35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurrrrrrrrrrrwcze!
Siedziałam parę godzin i zamawialam w aptece gemini wyprawkę, czyli kosmetyki, aspiratory itp. I chooj bombki strzelił! Zawiesiło się i koszyk pusty. A ja już do zamówienia przeszłam. I doopa!
Idę spać! Niech to piorun strzeli!kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie zaluj sobie, tu zwyczajne sie cisnie na usta I bedzie rozgrzeszone.
Dobranoc
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 sierpnia 2015, 19:34
Mega, kapturnica, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:kurde mialam wam wczzesniej napisac...dzis rozmawialam z moja kolezanka , ktora mieszka w Oslo, ktora kiedys byla w ciazy pozamacicznej i usuneli jej ciaze wraz z jajowodem..dzisiaj powiedziala mi ze dostali sie na rzadowe in vitro na poczatku tego roku..w maju bylo 1 podejscie - udalo sie ale niesety znowu ciaza pozamaciczna i usuneli drugi jajowod
zostala dziewczyna bez jajowodow ( jajniki ma) ..maja jeszcze 2 podejscia - 10 wrzesnia zaczyna terapie hormonalna i znowu sprobuja...eh jakie to zycie kurewsko niesprawiedliwe jest
trzymam za nia kciauki i bardzo chcialabym zeby sie jej udalo w koncu..i tak jest dzielna , tyle przezyla i ciagle ma ten optymizm w sercu- tylko pozazdroscic )
podziwiam za wytrwałość ,oby się udałodorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Więc sie stało ! Jestesmy oficjalnie w donoszonej ciąży czyli 93% pykło i niech sie dzieje co chce!
Możemy rodzić od teraz kiedy tylko młodemu sie zechce wyjść.Czekałam na to to tyle tygodni .
Miłego dnia baby!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 07:37
Dziobak, Aasiula, ania.g, moremi, macduska, dorbie, Magdala, peppapig, anna maria, krycha.stara, Arwena, iwcia77, megan8, paszczakin, Mega, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kurrrrrrrrrrrwcze!
Siedziałam parę godzin i zamawialam w aptece gemini wyprawkę, czyli kosmetyki, aspiratory itp. I chooj bombki strzelił! Zawiesiło się i koszyk pusty. A ja już do zamówienia przeszłam. I doopa!
Idę spać! Niech to piorun strzeli!
spróbuj dziś jeszcze raz, ale niech koszyk będzie trochę mniej wypełniony....kapturnica, ania.g, macduska, moremi, Magdala, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
Bozia- czy Burszta poszla w koncu na ta inseminacje ? bo nie zrozumialam chyba
nie jestem uprawniona do zabierania głosu w tej sprawie - choć przygód co niemiara...
w każdym razie Burszta dziś u mnie będzie - może coś naskrobie z mojego lapka....macduska, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry. Owsianka z czytaniem forum staly sie moim porannym rytualem przed praca. Corka sie jeszcze szamocze u gory, chlopaki spia. Troche mnie to wkurza, ze oni spia kiedy ja wstaje, wczesniej bylo odwrotnie.
Ale nic tam, dzis juz weekendzik!!
Milego dnia!moremi, dorbie, Magdala, Bozia3, krycha.stara, BISCA, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Miałam dzisiaj zakręcony sen!
Mianowicie szukałam po szpitalu mojego doktorka i kiedy już wyszedł to miał ttaki strój: spodnie lekarskie zielone, lakierki i do tego...sprana kufajka.
W drugiej odsłonie znalazłam się u Kapty w domu z Sabiną. Kapta gdzieś poszła a my ogladałyśmy wyprawkę i umeblowanie sypialni i szaf dla dziecka. Szafy jakoś tak stały dziwnie chwiejnie na środku pokoju. W końcu się poprzewracały obrywajac przy tym firankę w oknie.
Bałyśmy się Kapty i w pospiechu te ciuszki ukłdałysmy z powrotem. Mój mąż gdzieś tam się pojawił i poustawiał z powrotem szafy skręcając je porządnie.
W międzyczasie wróciła Kapta. Nie była zadowolona! Oj nie! Sabina zwiała a ja się musiałam gęsto tłumaczyć.
To strasznie dłuuugi i zakręcony sen był. Już mi chyba na dekiel wali od tych starań.
Miłego dnia wiedźmy kochane!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 08:06
kapturnica, ania.g, moremi, Aasiula, Dziobak, dorbie, Reni, Magdala, Bozia3, iwcia77, megan8, paszczakin, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to znak....jakaś część Ciebie uważa, że wydajesz za dużo kasy na te wyprawki, dziecko itp i próbuje CIę pohamować...
spróbuj dziś jeszcze raz, ale niech koszyk będzie trochę mniej wypełniony....
Oszczędzałam. Termometr kąpielowy za 5 zł zamiast za 35. I takie tam. Też chcę mieć później na takie fajne kurewskie buty jak Caffe.
Bry
I dzisiaj zalogowałam się na swoje konto i wszystko jestAasiula, Dziobak, caffe, Magdala, peppapig, Bozia3, Arwena, BISCA, iwcia77, paszczakin, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Bry.
Miałam dzisiaj zakręcony sen!
Mianowicie szukałam po szpitalu mojego doktorka i kiedy już wyszedł to miał ttaki strój: spodnie lekarskie zielone, lakierki i do tego...sprana kufajka.
W drugiej odsłonie znalazłam się u Kapty w domu z Sabiną. Kapta gdzieś poszła a my ogladałyśmy wyprawkę i umeblowanie sypialni i szaf dla dziecka. Szafy jakoś tak stały dziwnie chwiejnie na środku pokoju. W końcu się poprzewracały obrywajac przy tym firankę w oknie.
Bałyśmy się Kapty i w pospiechu te ciuszki ukłdałysmy z powrotem. Mój mąż gdzieś tam się pojawił i poustawiał z powrotem szafy skręcając je porządnie.
W międzyczasie wróciła Kapta. Nie była zadowolona! Oj nie! Sabina zwiała a ja się musiałam gęsto tłumaczyć.
To strasznie dłuuugi i zakręcony sen był. Już mi chyba na dekiel wali od tych starań.
Miłego dnia wiedźmy kochane!macduska, Aasiula, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Proszę mi tu nie imputować!
Oszczędzałam. Termometr kąpielowy za 5 zł zamiast za 35. I takie tam. Też chcę mieć później na takie fajne kurewskie buty jak Caffe.
Bry
I dzisiaj zalogowałam się na swoje konto i wszystko jestmoremi, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pff wcale nie oszczędzasz!!Termometr za drogi. A od czego masz łokiec ???
Jak przeczytałam o termometrze to mi się przypomniał ruch wkładania łokcia do wody w wanience.
Termometr miałam oczywiście! Uzyłam go może kilka razy.
Morek tak samo będzie robić. Ale teraz niech sobie kupi. 5 zeta nie majątek a takie ładne te termometry.kapturnica, moremi, Aasiula, Dziobak, Magdala, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Szafy jakoś tak stały dziwnie chwiejnie na środku pokoju. W końcu się poprzewracały obrywajac przy tym firankę w oknie.
kapturnica, Aasiula, macduska, Dziobak, caffe, Magdala, Bozia3, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Jak przeczytałam o termometrze to mi się przypomniał ruch wkładania łokcia do wody w wanience.
Termometr miałam oczywiście! Uzyłam go może kilka razy.
Morek tak samo będzie robić. Ale teraz niech sobie kupi. 5 zeta nie majątek a takie ładne te termometry.
No taki gadżecikJa tez tak robiłam cyk łokiec do wanienki.Najlepszy sposób na sprawdzenie temp wody .
macduska, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pff wcale nie oszczędzasz!!Termometr za drogi. A od czego masz łokiec ???
kapturnica, Aasiula, macduska, Reni, caffe, Magdala, iwcia77, megan8, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ja nie miałam .Nie wiem może nie było a może nie jarzyłam ,że takie sa .
No taki gadżecikJa tez tak robiłam cyk łokiec do wanienki.Najlepszy sposób na sprawdzenie temp wody .
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!