35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A bo Magda szoka miala ,ze ktos moze wiedziec ,ze jest w 3tyg ciázy... Jak widac moze .
.
zarcik taki zeby nie bylo ...
kapturnica, Magdala, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak wogóle to potrzebny jakis drobny na ovu bo sie robi do porzygania słodko.....
to mówiłam JA, naczelny Heretyk!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 sierpnia 2015, 18:53
Mala79, caffe, iwcia77, moremi, BISCA, Dziobak, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Szoka mialam, ze juz suwaka sobie przyczepila, nie, ze o ciazy wie, bo tego, ze mozna wiedziec nie podwazam.
Ot radosc ,ze sie udaloAasiula, iwcia77, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No Hera no a tak bylo milo
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 sierpnia 2015, 18:53
Mala79, kapturnica, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No Hera kurwa no a tak bylo milo
a tu trzeba sie zderzyc z rzeczywistoscią...
więc tak....biorąc pod uwage twój wiek...w ciązy prawie napewno nie jesteś....a jesli jestes...to jestes wielka szcęściarą
tak muwiom statystykiMala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Zapytam jak nie zapomne:-) Chociaz z drugiej strony ciekawe czy na plebanji jakies miejsce sie zwolnilo albo wakat stworzyl...
A wino dobre dla każdegoMagdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta-w tym wieku róznice juz robia chyba tylko pieniadze i inne cuda medyczne...taka lajf
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Skoro zaszla w ciaze dzieki in vitro to pewnie ma za soba dluga droge staran.I jak dla mnie wcale nie dziwne ,ze sie po prostu cieszy ,ze wreszcie mogla sobie suwaka ciazowego zalozyc.
Ot radosc ,ze sie udalo
Ja jej nie zaluje, niech sie cieszy. Uwazam jednak, im dluzej ktos sie stara tym ostrozniejszy (mimowolnie) jest w szafowaniu tego typu gadzetami (ja).
Ale wiem, ze to radosc.Heretyczka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny