35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Morek to Ty mówiłaś,że mnie puszczą? Bo sie właśnie zastanawiają. Drugi dzień bez kroplowek kwasy żółciowe w normie heh! Chłop 3 kg a do końca dobre 3 tygodnie to do 4 dobije?
Teraz to musze załatwiać ten epidural czy jak mu tam albo cesarke..bo mi dupe potarga znowu
Sory,że tak sie na sobie skupiam
Wiecie,że za każdą kciuki trzymam i wszystkioi jeszcze, że będziesz mieć cesarke w 38 tygodniu
peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:MOREK 70dni ..Wiesz jak juz to bedzie spierdylało ??? Ja jak patrze na moje 20 to mam gesia skórke.
Panic!!!peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Morek to Ty mówiłaś,że mnie puszczą? Bo sie właśnie zastanawiają. Drugi dzień bez kroplowek kwasy żółciowe w normie heh! Chłop 3 kg a do końca dobre 3 tygodnie to do 4 dobije?
Teraz to musze załatwiać ten epidural czy jak mu tam albo cesarke..bo mi dupe potarga znowu
Sory,że tak sie na sobie skupiam
Wiecie,że za każdą kciuki trzymam i wszystkio
Wiec nie denerwuj sie az tak.
A do domu dobrze zeby Cie puscili , gdzie to jeszcze tyle czasu siedziec w szpitalu skoro sie wszystko poprawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:17
peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tak, tak. Przydałaby się moderacja na tamtym wątku. One nie mają sekcji ortograficznej i ja czuję prezydencki bul czytając jak to dziewczyna się "zwarzyła", a ona zwyczajnie na wagę weszła.
Ludzie sie na mnie dziwnie patrza jak wybucham smiechem nau end den.
Uwielbiam to forumefcia, BISCA, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Ale kopii nie robią. W ciągu dwóch dni drugi raz do spowiedzi. Teściowa mi chyba kapliczkę wybuduje.
Szybko mu pojdzie w tej spowiedzi. W nocy korkow nie ma, Ty spalas to i nie bylo powodu do grzechu.peppapig, efcia, caffe lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tak, tak. Przydałaby się moderacja na tamtym wątku. One nie mają sekcji ortograficznej i ja czuję prezydencki bul czytając jak to dziewczyna się "zwarzyła", a ona zwyczajnie na wagę weszła.
co czujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:28
-
BISCA wrote:co czujesz ?
Jak się uderzę mlotkiem w palec to czuję zwyczajny ból. Ale tutaj taki normalny ból jest nieadekwatny.BISCA, kapturnica, Magdala, Dziobak, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Bisca co jadlas wczoraj u Tajczykow?
Mmmm, zupe z laosu z tajskim makaronem, salatke z krewetkami, salatke z osmiornicy (bardzo ostra) i kurczaki curry. Do tego oczywiscie czezrwone wytrawne ale tutejsze
Bylo pyszne. Spedzilismy we dwoje bardzo, bardzo mily wieczor wspominajac nasze podroze i roznie smieszne sytuacje. Po osmiu latach wspolnego zycia, jestem w nim zakochana po uszy. Tak marze, zeby dac mu corke.
moremi, Magdala, kapturnica, peppapig, efcia, caffe, Heretyczka, Aasiula, beates, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, anna maria, Mega, dorbie, paszczakin lubią tę wiadomość