35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Mmmm, zupe z laosu z tajskim makaronem, salatke z krewetkami, salatke z osmiornicy (bardzo ostra) i kurczaki curry. Do tego oczywiscie czezrwone wytrawne ale tutejsze
Bylo pyszne. Spedzilismy we dwoje bardzo, bardzo mily wieczor wspominajac nasze podroze i roznie smieszne sytuacje. Po osmiu latach wspolnego zycia, jestem w nim zakochana po uszy. Tak marze, zeby dac mu corke.
Lubie to, lubie Ciebie i lubie Twojego chlopa.BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:Kapta może dlatego mi się dłuży, bo mnie straszysz akcjami "chyba się zaczęło" tzn ja je tak odbieram
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/879930755855.jpgReni, peppapig, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ówaga ówaga
mam doła
z cykló "Pszemyślenia Szopa"
czy ja kedyś bende w cionrzy??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reniek, tzrymaj sie. Wiem co czujesz. Wszystke wiemy. Nas tez dopada czasami. Ale nie martw sie , to przejdzie. I bzdziesz w ciazy. Nie wiem kiedy , ale bedziesz. Obiecuje
kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, peppapig, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chyba uronię łzę
to takie smutne i przygnębiające, że nie jest mi dane być matkiem!.A niech mnie Morka świsnie z ołowka za zdrobnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:46
Reni, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, Dziobak, efcia, iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobra, musze spadac. Ostatni dzien zastepstwa. Ufff
Wiedzmy, pilnujcie Renka, bo sie rozkleja. Po dobroci juz probowalam. Jak nie przejdzie, to nakopac do dupy odpowiednio.
naraReni, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, Dziobak, efcia, iwcia77, malgos741, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dzieki
ale brzuch mnie tak boli
Co ja gadam ze juz dwie nospy poszly takze ten ...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 sierpnia 2015, 18:50