35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02e6ba3055e5.jpg
Takie cudo dzis dostałam od naszej Dorbie
Piękna ręczna robota .Jest śliczny ten sweterek .Oboje z Maksem bardzo bardzo dziękujemy
Reni, iwcia77, anna maria, beates, kicia 123, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, moremi, efcia, nick nieaktualny, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, BISCA, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

-
hej!
Ja dziś po wizycie u gina wszystko w porządku jest echo serca pęcherzyk ciążowy ładny, TSH 2,13 ft4 17,91 kazał zwiększyć dawkę eutyroksu z 50 mg na 75 mg.
Termin 29 kwiecień 2016.
Trochę się uspokoiłam z filmami o ciąży pozamacicznej.
Ciągle chce mi się jeść, masakra jakaś i energii mam tyle że okna pomyłam szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:13
iwcia77, efcia, malgos741, beates, SolarPolar, Mega, caffe, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

-
Dobra, ja już poprasowalam wszystko na pobyt tutaj.
Mąż był w spowiedzi i ksiądz powiedział mu, że za często chodzi
Zaraz idziemy na spotkanie z jego znajomymi.
I okazało się, że będziemy w Krakowie jakieś dwie godziny.
Magda, spokojnie my za tydzień zaczynamy remont. Juz mnie skręca jak o tym pomyślę.
anna maria, iwcia77, beates, Dziobak, Mega, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Spojrz na wątek Porodowka. Tydzień 37.Magda* wrote:kiedy elf urodziła? do którego tygodnia udało sie jej wytrwac?
anna maria, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dwa razy dziennie przez 10 dni i powinno pójść. Chyba że ma się nick Arwena.efcia wrote:dziekuje za odpowiedz

wiem, tylko lutka jest naturalna, a dupek syntetyczny dlatego pytalam
A ona nie chce do lekarza pójść? Ja bym nie stosowała na własną rękę.
anna maria, Mega, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyhej Wam, KKisia, wszystkiego naj wiesz że ci zycze oby to szczęście wreszcie do ciebie przyszło...
Reni nie smutaj, oczywista oczywistość że będziesz miała rostempy i obwisłe cyce
u nas tempka nadal na poziomie 37,6 ale nie rzyga i jest w miare pogodny, nawet szaleje momentami, sama juz nie wiem może to faktycznie zęby ..
Kapta, sweterek piękny dla Maksia....Tomus też dostał bluzeczke i zabawki od Simby na roczek, musze wkleić zdjęcie w niej
tak w ogóle to co by zaplanować na ten wieczór?
iwcia77, moremi, Reni, Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, caffe, anna maria, efcia, gosia7122, nick nieaktualny, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dwa razy dziennie przez 10 dni i powinno pójść. Chyba że ma się nick Arwena.
A ona nie chce do lekarza pójść? Ja bym nie stosowała na własną rękę.
Morcia ale mój doktorek jest na urlopie, córka już byla raz u niego i nie chce iść do innego
myślisz zeby poczekać az wróci i nie brać na wlasna reke?
pamietam , ze ja za młodu tez tak miewałam, pewnie w genach odziedziczyła
-
nick nieaktualny
-
witam
Hera zdrowia dla Tupka
Kkisia spełnienia wszystkiego co sobie wymarzysz.
Reni myśl pozytywnie ,będziesz mamą zobaczysz.
Ja od poniedziałku zaczynam urlop i adaptację do żłobka,ciekawe jak wszystko się potoczy na razie kompletuję wyprawkę ,trzeba sporo rzeczy przynieś.
Wszystkie pozdrawiam i proszę o kciuki bo 4 września znowu kontrolna wizyta u onkologa u starszej córki.
nick nieaktualny, anna maria, Mega, caffe, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

cudny jest