35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajnie lubie takie akcje dla dzieciDziobak wrote:Wlasnie wrocilismy ze spiewanek. Godzinne zajecia dla dzieci 1-5. Pol godziny spiewania, 20 min zabawy i 10 minut jedzenia owocow. Adas najbardziej zainteresowany byl wielkimi koszami z zabawkami, chociaz spiewanie tez mu sie podobalo. Po norwesku, wiec nic nie znal, ale bylo ok. Fajne miejsce socjalizowania sie dla tych, ktorzy nie maja rowiesnikow obok siebie.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Uff jutro piatek jak milo.
Tym, ktore wracaja z wakacji w ten weekend zycze bezpiecznego I bezproblemowego powrotu.A reszcie wypoczynku.
Strasznie ladne te zdjecia Heli sa na fb.
U mnie jest tak niefajnie, mokro, chlodno I ciemno, ze chowam sie pod koldre.
Milego wieczoru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 22:13
anna maria, Mega, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Uff jutro piatek jak milo.
Tym, ktore wracaja z wakacji w ten weekend zycze bezpiecznego I bezproblemowego powrotu.A reszcie wypoczynku.
Strasznie ladne te zdjecia Heli sa na fb.
U mnie jest tak niefajnie, mokro, chlodno I ciemno, ze chowam sie pod koldre.
Milego wieczoru.Magdala, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:w poniedziałek miała monitoring, na którym były 3 dorodne jaja. Lekarz kazał jej we wtorek zrobić sobie zastrzyk, a w środę przyjechać na inseminację. Pojechali w środę - a tu jajca pęknięte - już kilka godzin....więc nie było sensu nic robić, ale żeby w razie czego nie zmarnować....no to poszli do piwnicy - bo mama w domu
Jak będzie dziewczynka - to może Piwniczanka?iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie to jest dobre pytanie ,czesc domu w ktory mieszka matka sprzata opiekunka(4pok,2 laz,kuchnia)reszta spoczywa na mnie .Bozia3 wrote:ło matko boska...z bądź którego kościoła.....kto to wszystko posprząta...
kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedny Tomek ,a moze ma Jakis wirusHeretyczka wrote:ja siedze i sie zamartwiam, tempka nadal sie utrzymuje, ok 37,5....po czopku spada, kupka od dzis jest jakaś taka na rozwolnienie, od dziś tez rzyga czasami, niechce ssac butelki....nowych zębów nie widać, no koszmar
-
Bozia3 wrote:a czy dzieci były u fryzjera - czy wciąż chodzą rozczochrane?...
Nie byly, (ale masz pamiec), ale jest kompromis. Mala idzie jutro do bylekogo, a chlopiec za dwa tygodnie do tej swojej June. A ze sa rozczochrane to malo powiedziane.. Czasami mam wrazenie, ze niektorzy ludzie nic kolo siebie nie sa w stanie zrobic I wszystko zlecaja fachowcom, w sensie po co sie czesac, jak fryzjer doprowadzi koltun do porzadku, po co muc zeby, jak higienistka raz na jakis czas dlutem obskrobie, piety- pedikurzystka, lozko- sprzataczka, ogrod- ogrodnik, zarowke- elektryk...moglabym tak wymieniac I wymienac.
anna maria, kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Heretyczka wrote:ja siedze i sie zamartwiam, tempka nadal sie utrzymuje, ok 37,5....po czopku spada, kupka od dzis jest jakaś taka na rozwolnienie, od dziś tez rzyga czasami, niechce ssac butelki....nowych zębów nie widać, no koszmar
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Hera a u lekarza byłaś?
czy twoje dzieci miały takie cyrki przy zabkowaniu?tak długo temper?