35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Z moich doswiadczen wynika, ze jedzenie nie wyklucza chudniecia pod warunkiem, ze sie je spala. Czyli im wiecej seksa i innych sportow, tym wiecej smalcu mozna polozyc na kanapce
Ale jak sie nie seksuje, to slodycze w dupe wlaza i to szybko!
Moj maz przyznalby Ci Nobla za opantentowanie tego zalozenia!krycha.stara, Aasiula, Bliska 77, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jest mi szkoda dzisiejszych dzieci
poważnie
za naszych czasów rzadko się zdarzało, żeby ktoś nie miał rodziny na wsi
ja uwielbiałam wakacje u ciotki, zero elektroniki, zero tv, tylko prawdziwe przygody
świnie, krowy, kury to podstawa, czasami kozy czy owce się zdarzały
a teraz?
dzieci w mini zoo zapoznają się z kurami czy kozami
ubogie te dzieciaki będą miały wspomnienia
niestety..ja nie mialam rodziny na wsi, wakacje spedzalam w miescie ewentualnie na koloniach, ktore uwielbialam , bo byly na wsi ale z daleka od gospodarstw , byly lasy i pola ale stodol , pasiek, kurnikow nie widzialam nigdy ( no na filmach..ogladalam JankeKarino
)..co zrobisz jak nic nie zrobisz
nie przypominam sobie zeby na lekcjach przyrody lub biologii tlumaczyli cos o jajkach kurzych czy cielakach , ktore pija mleko lub nie...a nie chodzilam na wagary i obecnosci mialam 95 procent
krycha.stara, Magdala, kapturnica, Bliska 77, macduska, ania.g, Aasiula, efcia, moremi, Dziobak, Arwena, Bozia3, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ale to prawda samiutka jest! Na wlasnej dupie sprawdzilam!
Z wlasnym mezem, dodaje naprdce, zby mnie jaka za slowko nie lapala
Z Pl zawsze wracam o kilo/dwa lzejsza. Hm na urlopie jak nie pracuje to tyc powinnam z lekka.krycha.stara, Bliska 77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Urlop=seks. I masz ciaze pozamalzenska jak Hera sobie zazyczyla
Idac dalej tym tropem pomyslalby kto sex=ciaza!krycha.stara, kapturnica, efcia, moremi, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Bo to było na tych pozostałych 5%
Jezdzilam na obozy harcerskie i to bylo cudownekapturnica, krycha.stara, efcia, moremi, Arwena, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A porawic sie nie da ? albo kup jakies i doklej sobie
wyrownaj do dlugisci i bedzie ok
Magdala wrote:A ktory to palec?
1.Nie wiem, może jakiegos tipsa dokleję. Wkurwa mam na kosmetyczkę bo już mi go naprawiała i miało byc ok.
2. Wskazujacy u prawej ręki.
Trudno. To nie jest jakiś wielki problem w końcu.
kapturnica, Aasiula, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Ja na wagary chodzioam b.czesto, bylo zarabiscie, oceny mialam b.dobre poza przedmiotami ktore mnie kompletnie nie interesowaly
Jezdzilam na obozy harcerskie i to bylo cudowne
Ja byłam niesubordynowaną uczennicą. Szczególnie w liceum.
Biedna była moja mama na wuwiadówkach!
Na studiach mi przeszło, ale też i wykładowcy nas traktowali jak ludzi a nie numery w dzienniku.kapturnica, krycha.stara, Bliska 77, Magdala, Aasiula, efcia, moremi, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez jezdziłam na harcerskei spędy
co prawda było zimno i a żarcie kiepskie ale mozna sie było popetingować z kolegą
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 sierpnia 2015, 22:24
kapturnica, Bliska 77, caffe, efcia, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jezu jaki dzien.
Leje, leje i leje.
Mialam starcie z rodzicami w pracy odnosnie fryzjera. Jedno chce juz natychmiast do byle kogo a drugi tylko do tej jedynej pani niewazne, ze trzeba czekac trzy tygodnie na wolny termin. Maja za tydzien do szkoly wraca i musi podciac wlosy, maly tez jak yeti. O maj god. Co robic co robic??krycha.stara, Bliska 77, macduska, efcia, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
macduska wrote:1.Nie wiem, może jakiegos tipsa dokleję. Wkurwa mam na kosmetyczkę bo już mi go naprawiała i miało byc ok.
2. Wskazujacy u prawej ręki.
Trudno. To nie jest jakiś wielki problem w końcu. -
macduska wrote:Ja byłam niesubordynowaną uczennicą. Szczególnie w liceum.
Biedna była moja mama na wuwiadówkach!
Na studiach mi przeszło, ale też i wykładowcy nas traktowali jak ludzi a nie numery w dzienniku.Magdala, kapturnica, Aasiula, krycha.stara, macduska, efcia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość