35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam pieknie, slonecznie.
Moremi dojechaliscie bezproblemowo? Jak tesciowie Cie przywitali? Byly lzy radosci?
Asiula trzymammmm, az mi kostki bieleja.
Hera Tomus lepiej?
Kkisia szczegolnie milego dnia Ci zycze i wszystkiego najlepszego.
Beates wkladaj korone i do dziela. Zreszta widze, ze tak bedzie.
Po Asiuli ktos jeszcze testuje na dniach? Musze wykresy obleciec.
moremi, efcia, Aasiula, beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Cześć,
Kkisia, najlepszego! Spełnienia marzeń!
Kapta, ciesze sie ze młody fiknąłwiedziałam ze sie obróci
swoja droga żartowniś z niego
fajnie ze z cukrami coraz lepiej. Ja juz testuje diete, wczoraj udko, fura sałaty i 1,5 ziemniaka i cukier 114
oby tak dalej. Dzis próba z ryba. Trafiłam na chleb, cukry dobre tylko chleb nie zawsze jest w sklepie
moze jutro sie pojawi. Na dzis mam żytni.
Hera, zdrowia dla synka. Mam nadzieje ze szybko poczuje sie lepiej.
Na Twitterze Wasileski ( pan od pogody z TVN) twierdzi ze po 10 września zrobi sie w PL wręcz zimno... Ciekawe...
Magdala, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jakie łzy radości? Teściów nie widziałam. Wchodziliśmy jak wszyscy spali. Teraz jeszcze leże i nie chce mi wie wstawać.
Magdala, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i ósmy miesiąc się zaczął.
Panic! Panic! Panic!!!efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Reni, Dziobak, kapturnica, dorbie, peppapig, Aasiula, beates, BISCA, iwcia77, Mega, SolarPolar, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kkisia sto lat! Niańczenia dzieci. Swoich
Morka, lista zadań, które wykonałaś mnie zmęczyła.
Aasiula, to czekam do niedzieli, a może może? Trzymam kciuki. To co ty odczuwasz lub nie nie ma żadnego znaczenia
A kiedy testuje Bursztyn po wekowaniu?
I jeszcze Mega?
Peppa, nadal czekasz? Spokoju życzę, tych, no - kwiatów lotosu
Kto tam jeszcze? Za wszystkie kciuki trzymam
A. U nas z deszczu to tylko fontanna. Poza tym to od rana słońce. Odpoczywamy po śniadaniu i zaraz idziemy się walnąć na leżaczki przy baseniedzisiaj mnie jeszcze jakieś bieganie czeka, ale na żadne sześć km już się nie zgadzam.
efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem jak sie kladlam spac to tak szybko zasnelam nawet nie pamietam momentu zamykania oczu.
Do czego zmierzam. Zapomnialam wziac ostatniej tabletki na stumulacje wiec wzielam od razu z rana. Moze nic nie bedzie, co? I przekonam sie czy jakies skutki uboczne poczuje.
moremi, Aasiula, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
krycha.stara wrote:Witam. Przynieslam usprawiedliwienie przeca. Pakuje sie. Prosze nie rodzic i nie zachodzic do mojego powrotu!
Forum stop!
Kiedy wracasz? Masz jakies 5 dni, bo potem to ja planuje zachodzic. Nie chce Cie martwic bardziej, ale w niedziele wielki dzien, wielki dzien bo Asiula sika.dorbie, kapturnica, Aasiula, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:No i wesolowski kopnal w kalendarz.Ciul nie zdazyl zostac skazany .Niech mu ziemia cięzką będzie!!
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nawet nie można iść się odlać na jego grób, bo art 262 kk kurwa nokapturnica wrote:No i wesolowski kopnal w kalendarz.Ciul nie zdazyl zostac skazany .Niech mu ziemia cięzką będzie!!
kapturnica, Aasiula, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość