35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Przy trzecim dziecku olałam termometr do wody
też przy trzecim zamierzam odstawić
kapturnica, ania.g, peppapig, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Spoko. Nie kupuję za to za dużo płynu do kąpieli (próbki wystarczą), bo zamierzam wzorem skandynawskim myć dziecko raz w tygodniu
Plyny polecam Emolium, sa naprawde super, ciutka do wanienki ( oliwka do kapieli ) i juz nie trzeba niczym innym ani myc, ani smarowac po kapieli. Oszczednosc czasu i kasy.
Aasiula, moremi, dorbie, Magdala, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Weeeez...
Plyny polecam Emolium, sa naprawde super, ciutka do wanienki ( oliwka do kapieli ) i juz nie trzeba niczym innym ani myc, ani smarowac po kapieli. Oszczednosc czasu i kasy.
I nam oczywiście la roche lipikara. Jedyna słuszna opcja.Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurde moze ja sobie kupiea cos jeszcze bys polecila dla mnie np ???
I mojego mlodego on to stary kon juz ale zaczyna sie jazda z tradzikiemanna maria, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Plyny polecam Emolium, sa naprawde super, ciutka do wanienki ( oliwka do kapieli ) i juz nie trzeba niczym innym ani myc, ani smarowac po kapieli. Oszczednosc czasu i kasy.kapturnica, anna maria, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/klopoty-z-wlozeniem-termometru,8261.html
Może tampona nie wyjęła!kapturnica, krycha.stara, macduska, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tam zawsze używam termometru i mi się bardzo przydaje. Nie kombinuję z łokciem, bo odczucie ciepłoty wody jest zależne od preferencji. Ja lubię dość ciepłą, dla dziecka to może być za ciepła. A poza tym chłopaków nie kąpie się w "gorącej" wodzie.
Wrzucam termometr do wanny i mam lajcik. Moremi, dobrze, ze go kupiłaś. Będzie bez stresu.moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Moja firanka jest tylko moja i proszę nie małpować
bo se w końcu kupie jak tak mnie będziecie podpuszczały i powiesze w piwnicybędę mieć późne średniowiecze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 09:48
moremi, dorbie, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość