35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:chyba uronię łzę
to takie smutne i przygnębiające, że nie jest mi dane być matkiem!Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Magdala, Magdala, efcia, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ano do poniedzialku.Ale i tak da nam znow wycisk.Na termometrze w cieniu mam bagatela 34stopnie. Wiatrak chodzi na najwyzszych obrotach-znow..
no ale to juz raczej ostatni raz w tym roku takie upały
Robię listę wyprawkowa i tak sie zastanawiam nad chusteczkami do pupy, co na początek. Chyba kupie na start po paczce, zeby w razie uczulenia nie miec zapasu. Machnęłam zamowienie do apteki, 700 zł a to nie wszystko. W sumie trzeba przejrzeć i podzielić na partie. Zreszta teraz to najważniejsze jest przemeblowanie. Chce przy okazji wymienić meble w pokojutylko G o tym jeszcze nie wie
musze go przekonać jakoś
kapturnica, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kazda z nas miala takie gorsze dni.Zobaczysz ,ze jeszcze bedziemy wspominac te ciezkie chwile i sie cieszyc z szopiątka
.A niech mnie Morka świsnie z ołowka za zdrobnienie
Ale nie "ziemniaczki", " pulpeciki", "pieniążki" (!!!) i inne pierdołki.Aasiula, kapturnica, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:A i u nas na obiad swojskie klimaty.Kotlety mielone , ziemniaczki z koperkiem i sałatka z buraczów.
Sie własnie obiad kończy robićzrobie sobie moze za 2 miechy
Uff, dodzwoniłam sie do poradni cukrzycowej, w pon wizyta. Oczywiście zamieszanie ze skierowaniem ale udało sie.
Moremi, uuuppss... Moze ksiądz sie zmiłuje. Swoja droga irytują mnie te karteczki, podpisy po spowiedzi
Reni, pewnie ze będziesz! Zobaczysz!
Peppa, swietnie ze wyniki okpodobno ma tym etapie to waga na usg moze sie mylić o ok +/- 500g
kapturnica lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeeej. Nie przesadzaj. Tutaj zdrobnienie jest wskazane.
Ale nie "ziemniaczki", " pulpeciki", "pieniążki" (!!!) i inne pierdołki.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reniacz, jeszcze bedziesz nam tu pisac, ze ja pierdziu, mlode w nocy wyje, Dasti wyje, bo ma syndrom odrzucenia, chlop wyje, bo seksu nie ma, cycki bola, a ty masz deprehe i sama nie wiesz, czemu o to ci wlasnie chodzilo.
Ale to jest wlasnie pienkne. Macierzynstwo.
I bedziesz je miala. Rzeklam.
higienistkaefcia, iwcia77, beates, ComeToMeBaby, caffe, peppapig, Reni, moremi, Heretyczka, Mega, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Reniacz, jeszcze bedziesz nam tu pisac, ze ja pierdziu, mlode w nocy wyje, Dasti wyje, bo ma syndrom odrzucenia, chlop wyje, bo seksu nie ma, cycki bola, a ty masz deprehe i sama nie wiesz, czemu o to ci wlasnie chodzilo.
higienistka
nic dodać nic ująć
amenDziobak, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Reniacz, jeszcze bedziesz nam tu pisac, ze ja pierdziu, mlode w nocy wyje, Dasti wyje, bo ma syndrom odrzucenia, chlop wyje, bo seksu nie ma, cycki bola, a ty masz deprehe i sama nie wiesz, czemu o to ci wlasnie chodzilo.
higienistka
witam
w morde jeza ! rano ok 10 wyszlam z Ivo na rekach aby wlozyc go do spacerowki zaparkowanej pod schodami..zonk...czesc od spacerowki zostal w aucie..ivo na jednej rece stelaz od wozka w drugiej , zamontowalam spacerowke jedna reka, wsadzilam ivo i se poszlam na poczte, spacerek, do baru na kawke..weocilam do domu o 13 , wstawilam rosol a tu dzwoni sasiadka z bloku obok i mowi , ze mam otwarte drzwi od auta ... na osciez! ..ivo na rece , klucze w drugiej i lece zamykac auto....brawo ja!
kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, caffe, peppapig, efcia, moremi, Mega, Mala79, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
Kapta- zmieniam przepowiednie- Max nie bedzie komikiem on bedzie akrobata fikolkow mu sie zachcialo na sam koniec i matke straszy
Morek- znam to uczucie- potwierdzam- panic!
Asiula- czekam na niedzielny mocz
peppa- trzymaj sie tam juz niedlugo
Kisielupragnionej ciazy i wszystkiego co najlepsze
Reni- te chwile zwatpienia mina razem z ciazakapturnica, Aasiula, peppapig, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Iwca ale Ivo sie chichra cudnie.Co go tak rozbawiło ?
jak mu robie zdjecia to tak jest skupiony na telefonie , ze nie jest w sytanie sie usmiechnac ale wystarczy zadeklamowac "Lokomotywe" albo jakiego " dzika" i Ivo parska smiechem
kapturnica, Dziobak, caffe, peppapig, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry bardzo
Wlasnie wstalam
Po 15 godzinach jazdy i dodaykowych 3 na przerwe
Dotarlismy ok 12 do domu
Dziekuje wam bardzo za zyczenia
I oczekuje ich spelnieniaDziobak, peppapig, anna maria, efcia, iwcia77, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
pamietacie mnie jeszcze?
u nas remont mnie wciągnąl na calego,to juz drugi miesiąc,dalej mieszkamy bez podłóg,na materacach
Nadia w nowej szkole,u nas mija 2 tydzien nowego roku szkolnego,calkiem dobrze sie zaaklimatyzowała
a ja powoli rzygam szlifowaniem i malowaniem ram okiennych tudzież ościeznic drzwiowych,mamy ich od zatrzęsienia.
Jak tam ,chyba Elf rozpakowany,co? kos mnie oswieci co na forum słychac?anna maria, efcia, iwcia77, Mega, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość