35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Baby
Jestem u Bozi wiec mam dostep do kompa
Inseminacji niet bo bylo troche za pozno, jajka pekly troche wczesniej niz przewidziano. Byl za to seks w piwnicy
caffe, Aasiula, Reni, Dziobak, kapturnica, macduska, Bozia3, megan8, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, moremi, anna maria, gosia7122, Mega, Magdala, iwcia77, Mala79, SolarPolar, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo może też cos dla mnie, bo od poczatku ciazy mam na brodzie takie suche jak atopowe miejsce, które łatwo czerwienieje od nieodpowiedniego kremu, lekko się złuszcza się. Tylko ja bym najchętniej chciała coś na cala twarz, a mam wrażenie,że te kremy na atopowa skórę nie są niestety na skórę 40+, na policzkach mi sie tlusci. Spróbować któryś? Który?Dziobak wrote:I Lipikar i Cicaplast to La Roche.
Lipikar jest na atopie, sucha, odwodniana skore, cudownie lagodzi podraznienia, lacznie z lekkimi stanami zapalnymi.
Cicaplast jest na skore podrazniona, uszkodzona, alergiczna, dobry jest tez na blizny. -
Bursztyn, a Tobie pękały jajca, bo nie pamiętam?Bursztyn wrote:Czesc Baby
Inseminacji niet bo bylo troche za pozno, jajka pekly troche wczesniej niz przewidziano. Byl za to seks w piwnicy
Aasiula lubi tę wiadomość
-
to może Ci je teraz "wzmocnili".Bursztyn wrote:tak
hehehehe, ale byłyby jaja jakby seks w piwnicy okazał się strzałem w dziesiątkę (czego Ci serdecznie życzę). Teraz wszystkie będa się bzykały w podziemiach. Syn będzie miał na imię Wek
Rozumiem, że to nie na Wawelu się bzykałas?
krycha.stara, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, Heretyczka, BISCA, moremi, gosia7122, Mega, Magdala, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
No masz !!!!Bursztyn wrote:Czesc Baby
Ale moze piwnica pomogla
caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
pewnie ciemno było, mam nadzieję, że trafili heheheheAasiula wrote:No masz !!!!
Ale moze piwnica pomogla
oby nie do słoików, to byłyby weki dopiero
po co invitro i mrożenie, skoro można se zawekować
dobra idę już bo mnie Bursztyn opierWoli, poszukam se fajnych firanek lepiej
krycha.stara, Aasiula, Reni, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega, iwcia77, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
Hahaha Caffe lofciamcaffe wrote:pewnie ciemno było, mam nadzieję, że trafili hehehehe
oby nie do słoików, to byłyby weki dopiero
po co invitro i mrożenie, skoro można se zawekować
dobra idę już bo mnie Bursztyn opierWoli, poszukam se fajnych firanek lepiej
krycha.stara, caffe lubią tę wiadomość
-
Bo plan jest zajebisty! Ja to juz w ogole nie chce chyba pracowac na 100%, gdzies to mam. 80% satysfakcjonuje mnie totalnie.BISCA wrote:Dziobak, ja tez tez mam taki chytry plan. Po macierzynskim (ktore tutaj trwa AZ 3 miesiace) , mam zamiar wroc do pracy na 80 %. I tez piatek wolny. Bedzie super. Tylko sie tej ciazy mùusze doczekac

A ty w ciazy bedziesz zaraz, wiec juz tam sie w pracy umawiaj, ze dlugie weekendy bookujesz.
krycha.stara, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Pracujem przeciez. Ciezko i uczciwie oraz z zapalem. Na przerwie zamiast jesc kanapke i sie socjalizowac, to na ovu siedze..krycha.stara wrote:Ty przeciez wcale nie pracujesz, ciagle na ovu klikasz. A, bo to TAKA praca jest
Dziobak, przykro mi, bierzesz nadgodziny 
krycha.stara, Aasiula, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość