35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:ja byłam w sumie asocjalna i nudziłam sie w grupie rówiesników...nie mam dobrych wspomnien z czasów szkolnych
Heretyczka, krycha.stara, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja nie rozumiem. Jak to clo daje same skutki uboczne (bo po co komu tyle komorek jak zaplodnienie naturalne, doly psychiczne i inne) to dlaczego to przepisuja? Ja tez mam w szufladzie ale boje sie brac.
krycha.stara lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kapta, ta pionowa suszarka jest bardzo fajna i zajmuje mało miejsca. Moze na Allegro bedzie?
Ja juz po wizycie. Gin dzis był zakręcony na maxa. Młody ma sie dobrze, waży 1200g. Nie widziałam jego buźki bo po pomiarach zadzwonił tel i gin nie włączył 3d, drobiazg ale no trochę rozczarowana jestem. Zmierzył mi szyjkę na usg i wyszło ze ma 4,6cm. Niestety przyplątała sie lekka infekcja takze trzeba znowu brać globulki. Z tego zakręcenia gin zapomniał mi dać skierowanie do poradni cukrzycowej, na szczęście zorientowałam sie przy drzwiach. Z tego co widze to na plusie mam 5kg, ciekawe jak będę przybierać na diecie.kapturnica, Aasiula, moremi, gosia7122, anna maria, ania.g, iwcia77, Bliska 77, Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Juz znalazlam sobie na allegro za stówe 20 metrow powierzchni do powieszenia.Grube rurki wiec wydaje sie ,ze dosc solidna . Na odziez malego bedzie w sam raz bo dodatkowo ma wieszaki na drobne rzeczy
No to szyjka jak ta lala.I dobrze niech trzyma jeszcze 9tygodni
I maly juz fajna wagaAasiula, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, ta pionowa suszarka jest bardzo fajna i zajmuje mało miejsca. Moze na Allegro bedzie?
Ja juz po wizycie. Gin dzis był zakręcony na maxa. Młody ma sie dobrze, waży 1200g. Nie widziałam jego buźki bo po pomiarach zadzwonił tel i gin nie włączył 3d, drobiazg ale no trochę rozczarowana jestem. Zmierzył mi szyjkę na usg i wyszło ze ma 4,6cm. Niestety przyplątała sie lekka infekcja takze trzeba znowu brać globulki. Z tego zakręcenia gin zapomniał mi dać skierowanie do poradni cukrzycowej, na szczęście zorientowałam sie przy drzwiach. Z tego co widze to na plusie mam 5kg, ciekawe jak będę przybierać na diecie.
To u Ciebie tez chlopiec? Dbaj o siebie.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Juz znalazlam sobie na allegro za stówe 20 metrow powierzchni do powieszenia.Grube rurki wiec wydaje sie ,ze dosc solidna . Na odziez malego bedzie w sam raz bo dodatkowo ma wieszaki na drobne rzeczy
No to szyjka jak ta lala.I dobrze niech trzyma jeszcze 9tygodni
I maly juz fajna waga
Ciesze sie ze z szyjka ok, zaskoczyła mnie jej długość ale niech trzymateraz sie zorientowałam ze zapomniałam spytać o ułożenie
a z wagi wynika ze jest o tydz starszy
termin zbliżył sie do urodzin brata
hehe, jeszcze moje chłopaki bedą mieli urodziny w tym samym dniu
to by były jaja
krycha.stara, moremi, Magdala, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No wlasnie nie .Ani w kuchni ani w lazience na ten moment miejsc brak.Wiec odpada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 17:45
macduska, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja ta pionowa kupiłam w lidlu i jest lepsza niz stara z viledy. Trochę kombinuje przy pościeli ale da sie powiesić.
Ciesze sie ze z szyjka ok, zaskoczyła mnie jej długość ale niech trzymateraz sie zorientowałam ze zapomniałam spytać o ułożenie
a z wagi wynika ze jest o tydz starszy
termin zbliżył sie do urodzin brata
hehe, jeszcze moje chłopaki bedą mieli urodziny w tym samym dniu
to by były jaja
Terminem z usg na tym etapie ciąży bym sie nie sugerowała za bardzo bo u mnie wychodzil i ponad 2tyg starszy niz OM ale tylko dlatego ,ze dzieci rosna juz swoim trybem na tym etapie. Najbardziej optymalny termin jest z 1szych prenatalnych i tym sie powinno sugerowac.
A ułozenie teraz to jeszcze Ci sie zmieni kilka razy.Jak widac na moim przykladzie dziec robi co chce i kiedy chce z leżakowaniemmoremi, Magdala lubią tę wiadomość