X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a ja nie rozumiem.Budyn panie budyn kurVa
    no Ty to rozumiem....ale ja budyń?? :)
    pisze się bieżący :)

moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a ja nie rozumiem.Budyn panie budyn kurVa
    Ja tez nie :/ hahahaha no fakt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:43

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A czy Wy jesteście w stanie na bieżąco prasować* wszystko?? Bo ja nie jestem w stanie....mam taką szafę, gdzie zwalam całe wyprane pranie i sukcesywnie odgruzowuje - ale marnie mi idzie....

* -Wyraz o podwójnym znaczeniu. Tutaj: czynność polegająca na wygładzaniu wypranych uprzednio rzeczy. Nie mylić z upijaniem się.
    Ja jak Kapta robie. Program bez zagniecen + ladne powieszenie i prasowac musze tylko na sofie z nogami na stole. ;-)

kapturnica, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no Ty to rozumiem....ale ja budyń?? :)
    pisze się bieżący :)
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa no faktycznie XD

Aasiula, moremi, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja jak Kapta robie. Program bez zagniecen + ladne powieszenie i prasowac musze tylko na sofie z nogami na stole. ;-)
    I naprawde to zdaje rezultat .Bo sie na wieszakach ladnie wyciaga i nie ma zmiętych miejsc.

Dziobak lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz ja ,mam suszarke ale jej nigdy nie uzylam ,jak pogoda pranie susze na dworze jak deszcz to w domu (jedna suszarka stoi w lazience druga w pokoju-magazynie ),obrusow nie piore i nie prasuje ,poprostu oddaje do takiej milej pani i ona to robi (za kase naturalnie ),Prasuje * wtedy kiedy potrzeba zachodzi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:40

kapturnica, Dziobak, Bliska 77, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie mam miejsca w pralni na suszarke. Jak jest pogoda to suszymy pranie na dworze - takie pachnace lubie najbardziej. Zima nawilzamy sobie praniem salon, bo stoi przy kominku. ;-)
    Serio, nie mam potrzeby suszarki. Co by robila moja corka, gdyby nie trzeba bylo wieszac i zdejmowac prania? ;-)
    Rozumiem to doskonale, praktycznie postepujemy takmsamo, lacznie z praniem przy kominku :-)
    No a prania wysuszonego na swiezym powietrzu nie przebije nic!

Dziobak, kapturnica, anna maria, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu chłopu włączył sie straszak.I najlepiej zjechałby do domu już dzis.Śniło mu się ,że rodziłam i byłam kompletnie sama.I wpadł w jakis popłoch O.o ,że musi zjeżdżać jak najszybciej .Bidok sie denerwuje.Chyba jeszcze nigdy nie widziałam ,żeby tak sie bał.

anna maria, Aasiula, macduska, dorbie, Arwena, Mega, caffe, efcia, Bliska 77, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zrozumiale ,martwi sie o was,albo ma przeczucie ze Maksimus szybciej wyskoczy :-)
    kapturnica wrote:
    Mojemu chłopu włączył sie straszak.I najlepiej zjechałby do domu już dzis.Śniło mu się ,że rodziłam i byłam kompletnie sama.I wpadł w jakis popłoch O.o ,że musi zjeżdżać jak najszybciej .Bidok sie denerwuje.Chyba jeszcze nigdy nie widziałam ,żeby tak sie bał.

Aasiula, kapturnica, caffe, efcia, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To zrozumiale ,martwi sie o was,albo ma przeczucie ze Maksimus szybciej wyskoczy :-)
    Obstawiam to drugie :)
    Kapta o ja to juz niedlugo :)

anna maria, kapturnica, efcia, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    EE watpliwe.,Mowie mu ze to nie takie hop siup Tym bardziej przy takim ulozeniu jak jest teraz.Jutro dowiem sie wstepnie co dalej u ordynatorka ale wytrzyma chyba jeszcze tylko tydzieen i wroci.Szkoda mi go ze sie tak tam denerwuje

anna maria, Aasiula, Mega, efcia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj byl na miejscu (30km od szpitala), a na cc nie zdazyl ,decyzja byla podjeta z minuty na Minute ,szkoda bo tak chcialam zeby byl ze mna w tym czasie .

efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu cie tak szybko cieli ??Ty lezalas w szpitalu wtedy ?

anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Tak, tak :) chłopiec :) mam nadzieje ze bedzie Szymon ;) chłop sie zastanawia ;)
    Szymki som fajne :)

anna maria, Mega, Aasiula, Natka_79, efcia, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bylam w szpitalu ,tydzien wczesniej w szpitalu gdzie byl plan cc na 8.8 ,ale tam mialm wysokie cisnienie a oni cc robia od 34 tyg.(nie Maja odpowiedniego sprzetu dla wczesniakow )i wslali mnie do szpitala gdzie w tym specjalizuja.Zajechalam tam na 14 i wieczorem dostalam silny bol w lopatkach (blokady),przeplywy chujowe i cisnienie 120 na 190 ,do tego Hellp Syndrom,badali na rozne sposoby i zaczelo byc bardzo ze mna zle i Kolo 4 rano podjeli decyze o cc ,zdazylam tylko do m zadzwonic i o 4:39 Hela juz byla .
    kapturnica wrote:
    A czemu cie tak szybko cieli ??Ty lezalas w szpitalu wtedy ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 21:54

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie podlega dyskusji :-)
    caffe wrote:
    Szymki som fajne :)

caffe, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tak bylam w szpitalu ,tydzien wczesniej w szpitalu gdzie byl plan cc na 8.8 ,ale tam mialm wysokie cisnienie a oni cc robia od 34 tyg.(nie Maja odpowiedniego sprzetu dla wczesniakow )i wslali mnie do szpitala gdzie w tym specjalizuja.Zajechalam tam na 14 i wieczorem dostalam silny bol w lopatkach (blokady),przeplywy chujowe i cisnienie 120 na 190 ,do tego Hellp Syndrom,badali na rozne sposoby i zaczelo byc bardzo ze mna zle i Kolo 4 rano podjeli decyze o cc ,zdazylam tylko do m zadzwonic i o 4:39 Hela juz byla .

No to kurcze rzeczywiscie przeszlas.Na szczescie u nas wszystko jest w porzadku a i ciaza wysoka wiec ryzyka wczesniaczego nie ma.

anna maria, dorbie, Bliska 77, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak najwazniejsze ze Helcia jest zdrowa
    kapturnica wrote:
    No to kurcze rzeczywiscie przeszlas.Na szczescie u nas wszystko jest w porzadku a i ciaza wysoka wiec ryzyka wczesniaczego nie ma.

efcia, kapturnica, caffe, Bliska 77, Aasiula, macduska, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaM, cudna!

anna maria, efcia, Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczna jest i własnie najwazniejsze ,ze zdrowa bo start miala trudny 8)

efcia, anna maria, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10959 10960 10961 10962 10963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ