35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dzień dobery wszystkim !
Tak Aniu młody znów wisi głowica w dół .
Swoja droga ciekawi mnie ile razy ma zamiar sie jeszcze przekręcac.Przeraża mnie tylko czasem wizja ,że jak tak kombinuje to żeby się pępowiną łajza nie okręciła. Brr ale odganiam te chore mysli .
Paszczul spokojnego , szczęśliwego powrotu.
Reszcie miłego dnia
Mój miał owiniętą klatkę piersiową i ktg zaczęło źle wychodzić i już byłam przygotowana do krojenia. Dobrze, że to co uważałam za wody płodowe i pojechałam do szpitala, nimi nie było, bo nie wiem jakby się to skończyło. Przypadkowo okazało się, że jest zagrożenie. -
caffe wrote:Z tą pępowiną to fakt. Obserwuj małego bacznie, jak tylko będzie zbyt ospały, albo będzie wykonywał zbyt gwałtowne ruchy, to pędź do lekarza.
Mój miał owiniętą klatkę piersiową i ktg zaczęło źle wychodzić i już byłam przygotowana do krojenia. Dobrze, że to co uważałam za wody płodowe i pojechałam do szpitala, nimi nie było, bo nie wiem jakby się to skończyło. Przypadkowo okazało się, że jest zagrożenie.ania.g, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a właśnie ..Bozia miałam zapytać
czy Ty jesteś jedynym moderatorem 35+ czy jest jeszcze ktoś?
bo jak jesteś jedynym to czy też czytasz 35+ pierwsze dziecko? czy tylko my jesteśmy karane za treści niezgodne z regulaminem?
A co tam się takiego strasznego dzieje - bo nie zauważyłam....Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:Asiula może sikaj juz teraz? powinno cos wyjść jesli jest
Zreszta soboty szkoda na wqurw jak nic z tegoania.g, Heretyczka, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie jutro sikne z samego rana , dzisiaj jeszcze moze byc za wczesnie
Zreszta soboty szkoda na wqurw jak nic z tegoAasiula lubi tę wiadomość
-
Moremi - kiedy będziesz w tym Krakowie 2 godziny? Może się uda wstrzelić na spotkanie? Dziś o 18.00 będę ja, Bursztyn, Kometa - może Myszy się uda wyrwać na chwilę od Wojtka, bo dała znać, że będzie próbować. Spotkanie na Kazimierzu lub w Rynku - jeszcze nie dogadane - bo muszę się zdzwonić z Bursztą - a niestety wczoraj podczas kąpieli wieczornej w wannie zachciało mi się słuchać medytacji odchudzonego Gabriela. W związku z tym - telefon wpadł mi do wanny. Przestał działać i obecnie suszę go w suszarce do grzybów - mam nadzieję, że się nie przypali....Jak dojdzie do siebie - to od razu dzwonię do Bursztyna - bo ta pewnie nie wie co się dzieje - bo ona bez neta...
Swoją drogą - po tych medytacjach przywaliłam kolejne 2 kg hehe...ale to pewnie po odstawieniu cyca...nie ma kto ze mnie tłuszczu ściągać....Aasiula, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, caffe, paszczakin, kkisia, moremi, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aiula Ty z tego co pamiętam - dosyć często masz ładne wykresy. Wszystko macie posprawdzane itp..zastanawiasz się za jakiś czas nad in vitro - czy raczej odpuszczasz?
In vitro odpuszczam , jak sie uda naruralnie to fajnie jak nie to trudno
Zobacze zo powie moja gin jak sie teraz nie uda
Moze trzeba zrobic jeszcze raz hcg albo inne badania prze 1,5 roku moglo sie pozmieniac duzo
-
Aasiula wrote:Tak wszystko sprawdzone, a wykresy sa ladne tak jak piszesz dlatego mam zluzowane gacie
In vitro odpuszczam , jak sie uda naruralnie to fajnie jak nie to trudno
Zobacze zo powie moja gin jak sie teraz nie uda
Moze trzeba zrobic jeszcze raz hcg albo inne badania prze 1,5 roku moglo sie pozmieniac duzoAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jakąś inseminację próbowaliście? bo może coś z śluzem nie teges....czy tego też nie chcesz?
I jeszcze ta prolaktyna byla niby w normie ale przy staraniach powinna byc nizsza
Mowilam o tym gince powiedziala ze jak nie wyjdzie to pomyslimy i o tym
O inseminacji myslalam , zobaczymyBozia3, Heretyczka, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wiesz ja tak sibie mysle ze to moze cos ukladem moczowym bo ostatnio ciagle mam zapalenie pecherza i ten mocz taki jakis dziwny zapachowo , z tego co czytalam nie jest to bez znaczenia przy staraniach .
I jeszcze ta prolaktyna byla niby w normie ale przy staraniach powinna byc nizsza
Mowilam o tym gince powiedziala ze jak nie wyjdzie to pomyslimy i o tym
O inseminacji myslalam , zobaczymymoremi lubi tę wiadomość
-
A jeszcze wczesniej AMH bylo ok 7 nie pamietam dokladnie
Tytaj wydaje mi sie ze jest ok
M tez ma bardzo dobre wyniki
Nie wiem moze ten sluz ??? Albo pecherz ??
Ee nie bede gdybac , zobaczymy jutro bo moze juz nie bede sie zamartwiacmoremi lubi tę wiadomość