35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Baby
Jestem u Bozi wiec mam dostep do kompa
Inseminacji niet bo bylo troche za pozno, jajka pekly troche wczesniej niz przewidziano. Byl za to seks w piwnicycaffe, Aasiula, Reni, Dziobak, kapturnica, macduska, Bozia3, megan8, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, moremi, anna maria, gosia7122, Mega, Magdala, iwcia77, Mala79, SolarPolar, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:I Lipikar i Cicaplast to La Roche.
Lipikar jest na atopie, sucha, odwodniana skore, cudownie lagodzi podraznienia, lacznie z lekkimi stanami zapalnymi.
Cicaplast jest na skore podrazniona, uszkodzona, alergiczna, dobry jest tez na blizny. -
Bursztyn wrote:Czesc Baby
Inseminacji niet bo bylo troche za pozno, jajka pekly troche wczesniej niz przewidziano. Byl za to seks w piwnicyAasiula lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak
hehehehe, ale byłyby jaja jakby seks w piwnicy okazał się strzałem w dziesiątkę (czego Ci serdecznie życzę). Teraz wszystkie będa się bzykały w podziemiach. Syn będzie miał na imię Wek
Rozumiem, że to nie na Wawelu się bzykałas?krycha.stara, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, Heretyczka, BISCA, moremi, gosia7122, Mega, Magdala, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Baby
Inseminacji niet bo bylo troche za pozno, jajka pekly troche wczesniej niz przewidziano. Byl za to seks w piwnicy
Ale moze piwnica pomoglacaffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No masz !!!!
Ale moze piwnica pomogla
oby nie do słoików, to byłyby weki dopiero
po co invitro i mrożenie, skoro można se zawekować
dobra idę już bo mnie Bursztyn opierWoli, poszukam se fajnych firanek lepiejkrycha.stara, Aasiula, Reni, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega, iwcia77, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:pewnie ciemno było, mam nadzieję, że trafili hehehehe
oby nie do słoików, to byłyby weki dopiero
po co invitro i mrożenie, skoro można se zawekować
dobra idę już bo mnie Bursztyn opierWoli, poszukam se fajnych firanek lepiejkrycha.stara, caffe lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziobak, ja tez tez mam taki chytry plan. Po macierzynskim (ktore tutaj trwa AZ 3 miesiace) , mam zamiar wroc do pracy na 80 %. I tez piatek wolny. Bedzie super. Tylko sie tej ciazy mùusze doczekac
A ty w ciazy bedziesz zaraz, wiec juz tam sie w pracy umawiaj, ze dlugie weekendy bookujesz.krycha.stara, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ty przeciez wcale nie pracujesz, ciagle na ovu klikasz. A, bo to TAKA praca jest
Dziobak, przykro mi, bierzesz nadgodziny
krycha.stara, Aasiula, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość