35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:gorączka, wymioty, katar...okazało sie, że zapalenie oskrzeli....więc prokocim szpital...tam na miejscu zakażenie rota wirusem - dodatkowy tygodniowy pobyt....
Nas z wirusem wypisali z CZD. Rano w dniu wyjscia Młody dostał biegunki, ale nie wymiotował. I pielęgniatki mi podpowiedziały zeby nie mówić lekarzom bo dwa tygodnie izolatki nas czeka. Zaraziliśmy wtedy całą rodzinę i sasiadów.
Heretyczka, Bozia3, anna maria, iwcia77, moremi, Mega, Dziobak, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycała wies miała sraczke?macduska wrote:Nas z wirusem wypisali z CZD. Rano w dniu wyjscia Młody dostał biegunki, ale nie wymiotował. I pielęgniatki mi podpowiedziały zeby nie mówić lekarzom bo dwa tygodnie izolatki nas czeka. Zaraziliśmy wtedy całą rodzinę i sasiadów.
iwcia77, dorbie, Magdala, moremi, Mega, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pomimo zdecydowanej tendencji do gówna....spróbujmy się ogarnąć i jednak podchwycić wyzwanie...Heretyczka wrote:no nie?

a nie mówiłam?

spotkajmy się w możliwie dużym gronie i możliwie dużym miejscu...
Heretyczka, iwcia77, dorbie, Magdala, macduska, moremi, Arwena, Aasiula, Mega, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
o tak! to jest plan! lubie to!Bozia3 wrote:pomimo zdecydowanej tendencji do gówna....spróbujmy się ogarnąć i jednak podchwycić wyzwanie...

spotkajmy się w możliwie dużym gronie i możliwie dużym miejscu...
a ja dzis mialam urwanie dupy, praca, tesciowa, kupcy , agencje i spotkanie z laskami z kursu porodowego....dzieci super! 5 malych raczkujacych robakow razem
z tymi dupkami pampersowymi wystrzelonymi w kosmos:) widok zajevisty
ale mamuski..no nuda....papki, zabki,kupki, temperatury, laktacja..bosze ile mozna? po godzince zmylam sie z tamtad ..ja rozumiem, ze te robaczki to nasz powszedni chleb ,ze mozna sie skonsultowac, podpytac ale tylko o nich gadac?
....
dorbie, Magdala, moremi, Mala79, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, anna maria, efcia, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość