35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:no nie?
a tu trzeba sie zderzyc z rzeczywistoscią...
więc tak....biorąc pod uwage twój wiek...w ciązy prawie napewno nie jesteś....a jesli jestes...to jestes wielka szcęściarą
tak muwiom statystyki
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Ja jej nie zaluje
, niech sie cieszy. Uwazam jednak, im dluzej ktos sie stara tym ostrozniejszy (mimowolnie) jest w szafowaniu tego typu gadzetami (ja).
Ale wiem, ze to radosc.ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór.
Zrobiliśmy to. Przez łącznie 1,5 godziny się saunowaliśmy i odpoczywaliśmy, zaliczając dwie ceremonie saunowe, podczas których ziało w nas ogniem. Na zakończenie zaliczyliśmy kąpiel na waleta w basenie pod gwiazdami. Bardzo to było przyjemne.
Teraz szykujemy prywatne jacuzzi. Wymoczę się za wszystkie czasy. M właśnie winiacza otwiera...Aasiula, iwcia77, BISCA, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykijowa? we snie? całkiem niezła
kazda smierc jest kijowa
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 sierpnia 2015, 18:53
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Heretyczka wrote:Kapta-w tym wieku róznice juz robia chyba tylko pieniadze i inne cuda medyczne...taka kurwa lajf[/QUOTE
Ja to wiem .Ty to wiesz i ona to wie. Ale po kij sie dolowac ?
zle? -
nick nieaktualny
-
Ja jakim optymizmem powialo ....
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 sierpnia 2015, 18:53
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny