35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02e6ba3055e5.jpg
Takie cudo dzis dostałam od naszej Dorbie
Piękna ręczna robota .Jest śliczny ten sweterek .Oboje z Maksem bardzo bardzo dziękujemyReni, iwcia77, anna maria, beates, kicia 123, peppapig, Dziobak, Aasiula, moremi, efcia, Heretyczka, Mega, caffe, Mala79, dorbie, paszczakin, BISCA, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
hej!
Ja dziś po wizycie u gina wszystko w porządku jest echo serca pęcherzyk ciążowy ładny, TSH 2,13 ft4 17,91 kazał zwiększyć dawkę eutyroksu z 50 mg na 75 mg.
Termin 29 kwiecień 2016.
Trochę się uspokoiłam z filmami o ciąży pozamacicznej.
Ciągle chce mi się jeść, masakra jakaś i energii mam tyle że okna pomyłam szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:13
iwcia77, efcia, malgos741, beates, SolarPolar, Mega, caffe, ComeToMeBaby, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dobra, ja już poprasowalam wszystko na pobyt tutaj.
Mąż był w spowiedzi i ksiądz powiedział mu, że za często chodzi
Zaraz idziemy na spotkanie z jego znajomymi.
I okazało się, że będziemy w Krakowie jakieś dwie godziny.
Magda, spokojnie my za tydzień zaczynamy remont. Juz mnie skręca jak o tym pomyślę.anna maria, iwcia77, beates, Dziobak, Mega, Magda*, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:kiedy elf urodziła? do którego tygodnia udało sie jej wytrwac?
anna maria, iwcia77, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:dziekuje za odpowiedz
wiem, tylko lutka jest naturalna, a dupek syntetyczny dlatego pytalam
A ona nie chce do lekarza pójść? Ja bym nie stosowała na własną rękę.anna maria, Mega, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyhej Wam, KKisia, wszystkiego naj wiesz że ci zycze oby to szczęście wreszcie do ciebie przyszło...
Reni nie smutaj, oczywista oczywistość że będziesz miała rostempy i obwisłe cyce
u nas tempka nadal na poziomie 37,6 ale nie rzyga i jest w miare pogodny, nawet szaleje momentami, sama juz nie wiem może to faktycznie zęby ..
Kapta, sweterek piękny dla Maksia....Tomus też dostał bluzeczke i zabawki od Simby na roczek, musze wkleić zdjęcie w niej
tak w ogóle to co by zaplanować na ten wieczór?iwcia77, moremi, Reni, Dziobak, kkisia, kapturnica, Mega, caffe, anna maria, efcia, gosia7122, Mala79, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dwa razy dziennie przez 10 dni i powinno pójść. Chyba że ma się nick Arwena.
A ona nie chce do lekarza pójść? Ja bym nie stosowała na własną rękę.
Morcia ale mój doktorek jest na urlopie, córka już byla raz u niego i nie chce iść do innego
myślisz zeby poczekać az wróci i nie brać na wlasna reke?
pamietam , ze ja za młodu tez tak miewałam, pewnie w genach odziedziczyła -
nick nieaktualny
-
witam
Hera zdrowia dla Tupka
Kkisia spełnienia wszystkiego co sobie wymarzysz.
Reni myśl pozytywnie ,będziesz mamą zobaczysz.
Ja od poniedziałku zaczynam urlop i adaptację do żłobka,ciekawe jak wszystko się potoczy na razie kompletuję wyprawkę ,trzeba sporo rzeczy przynieś.
Wszystkie pozdrawiam i proszę o kciuki bo 4 września znowu kontrolna wizyta u onkologa u starszej córki.Mala79, anna maria, Mega, caffe, efcia, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny