35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a nadgorliwosc gorsza od sraczki...zadzwonili z konsulatu , ze papiery do glosowania beda sciagac dopiero w pazdzierniku wiec dopiero na poczatku pazdziernika mam wyslac prosbe o przeniesienie mnie na liste wyborcow, ktorzy beda oddawac glosy z zagrabanicy...pamietam, ze jak bylo referendum w sprawie wejscia do UE to zbierali papiery z 2 miesiecznym wyprzedzeniem
efcia lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:pomimo zdecydowanej tendencji do gówna....spróbujmy się ogarnąć i jednak podchwycić wyzwanie...
spotkajmy się w możliwie dużym gronie i możliwie dużym miejscu...
Bylaby impreza glosna raczej. Tyle dzieci I matki szurniete(bo zakladam, ze juz wszystkie beda matkami, a ze to jest moj TYSIECZNY post wiec sie spelni).
Powiedzialam.
iwcia77, moremi, macduska, Aasiula, Mega, beates, kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
aha i mam ogloszenie parafialne do trojmiejskiej sekcji parafialnej:
pilnie jest poszukiwana opiekunka dla syna ( ur w czerwcu 2015) mojej kolezanki mieszkajacej w centrum Sopotu..gdyby ktoras cos slyszala to napiszcie mi na priv. praca od pazdziernika . dzieki -
Czyli dzisiaj dzień pod znakiem sraczki tudzież urwania dupy?
Mi udało się dzisiaj zrobić dwa prania, załadować i rozladować zmywarke, umyć wannę i umywalkę, zachlapać domestosem ulubioną koszulkę męża, pocwiczyć w szkole rodzenia (chodze tam piechotą - 30 minut szybkiego marszu), zrobić zakupy (to już z mężem się umowiłam) w zoologicznym, rossmanie, później kupiliśmy nową koszulę (koniecznie pod spinki), kolczyki na chrzciny, kombinezon zimowy dla Toto, zjeść obiad w międzyczasie, spakować siebie i męża (ja! sama!), wysłać zamowienie do apteki Gemini, zaplacić rachunki, dokończyć fotoksiążkę, wysłać paczki z prezentami urodzinowymi dla zaprzyjaźnionych bliźniaków. Teraz jesteśmy w drodze na Śląskiwcia77, Magdala, Mala79, Arwena, macduska, dorbie, Aasiula, Mega, beates, kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, anna maria, malgos741, efcia, Dziobak, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry, piątunio, piąteczek
Gdyby nie @ zycie byłoby cudowne
Widze ze wieczorem temat goowniany był rozpatrywany, zacnie, uśmiałam sie doczytując dzisiaj, bo ja ostatnio wieczorem padam jak kawka, jakby mi ktos prąd odcinał w pewnym momencie, pewnie wychodzi stres przed wylotem męża w świat
Wczoraj przyszła paczka z podręcznikami dla Młodej....mam nadzieje, ze już wszystko mamy, bo w kasie pustki, a zasilenie dopiero 10-go (maz mnie musi wspomóc, koniecznie)
No to co, miłego dnia
Hera zdrowia dla Tupka
Peppa - pięknie, kolejny dzien za toba i kolejny przed toba, tak trzymac
Kapta - fajnie, ze Max sie odwrócił i niech tak już zostanie
Aasiula - trzymam za ciebie, przełam zła passe i zacznij zielona fale i zarażajja w październiku z miła chęcią za toba podążę
Bursztyn - za ciebie tez mocno trzymam, albo za Piwnika, albo za Piwniczanketaka akcja, ze musi sie udać
Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomniałam, jak tak to Sorki, za wszystkie trzymam kciukiAasiula, Heretyczka, anna maria, efcia, Magdala, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324285743.aspx?docid=00000000000001#searchkeyword=thermometre-de-contact
Ja siostrze kupilam ten. Bardzo jest z niego zadowolona. Bezdotykowy. Mozna mierzyc temperature wody do kapieli, butli mleka, powietrza w pokoju i czolo dziecka. Kupie sobie taki sam. Jak jue bede miala dobry powod znaczy sie
Oby juz niedługomoremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry!!
To i ja się podłaczam z zyczeniami.Kisiel 100lat !!!
Sukcesywnie schodze zinsuliny wczoraj 14jednostek i cukier cycus glancus ./Dzis znow o 2j zmniejszymy i moze za tydzien nie bedzie mi juz to cholerstwo do zycia potrzebne.Jedna juz calkiem wykluczylam
Poza tym trza sie zebrac za chwile i z mlodym na zakupy pojechac.W croppie sa dzis przeceny na kody z fejsa to moze wreszcie jakies buty sobie wypatrzy bo szkola za pasem.
A i dobrze!
Miłego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:24
dorbie, Aasiula, anna maria, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zien dobry!
Kisiek, sto lat szczęścia i wymarzonego berbecia
Ostatni dzień w PL. Będzie slonce, basen, obiad u teściowej i zakupy tony wędzonego twarogu w Lidlu.Aasiula, efcia, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dzień dobry wszystkim !
Ja mam juz weekendi byłoby super gdyby nie fakt ze dostałam @ i brzuch mnie boli
Beates, ja przez te wakacje mam reset pamieci- jak teraz u Was? Kolejne podejście? Krio nadal, czy od nowa?