35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:A czy Wy jesteście w stanie na bieżąco prasować* wszystko?? Bo ja nie jestem w stanie....mam taką szafę, gdzie zwalam całe wyprane pranie i sukcesywnie odgruzowuje - ale marnie mi idzie....
* -Wyraz o podwójnym znaczeniu. Tutaj: czynność polegająca na wygładzaniu wypranych uprzednio rzeczy. Nie mylić z upijaniem się.kapturnica, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja jak Kapta robie. Program bez zagniecen + ladne powieszenie i prasowac musze tylko na sofie z nogami na stole.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
No teraz ja ,mam suszarke ale jej nigdy nie uzylam ,jak pogoda pranie susze na dworze jak deszcz to w domu (jedna suszarka stoi w lazience druga w pokoju-magazynie ),obrusow nie piore i nie prasuje ,poprostu oddaje do takiej milej pani i ona to robi (za kase naturalnie ),Prasuje * wtedy kiedy potrzeba zachodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:40
kapturnica, Dziobak, Bliska 77, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie mam miejsca w pralni na suszarke. Jak jest pogoda to suszymy pranie na dworze - takie pachnace lubie najbardziej. Zima nawilzamy sobie praniem salon, bo stoi przy kominku.
Serio, nie mam potrzeby suszarki. Co by robila moja corka, gdyby nie trzeba bylo wieszac i zdejmowac prania?
No a prania wysuszonego na swiezym powietrzu nie przebije nic!Dziobak, kapturnica, anna maria, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mojemu chłopu włączył sie straszak.I najlepiej zjechałby do domu już dzis.Śniło mu się ,że rodziłam i byłam kompletnie sama.I wpadł w jakis popłoch
,że musi zjeżdżać jak najszybciej .Bidok sie denerwuje.Chyba jeszcze nigdy nie widziałam ,żeby tak sie bał.
anna maria, Aasiula, macduska, dorbie, Arwena, Mega, caffe, efcia, Bliska 77, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
To zrozumiale ,martwi sie o was,albo ma przeczucie ze Maksimus szybciej wyskoczykapturnica wrote:Mojemu chłopu włączył sie straszak.I najlepiej zjechałby do domu już dzis.Śniło mu się ,że rodziłam i byłam kompletnie sama.I wpadł w jakis popłoch
,że musi zjeżdżać jak najszybciej .Bidok sie denerwuje.Chyba jeszcze nigdy nie widziałam ,żeby tak sie bał.
Aasiula, kapturnica, caffe, efcia, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:To zrozumiale ,martwi sie o was,albo ma przeczucie ze Maksimus szybciej wyskoczy
anna maria, Aasiula, Mega, efcia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tak bylam w szpitalu ,tydzien wczesniej w szpitalu gdzie byl plan cc na 8.8 ,ale tam mialm wysokie cisnienie a oni cc robia od 34 tyg.(nie Maja odpowiedniego sprzetu dla wczesniakow )i wslali mnie do szpitala gdzie w tym specjalizuja.Zajechalam tam na 14 i wieczorem dostalam silny bol w lopatkach (blokady),przeplywy chujowe i cisnienie 120 na 190 ,do tego Hellp Syndrom,badali na rozne sposoby i zaczelo byc bardzo ze mna zle i Kolo 4 rano podjeli decyze o cc ,zdazylam tylko do m zadzwonic i o 4:39 Hela juz byla .kapturnica wrote:A czemu cie tak szybko cieli ??Ty lezalas w szpitalu wtedy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 21:54
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tak bylam w szpitalu ,tydzien wczesniej w szpitalu gdzie byl plan cc na 8.8 ,ale tam mialm wysokie cisnienie a oni cc robia od 34 tyg.(nie Maja odpowiedniego sprzetu dla wczesniakow )i wslali mnie do szpitala gdzie w tym specjalizuja.Zajechalam tam na 14 i wieczorem dostalam silny bol w lopatkach (blokady),przeplywy chujowe i cisnienie 120 na 190 ,do tego Hellp Syndrom,badali na rozne sposoby i zaczelo byc bardzo ze mna zle i Kolo 4 rano podjeli decyze o cc ,zdazylam tylko do m zadzwonic i o 4:39 Hela juz byla .
No to kurcze rzeczywiscie przeszlas.Na szczescie u nas wszystko jest w porzadku a i ciaza wysoka wiec ryzyka wczesniaczego nie ma.anna maria, dorbie, Bliska 77, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Tak najwazniejsze ze Helcia jest zdrowakapturnica wrote:No to kurcze rzeczywiscie przeszlas.Na szczescie u nas wszystko jest w porzadku a i ciaza wysoka wiec ryzyka wczesniaczego nie ma.
efcia, kapturnica, caffe, Bliska 77, Aasiula, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny