X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja byłam w sumie asocjalna i nudziłam sie w grupie rówiesników...nie mam dobrych wspomnien z czasów szkolnych
    Ja mialam grupke 2,3osobowa, ale ogolnie nigdynse z nikim nie sooufalalam, nigdy przyjaciolki nie mialam i tak pozostalo do dzisiaj, najlepiej czuje sie w grnie wlasnej rodziny i nigdy do szczescia nie potrzebowalam wianuszka towarzyszy

Heretyczka, krycha.stara, Arwena lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy miałyście po clo doła psychicznego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czy miałyście po clo doła psychicznego?
    I to jak!

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I to jak!
    Ja tez i w dodatku wahania nastroju okropne!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czyli można mieć nadzieję, że ten wqrwiony rekin, który właśnie wszamał kobietę zniknie w końcu i pojawi się jakiś normalny suwak?
    nareszcie :-)

bry
    No, też mi się nie podobał ;-)

Reni, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie rozumiem. Jak to clo daje same skutki uboczne (bo po co komu tyle komorek jak zaplodnienie naturalne, doly psychiczne i inne) to dlaczego to przepisuja? Ja tez mam w szufladzie ale boje sie brac.

krycha.stara lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore ten letrozol na noc. Objawow absolutnie zadnych i komorki pojedyncze dojzewaja. Duze. Mi pekla przy 26mm

moremi, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, ta pionowa suszarka jest bardzo fajna i zajmuje mało miejsca. Moze na Allegro bedzie?
    Ja juz po wizycie. Gin dzis był zakręcony na maxa. Młody ma sie dobrze, waży 1200g. Nie widziałam jego buźki bo po pomiarach zadzwonił tel i gin nie włączył 3d, drobiazg ale no trochę rozczarowana jestem. Zmierzył mi szyjkę na usg i wyszło ze ma 4,6cm. Niestety przyplątała sie lekka infekcja takze trzeba znowu brać globulki. Z tego zakręcenia gin zapomniał mi dać skierowanie do poradni cukrzycowej, na szczęście zorientowałam sie przy drzwiach. Z tego co widze to na plusie mam 5kg, ciekawe jak będę przybierać na diecie.

kapturnica, Aasiula, moremi, gosia7122, anna maria, ania.g, iwcia77, Bliska 77, Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz znalazlam sobie na allegro za stówe 20 metrow powierzchni do powieszenia.Grube rurki wiec wydaje sie ,ze dosc solidna . Na odziez malego bedzie w sam raz bo dodatkowo ma wieszaki na drobne rzeczy 8)
    No to szyjka jak ta lala.I dobrze niech trzyma jeszcze 9tygodni 8)
    I maly juz fajna waga

Aasiula, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Chujnia, monitoruj, coby sie torbiele nie porobily

Monitoruje wlasnie. Torbieli nie ma.

krycha.stara, Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta, ta pionowa suszarka jest bardzo fajna i zajmuje mało miejsca. Moze na Allegro bedzie?
    Ja juz po wizycie. Gin dzis był zakręcony na maxa. Młody ma sie dobrze, waży 1200g. Nie widziałam jego buźki bo po pomiarach zadzwonił tel i gin nie włączył 3d, drobiazg ale no trochę rozczarowana jestem. Zmierzył mi szyjkę na usg i wyszło ze ma 4,6cm. Niestety przyplątała sie lekka infekcja takze trzeba znowu brać globulki. Z tego zakręcenia gin zapomniał mi dać skierowanie do poradni cukrzycowej, na szczęście zorientowałam sie przy drzwiach. Z tego co widze to na plusie mam 5kg, ciekawe jak będę przybierać na diecie.

To u Ciebie tez chlopiec? Dbaj o siebie. :-)

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Juz znalazlam sobie na allegro za stówe 20 metrow powierzchni do powieszenia.Grube rurki wiec wydaje sie ,ze dosc solidna . Na odziez malego bedzie w sam raz bo dodatkowo ma wieszaki na drobne rzeczy 8)
    No to szyjka jak ta lala.I dobrze niech trzyma jeszcze 9tygodni 8)
    I maly juz fajna waga
    Ja ta pionowa kupiłam w lidlu i jest lepsza niz stara z viledy. Trochę kombinuje przy pościeli ale da sie powiesić.
    Ciesze sie ze z szyjka ok, zaskoczyła mnie jej długość ale niech trzyma ;) teraz sie zorientowałam ze zapomniałam spytać o ułożenie :) a z wagi wynika ze jest o tydz starszy ;) termin zbliżył sie do urodzin brata :) hehe, jeszcze moje chłopaki bedą mieli urodziny w tym samym dniu ;) to by były jaja :)

krycha.stara, moremi, Magdala, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    To u Ciebie tez chlopiec? Dbaj o siebie. :-)
    Tak, tak :) chłopiec :) mam nadzieje ze bedzie Szymon ;) chłop sie zastanawia ;)

krycha.stara, Aasiula, moremi, Magdala, iwcia77, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Tak, tak :) chłopiec :) mam nadzieje ze bedzie Szymon ;) chłop sie zastanawia ;)

Szymona też już tutaj mamy. :-)

moremi, krycha.stara, Magdala, anna maria, iwcia77, caffe, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wlasnie nie .Ani w kuchni ani w lazience na ten moment miejsc brak.Wiec odpada
    No ale masz chyba zwykla pralke? Na niej stawiasz suszarke i nie potrzebujesz ekstra miejsca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 17:45

macduska, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja ta pionowa kupiłam w lidlu i jest lepsza niz stara z viledy. Trochę kombinuje przy pościeli ale da sie powiesić.
    Ciesze sie ze z szyjka ok, zaskoczyła mnie jej długość ale niech trzyma ;) teraz sie zorientowałam ze zapomniałam spytać o ułożenie :) a z wagi wynika ze jest o tydz starszy ;) termin zbliżył sie do urodzin brata :) hehe, jeszcze moje chłopaki bedą mieli urodziny w tym samym dniu ;) to by były jaja :)

Terminem z usg na tym etapie ciąży bym sie nie sugerowała za bardzo bo u mnie wychodzil i ponad 2tyg starszy niz OM ale tylko dlatego ,ze dzieci rosna juz swoim trybem na tym etapie. Najbardziej optymalny termin jest z 1szych prenatalnych i tym sie powinno sugerowac.
    A ułozenie teraz to jeszcze Ci sie zmieni kilka razy.Jak widac na moim przykladzie dziec robi co chce i kiedy chce z leżakowaniem =D

moremi, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z ciekawości to ile ta suszarka bębnowa żre prądu? I chyba jest głęboka jak zwykła pralka? U mnie w łazience wchodzi tylko taka płytsza, takze o suszarce bębnowej moge zapomnieć, chyba ze wywalę wannę na rzecz prysznica

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No ale masz chyba zwykla pralke? Na niej stawiasz suszarke i nie potrzebujesz ekstra miejsca.
    Widzisz ale niektorzy nie maja nad pralka miejsca bo posiadaja chociazby piec dwufunkcyjny. 8)

moremi, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Moja tesciowa by byla w 7mym niebie bo to jej ulubione imie 8)

Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka a starszak jak ma na imie?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10957 10958 10959 10960 10961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ