35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, nie smutaj jak dziewczyny piszą - nie możesz mieć lepiej od nich
Gosia, kciuki są.
Kapta - fikuśny ten Maxiu
Magda - dobrze cię widzieć
Kicia, super wieści, gratulacje
Peppa, żyjesz???
Aasiula, jak tam?trzymam kciuki i wizualizację ciążę dla ciebie
Hera, zdrówka dla Tupka.
My niedługo idziemy posaunować wieczornie. Codziennie winiacza obalamy w jacuzzi. Na alkohol już prawie patrzeć nie mogępo tych wszystkich masażach, olejkach i wczorajszej saunie mam fajną aksamitną skórę. Przynajmniej na rękach, bo tu macałam
Morka, kiedy Ci te dwie godziny w Krakowie przypadną? Może w sobotę? Tak w okolicach 18 stej?
Bozia, szukaj mnie na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:22
Mega, Magda*, gosia7122, efcia, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mała, przykro mi. Czemu miesiąc milczałaś? Przecież to żadna ujma. Tak jak piszesz, życie. Czasem te elementy naszej układanki nie pasują do siebie od początku, czasem odpadają kiedy naderwie się ledwie rożek. Smutne, ale czy to taki definitywny koniec czy są chęci, żeby zawalczyć o związek? Ma to związek z twoim stanem zdrowia? Może go to wszystko przerosło? Trzymaj się tam, nie poddawaj się. Masz dla kogo uśmiechać się co rano
Mega, Magda*, Mala79, caffe, efcia, Aasiula, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala, powspieralybysmy Cie, szczegolnie te, ktore Cie lepiej znaja. Przeciez prawie kazda z nas przez to przechodzila. Moj byly tez mi krwi napsul.
Ale masz kogos w realu zeby pogadac?anna maria, Mala79, caffe, Mega, efcia, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Kkisia spełnienia marzen:-)
Hera a Tomek pije?
Reni nie ma lekko
No to co w koncu sie przyznam jestem od miesiaca sama... No nic samo życie... Ale mam Dawida ktory jest moim szczesciem...
Mala...nie ma tego złego.....
trzymaj sie! masz dla kogo!Mala79, Mega, efcia, anna maria, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Mala, powspieralybysmy Cie, szczegolnie te, ktore Cie lepiej znaja. Przeciez prawie kazda z nas przez to przechodzila. Moj byly tez mi krwi napsul.
Ale masz kogos w realu zeby pogadac?Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHera to najwazniejsze ze pije bo im mlodsze dziecie tym szybciej sie odwadnia.. Wytrwalosci i zdrowka
Anna Maria czy zawsze trza prasowac zeby sie suwaki widzialo ja tak jak Magdala widze je wszedzie a sa terminami wizyt bo zyje od jednej do drugiej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala, trzymaj sie. Rozne rzeczy sie w zyciu zdarzaja, zakonczenia historii tez.
A jesli nie bedzie happy endu, to widocznie nie byl to ten jeden jedyny.Mala79, BISCA, kapturnica, Heretyczka, caffe, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Pech chcial ze w realu wspieramy sie z kumpela na zmiane najpierw ja Ja bo zostala sama z baby w brzuchu a teraz ona mnie...
Ze tak powiem z grubsza wybitne gagatki Wam sie trafily. Nie znam szczegolow, ale jak mowi Hera nie ma tego zlego. Bardzo, bardzo Cie podtrzymuje na duchu.
Nie uwierzylybyscie ile czasu ja po bylym rozpaczalam I rozpamietywalam. A teraz ciarki mne przechodza na mysl dzielenia z nim zycia. Jestem przeszczesliwa w aktualnym zwiazku I nie wiem jak moglam byc taka slepa w poprzednim.
A faceci to swinie, podtrzymuje.
Heretyczka, caffe, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Ze tak powiem z grubsza wybitne gagatki Wam sie trafily. Nie znam szczegolow, ale jak mowi Hera nie ma tego zlego. Bardzo, bardzo Cie podtrzymuje na duchu.
Nie uwierzylybyscie ile czasu ja po bylym rozpaczalam I rozpamietywalam. A teraz ciarki mne przechodza na mysl dzielenia z nim zycia. Jestem przeszczesliwa w aktualnym zwiazku I nie wiem jak moglam byc taka slepa w poprzednim.
A faceci to swinie, podtrzymuje.
kapturnica, Magdala, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość