: posprzatanie chaty z umyciem przynajmniej jednego okna, ugotowanie barszczu i Bolognese, wietrzenie poscieli, pranie, a w miedzyczasie chcialabym znalezc czas na relaks.
Tesciowie nas najezdzaja za dwa tygodnie I zostana tydzien.
Zamowiony Blanco zlew we wtorek bedzie w domu, w Pl. Jeej.
O taki.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16c41a7226cd.jpg
Witam panie.Bozia3, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:A nie mialas nigdy podejrzenia zespolu policystycznych jajnikow ?? RObilas kiedykolwiek usg na samym poczatku cyklu jak wygladaja jajniki ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 11:57
-
kapturnica wrote:Bo tak kminie ,ze jak droznosc oki , nasienie oki to przychodzi mi na mysl ,ze problemem moze byc niestety jakosc komorek lub wrogi sluz .
Moze ich byc duzo a ciulowe .moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A nie mialas nigdy podejrzenia zespolu policystycznych jajnikow ?? RObilas kiedykolwiek usg na samym poczatku cyklu jak wygladaja jajniki ?
Tez mi to przyszlo do glowy. Na naszym peselu AMH jak jest ok 1 to jest bdb, czy sie myle?kapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wstyd mi normalnie.
Zeżarnęłam laske kiełbasy na gorąco . Buuu . Wciągłam ją normalnie samą z prawie całym słoikiem ostrej musztardyMłody stwierdził ,że by sie danwo porzygał .
A ja nawet nie lubie kiełbasy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 12:18
Aasiula, Heretyczka, ComeToMeBaby, peppapig, Mega, moremi, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A czy droznos moze sie spierdzielic przez 1,5 roku ?
Ja tez mam niedrozny jajowod i nie mialabym o tym bladego pojecia gdyby nie laparo.
HSG warto powtorzyc zeby przedmuchac rurki .Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No niestety czasem stany zapalne , zrosty sa malo objawowe i moga sie zdarzyc. Nic raz dane nam nie jest.
Ja tez mam niedrozny jajowod i nie mialabym o tym bladego pojecia gdyby nie laparo.
HSG warto powtorzyc zeby przedmuchac rurki .
Ze jak sie nie uda to jeszcze raz .kapturnica lubi tę wiadomość