35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ja tez sie lipikarem maziam.
Corka moja uzywa rozmaitych zeli do mycia twarzy, lubimy Bialego Jelenia, AA rozmaite, zmieniamy czesto ( bo ja tez ich uzywam ). Tradziku nie ma, mysle, ze to tez przez mycie zelami, a w koncu ma juz 14 lat. Ja w jej wieku...
A jak juz jej cos wyskoczy to uzywa La Roche Cicaplast krem, on lekko wysusza, ale jest delikatny jednoczesnie.
W ogole linia Cicaplast jest rewelacyjna.a jakiś konkretny ??
Lipikar to La Rocher tak ?moremi lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja kupiłam puder i oliwkę dla małego, ale ani razu ich nie użyłam. Myję go płynem do kąpieli, a rzadko kiedy smaruję kremem na odparzenia, bo mi się jeszcze nigdy nie odparzył. Także polecam nie szaleć z akcesoriami
Sudocremy czekaja dalej.caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Właśnie oglądam , chce kupić
a jakiś konkretny ??
Lipikar to La Rocher tak ?
Lipikar jest na atopie, sucha, odwodniana skore, cudownie lagodzi podraznienia, lacznie z lekkimi stanami zapalnymi.
Cicaplast jest na skore podrazniona, uszkodzona, alergiczna, dobry jest tez na blizny.Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:to po nim nie czeba iść na plastykę cycków?
Czy któraś se robiła cycki lub zamierza? Nie jestem zupełnie w temacie - a chyba muszę się zainteresić....znaczy nie interesują mnie silikony - tylko jakiesik lifting....bardzo proszę podzielić się doświadczeniami...caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:I Lipikar i Cicaplast to La Roche.
Lipikar jest na atopie, sucha, odwodniana skore, cudownie lagodzi podraznienia, lacznie z lekkimi stanami zapalnymi.
Cicaplast jest na skore podrazniona, uszkodzona, alergiczna, dobry jest tez na blizny.bo tego to w necie od groma
Emolium chce kupić olejek do kapania i emulsję do ciała to dla młodego on ma zapalenie mieszków włosowych to może być ?
A dla siebie coś z la rocher lipikar oczyszczający krem i co jeszcze ??
Kuzwa za dużo tego jest .... Nie wiem co wybraćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 11:48
caffe, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:qrwa, jakby były te firanki na bazarze to bym kupiła i Wam zdjęcia przysłała, ale przez allegro mi się nie chce hehehehehehe
Reni, Aasiula, caffe, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć wszystkim!
Wczoraj wysłane magnesy i inne
Morka, ja też zaczęłam sobie kompletowac rzeczy z aptekagemini.pl Tam sa najtańsze i jest prawie wszystko i na razie wrzuciłam sobie wszystko do przechowalni i podzielę zakupy na 3, bo wyszło mi ok600 złale chyba z proszkami i pampersami, a te to kupię gdzie indziej.
Emolium lub Oilatum obowiazkowo i nie kupuję żadnych oliwek i innych płynów czy mydelek. Same Oilatum starcza plus na początku Sudocrem i Linomag do pupci, po jakims czasie nic nie używałam do pupy i nic się nie działo nigdy.dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja już mam prawie nerwicę z tego powodu. Otworzyłam Twojego linka, coby sobie to cudo pooglądać kilka dni temu i teraz wyświetlają mi się reklamy sugerujące zakup firanek babciowych....otwieram lodówkę - a tam falbanki....
chcesz linka z wibratorami?
zablokuj se reklamy i będzie po krzyku. Mi tam nic nie wyskakujeReni, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Spac mi sie jednak nie chce, kradne dalej i co? Ziaje, suszarki, firanki... borze i kniejo! Gdzie te zarliwe dyskusje, gdzie te testy oszczane?! Ech...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff28dd3f3c3d.jpg Hyhyhyhyhyyhyhyhyhyhyhyhkrycha.stara, Bozia3, moremi, ania.g, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Kapta gratuluje donoszenia!
Co do wyprawkowych tematów to u mnie z J oliatum sie sprawdziło. Wtedy to była nowość i pediatra była zachwycona jego skóra. Teraz tez zamierzam nabyćdo pupy na problemy sudocrem niezastąpiony
bepanthen fajnie działał na krostki czy ugryzienia komara. Latem obowiązkowo puder z babydreama i nie było potówek.
Termometru do wanny nie brałam, u mnie sprawdziła sie metoda łokciowa. Podobno te bezdotykowe maja funkcje ze mierzą temp płynów. Właśnie planuje zakup nowego termometru, ma któraś bezdotykowy? Możecie polecić?
Byłam rano w lidlu po kurtkę dla J, nooo...działo sie. Ludzi jak przed Bożym Narodzeniemledwo dorwałam tą kurtkę
Bozia3, Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No tak to wiem ale jakich ty używasz konkretnie
bo tego to w necie od groma
Emolium chce kupić olejek do kapania i emulsję do ciała to dla młodego on ma zapalenie mieszków włosowych to może być ?
A dla siebie coś z la rocher lipikar oczyszczający krem i co jeszcze ??
Kuzwa za dużo tego jest .... Nie wiem co wybrać
http://www.aptekagemini.pl/la-roche-posay-cicaplast-balsam-regenerujacy-100ml.html
Tego do ciala Adasiowego, naszych, corka uzywa tego do twarzy, kiedy jest ciutke sucha.
moremi, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
U mnie chyba pierwszy dzien @
Z tego co sie dowiedzialam, to zeby podejsc do transferu, jest lekka stymulacje (od 5 di 9 dc) gonalem a w 10 ovitrelle. 5 dni pozniej transfer.
A wizyta w poniedzilek, czyli 5 dc.
Mam nadzieje,ze nie za pozno, bo mi sie nie widzi czekac miesiac wiecej.
Dam znac co i jak.krycha.stara, moremi, Aasiula, Magdala, anna maria, Dziobak, macduska, Bozia3, paszczakin, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak, ja tez tez mam taki chytry plan. Po macierzynskim (ktore tutaj trwa AZ 3 miesiace) , mam zamiar wroc do pracy na 80 %. I tez piatek wolny. Bedzie super. Tylko sie tej ciazy mùusze doczekac
krycha.stara, dorbie, Dziobak, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:http://www.aptekagemini.pl/la-roche-posay-cicaplast-krem-regenerujacy-40ml.html to uzywamy na pryszczyki, drapniecia, podraznienia na twarzy. Ten tez dobry bedzie na mieszki.
http://www.aptekagemini.pl/la-roche-posay-cicaplast-balsam-regenerujacy-100ml.html
Tego do ciala Adasiowego, naszych, corka uzywa tego do twarzy, kiedy jest ciutke sucha.Dziobak lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I to som wreszcie jakies konkrety
Taa, cos cienko to widze. Mam mieszane uczucia co do tego transferu. Boje sie ze blastki nie przezyja rozmrazanie. Sporo czytalam na ten temat, to nie jest tak hop siup. No ale zobaczymy. Co ma byc to bedzie.
Ciebie, nie pytam, ale trzymam reke na pulsie
Grudzien zaczyna sie rysowac na horyzoncie...krycha.stara, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość