X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurrrrrrrrrrrwcze!
    Siedziałam parę godzin i zamawialam w aptece gemini wyprawkę, czyli kosmetyki, aspiratory itp. I chooj bombki strzelił! Zawiesiło się i koszyk pusty. A ja już do zamówienia przeszłam. I doopa!
    Idę spać! Niech to piorun strzeli!

kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nie zaluj sobie, tu zwyczajne sie cisnie na usta I bedzie rozgrzeszone.

Dobranoc

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 sierpnia 2015, 19:34

Mega, kapturnica, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde mialam wam wczzesniej napisac...dzis rozmawialam z moja kolezanka , ktora mieszka w Oslo, ktora kiedys byla w ciazy pozamacicznej i usuneli jej ciaze wraz z jajowodem..dzisiaj powiedziala mi ze dostali sie na rzadowe in vitro na poczatku tego roku..w maju bylo 1 podejscie - udalo sie ale niesety znowu ciaza pozamaciczna i usuneli drugi jajowod :-O zostala dziewczyna bez jajowodow ( jajniki ma) ..maja jeszcze 2 podejscia - 10 wrzesnia zaczyna terapie hormonalna i znowu sprobuja...eh jakie to zycie kurewsko niesprawiedliwe jest :( trzymam za nia kciauki i bardzo chcialabym zeby sie jej udalo w koncu..i tak jest dzielna , tyle przezyla i ciagle ma ten optymizm w sercu- tylko pozazdroscic )

podziwiam za wytrwałość ,oby się udało

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Więc sie stało ! Jestesmy oficjalnie w donoszonej ciąży czyli 93% pykło i niech sie dzieje co chce!
    Możemy rodzić od teraz kiedy tylko młodemu sie zechce wyjść.Czekałam na to to tyle tygodni . :)
    Miłego dnia baby!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 07:37

Dziobak, Aasiula, ania.g, moremi, macduska, dorbie, Magdala, peppapig, anna maria, krycha.stara, Arwena, iwcia77, megan8, paszczakin, Mega, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kurrrrrrrrrrrwcze!
    Siedziałam parę godzin i zamawialam w aptece gemini wyprawkę, czyli kosmetyki, aspiratory itp. I chooj bombki strzelił! Zawiesiło się i koszyk pusty. A ja już do zamówienia przeszłam. I doopa!
    Idę spać! Niech to piorun strzeli!
    to znak....jakaś część Ciebie uważa, że wydajesz za dużo kasy na te wyprawki, dziecko itp i próbuje CIę pohamować...;)
    spróbuj dziś jeszcze raz, ale niech koszyk będzie trochę mniej wypełniony....:)

kapturnica, ania.g, macduska, moremi, Magdala, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

Bozia- czy Burszta poszla w koncu na ta inseminacje ? bo nie zrozumialam chyba

nie jestem uprawniona do zabierania głosu w tej sprawie - choć przygód co niemiara...;)
    w każdym razie Burszta dziś u mnie będzie - może coś naskrobie z mojego lapka....

macduska, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Owsianka z czytaniem forum staly sie moim porannym rytualem przed praca. Corka sie jeszcze szamocze u gory, chlopaki spia. Troche mnie to wkurza, ze oni spia kiedy ja wstaje, wczesniej bylo odwrotnie.
    Ale nic tam, dzis juz weekendzik!!
    Milego dnia!

moremi, dorbie, Magdala, Bozia3, krycha.stara, BISCA, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Kapta, gratuluję donoszonej ciąży :) Ja muszę czekać do 8 stycznia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 08:00

macduska, kapturnica, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.

Miałam dzisiaj zakręcony sen!
    Mianowicie szukałam po szpitalu mojego doktorka i kiedy już wyszedł to miał ttaki strój: spodnie lekarskie zielone, lakierki i do tego...sprana kufajka. :-)

W drugiej odsłonie znalazłam się u Kapty w domu z Sabiną. Kapta gdzieś poszła a my ogladałyśmy wyprawkę i umeblowanie sypialni i szaf dla dziecka. Szafy jakoś tak stały dziwnie chwiejnie na środku pokoju. W końcu się poprzewracały obrywajac przy tym firankę w oknie.
    Bałyśmy się Kapty i w pospiechu te ciuszki ukłdałysmy z powrotem. Mój mąż gdzieś tam się pojawił i poustawiał z powrotem szafy skręcając je porządnie.

W międzyczasie wróciła Kapta. Nie była zadowolona! Oj nie! Sabina zwiała a ja się musiałam gęsto tłumaczyć. :-)

To strasznie dłuuugi i zakręcony sen był. Już mi chyba na dekiel wali od tych starań.

Miłego dnia wiedźmy kochane!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 08:06

kapturnica, ania.g, moremi, Aasiula, Dziobak, dorbie, Reni, Magdala, Bozia3, iwcia77, megan8, paszczakin, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to znak....jakaś część Ciebie uważa, że wydajesz za dużo kasy na te wyprawki, dziecko itp i próbuje CIę pohamować...;)
    spróbuj dziś jeszcze raz, ale niech koszyk będzie trochę mniej wypełniony....:)
    Proszę mi tu nie imputować!
    Oszczędzałam. Termometr kąpielowy za 5 zł zamiast za 35. I takie tam. Też chcę mieć później na takie fajne kurewskie buty jak Caffe.

Bry
    I dzisiaj zalogowałam się na swoje konto i wszystko jest :-)

Aasiula, Dziobak, caffe, Magdala, peppapig, Bozia3, Arwena, BISCA, iwcia77, paszczakin, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry.

Miałam dzisiaj zakręcony sen!
    Mianowicie szukałam po szpitalu mojego doktorka i kiedy już wyszedł to miał ttaki strój: spodnie lekarskie zielone, lakierki i do tego...sprana kufajka. :-)

W drugiej odsłonie znalazłam się u Kapty w domu z Sabiną. Kapta gdzieś poszła a my ogladałyśmy wyprawkę i umeblowanie sypialni i szaf dla dziecka. Szafy jakoś tak stały dziwnie chwiejnie na środku pokoju. W końcu się poprzewracały obrywajac przy tym firankę w oknie.
    Bałyśmy się Kapty i w pospiechu te ciuszki ukłdałysmy z powrotem. Mój mąż gdzieś tam się pojawił i poustawiał z powrotem szafy skręcając je porządnie.

W międzyczasie wróciła Kapta. Nie była zadowolona! Oj nie! Sabina zwiała a ja się musiałam gęsto tłumaczyć. :-)

To strasznie dłuuugi i zakręcony sen był. Już mi chyba na dekiel wali od tych starań.

Miłego dnia wiedźmy kochane!
    O matko! Wacia ale ja bym była zadowolona jak sie pojawicie z Sabcia!! Uj z wywróconymi szafami :D

macduska, Aasiula, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Proszę mi tu nie imputować!
    Oszczędzałam. Termometr kąpielowy za 5 zł zamiast za 35. I takie tam. Też chcę mieć później na takie fajne kurewskie buty jak Caffe.

Bry
    I dzisiaj zalogowałam się na swoje konto i wszystko jest :-)
    Pff wcale nie oszczędzasz!!Termometr za drogi. A od czego masz łokiec ??? :P

moremi, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Jak przeczytałam o termometrze to mi się przypomniał ruch wkładania łokcia do wody w wanience. :-)
    Termometr miałam oczywiście! Uzyłam go może kilka razy.

Morek tak samo będzie robić. Ale teraz niech sobie kupi. 5 zeta nie majątek a takie ładne te termometry.:-)

kapturnica, moremi, Aasiula, Dziobak, Magdala, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Szafy jakoś tak stały dziwnie chwiejnie na środku pokoju. W końcu się poprzewracały obrywajac przy tym firankę w oknie.
    A jaka firanka? Taka jak u Caffe?

kapturnica, Aasiula, macduska, Dziobak, caffe, Magdala, Bozia3, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jak przeczytałam o termometrze to mi się przypomniał ruch wkładania łokcia do wody w wanience. :-)
    Termometr miałam oczywiście! Uzyłam go może kilka razy.

Morek tak samo będzie robić. Ale teraz niech sobie kupi. 5 zeta nie majątek a takie ładne te termometry.:-)
    Ja nie miałam .Nie wiem może nie było a może nie jarzyłam ,że takie sa .
    No taki gadżecik ;) Ja tez tak robiłam cyk łokiec do wanienki.Najlepszy sposób na sprawdzenie temp wody . ;)

macduska, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A jaka firanka? Taka jak u Caffe?
    ło matko z córkOM

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy trzecim dziecku olałam termometr do wody

moremi, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Spoko. Nie kupuję za to za dużo płynu do kąpieli (próbki wystarczą), bo zamierzam wzorem skandynawskim myć dziecko raz w tygodniu :-P

kapturnica, Aasiula, macduska, Reni, caffe, Magdala, iwcia77, megan8, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja nie miałam .Nie wiem może nie było a może nie jarzyłam ,że takie sa .
    No taki gadżecik ;) Ja tez tak robiłam cyk łokiec do wanienki.Najlepszy sposób na sprawdzenie temp wody . ;)
    A teraz masz?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Spoko. Nie kupuję za to za dużo płynu do kąpieli (próbki wystarczą), bo zamierzam wzorem skandynawskim myć dziecko raz w tygodniu :-P
    hahahahahaahahahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10961 10962 10963 10964 10965 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ